Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Canım gözün aydııın

Ayy hadi gözün aydın canım, güzel güzel büyüsün minik kuş

Nasipse bu Cuma bizde dinleyecez kalp atışlarını. 6+2 olacaz Cuma günü inşallah duyarız. Birde bu progestan 200 mg olan sizde de uyku yapıyor mu? Resmen sersemliyorum ben elim ayağım boşalıyor slime gibi oluyorum uzanıyorum bir bakmışım uyumuşum 3 4 saat kadar uyuyorum. Uyanınca bile zor geçiyor.

Süper haber sağlıkla gelsin yavrularımız

Canım fitil gibi vajinal kullanmıyor musun progestanı? Hem Yan etkilerinden dolayı hem de ilaç etkisi daha fazla olacağı için fitil olarak almayı öneriyor doktorlar genelde

neredeyse aynı diyebilirim, uykuya gelince bunu bile tek gözüm açık yazıyorum. uykulu halletseniz hemen dinlenmeye geçin bebek onu istiyor beyne sinyal gönderiyor dediler ben de uzandım dinleniyorum askim
Aynen bende uyuyprum dinlenelim hala vaktimiz varken

Hayirli olsun canım.buarada sarı gibi açık kahve gibi krem kıvamında akıntı bende de oluyor.oglumda da olmuştu bnm.ama ozaman progestan kullaniyordum ondan diye demişti dr.bunda şükür kullanmıyorum.carsamba gidicem bende kalp atışı için bakalım hayırlısı inşallah.daha önceden de kayibim olduğu için tedirginim biraz.allahim korktuguma ugratmasin inşallah

Kanama alani yoksa lekelenmeden korkma canim
kızlar devlet hastanesınde ıkılı ve uclu testler yapılıyormu yapıldysa kacıncı haftada yapıldı ?
Yapılıyor diye duymuştum
Ayy yatağa sürünerek gittigimi biliyorum fitil olarak kullandirtmisti son doktorum daha etkiĺiymiş

SEVGİLİ ANNE Adayları eger idrar yolu enfeksiyonu olmak ostemiyor iseniz niouli yaği alın hergün camasiriniza 1 damla damlatin enfeksiyon kapmazsiniz benim antibiyotik alerjim var ilk gebeligimde boyle korudum kendimi disari giderken de lysoll dezenfektan taşidim yanimda hep

Ayy benimde sat 18.04 henüz kese görmeye gitmedim ama

Kızlar merhaba bende Allah nasip ederse Ocak annesi olacam ilk gebelik iki sağlıksız gebelik. Oksapar coraspin proluton ve oxfol ve eutrox kullanıyorum. Ne düşünüyorsunuz. Son adet tarihim 15 Nisan regl günü Beta 51
48. Saat 139
48 saat 364 artış nasıl kese ne zaman görünür tahmininiz Allah in izniyle

Benimde kahvaltı yaptıktan sonra felaket bir miğde bulantısı geliyo 2 gündür
Yavaş yavaş bulantılar artıyor galiba yaşamayanlar şanslılarBen tam geçti dedim bugün yine arttı çok garip açken de bulanıyor yemekten sonra da bir de koku hassasiyeti başladıEşim yumurta haşlamış yataktan kalkıp sordum ve burdan o kokuyu nasıl aldın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…