Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Selam kızlar yoğun bir hastalık döneminden sonra aranıza tekrar katılabildim önce ikizler ikizlerin arkasından ben ve eşim grip arkasından kusma ishal olduk inanın mahvoldum kusmuk temizlemekten anam ağladı tek başına hamile halinle çocuk bakmak üstelik hasta çocuk bakmak çok zormuş az evvel doktordan geldim miniğim 1950 gram olmuş boyu da 42 cm civarı 33 hafta ile uyumlu görünüyor boyu dedi doktor 38+4 yada 5 gibi alırız dedi tahmini 22-23 ocağa denk geliyor daha hastane çantamı bile hazırlamadım hazırlayanlar var mı

Valla biz 2. Çocuk düşünmüyoruz ama gene de şaklatma konusunda tereddütlüyüz. Gerçekten işe yarar bir şey mi ondan emin olamıyorum
Bizim doktorumuz da sizinki gibi cevap verdi, parası olan saklasın dedi tam tatmin etmedi cevapları ama eşim diyor ki ya gerek duyarsak çok pişman oluruz sonrasında affetmem kendimi, sanırım sırf o yüzden saklayacağız

Sabah beşigi kurdum simdi de çöpe at diye tutturdu katlayip kapinjn önüne koyduk daha da kriz cikarirsa kendimi boğcam
Kurmuştum sabah kaldirtti çope at diye tutturdu kapinin önüne bebek arabasinin icine koydum o uyuyunca saklicam
Cocuklar gerçekten pek degisiklik sevmiyorlar. Biz gecen sene tasindigimizda kizim ilk gun sabaha uyumamisti neredeyse. Bizim odamizda olmasina ragmen
Makesef oyle ne zaman anneme gitsem uyumuyor taşinsam ayni sorunu yaşarim sanirim

Fiyatlar nasılmış yaşam bankasında ?
Benim de kasım için aldığım fiyatlar böyle
İkinci çocuğu istiyorum ama tüp bebekle hamile kaldım iki tane embriyom var şu an. Olur mu bilemiyorum. Yani Kısacası kafa yemelik bir durum

Eklentiler

• IMG_7540.png
    185,4 KB · Görüntüleme: 30
Benimde aynı ağrılarım var oturup kalkmak yatakta dönmek işkence bi de vajina etlerime bişeyler batıyor sanki, ilk gebeliğimde hiç böyle bi ağrım olmamıştı , hazırlanın normal doğuma gidiyoruz
Dr bugün baktı sezaryen yerime adam da şaşırdı .inceldi mi acaba bı anlam veremedim ki.sezaryen olcak dedi.normal hayal sanırım bnm için
Düzelir canım.oyle umuyorum oğlumda düzelmiştim ben , kızımda da aynı şeyi umuyorum
Çok çok geçmiş olsun kuzum.bende grip baslangicndayim..cok fena baş ağrım var.Çok kişi hazırladı çantalarını.hatta bugün sabah gebe okuluna gittim.orda bı kaç kişi hazirlamamis daha 27den sonra hazırlamaniz gerekti dedi eğitmen.

Kızlar kordon kanı ve dokusu saklatmayı düşünüyor musunuz? Dün yaşam bankası ile görüştüm kasım sonuna kadar indirim yapmışlar. Çok makul geldi. Araştıran var mı hiç
Bende dün stembio ve yaşam bankası ile görüştüm aaslında çok mantıklı geldi ama güvenmek konusunda şüphelerim var gerçekten düzgğn koşullarda saklanır mı başka bir şey için kullanırlar mı ortalık malum hiçbir şeye güvenemiyoruz benim doktorum Azeri Rus hastalarının kesinlikle kordon kanı alınmadan doğurmak istemediğini söylüyor , stembio biraz daha pahalı yaşam bankasından

Benim de kasım için aldığım fiyatlar böyle
İkinci çocuğu istiyorum ama tüp bebekle hamile kaldım iki tane embriyom var şu an. Olur mu bilemiyorum. Yani Kısacası kafa yemelik bir durum
Aynen tam kafa yemelik gerçekten
Fiyat çok iyi

Kızlar stembio ve babylife dan aldığım fiyatlar da bu şekilde. Kendi doktorum babylife en iyisi diyor

Eklentiler

• 363c8bf4-8c3b-4cfa-ab7f-2d2a427eeed8.jpeg
    98,3 KB · Görüntüleme: 9
  • ce388d26-0204-4dc5-a29d-6ee7d38709c5.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 12
Kızlaar 34+3 teyim bebek hala dönmedi ya kafasını yukarda hissediyorum benü de çok rahatsız ediyor kaburgalarım acıyoe bir de aşırı sırt ağrım var düz oturamıyorum sizce neden

Kizlar sabah Dr randevum vardı gittik.33+3uz.masallah 34le uyumluymus.haftasina göre iyi herşey dedi.bnm sanırım bı aydan eksildi böyle giderse.nst iyi çıktı.10gun sonra tekrar kontrol.bebek makat gelisliydi dönmüş normal pozisyondaymis ama yine de sezaryen olursun dedi.ilki sezaryen olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…