O zaman gerek yok canım daha yeni yaptirmisin .Ben geçen sene 2 tane vurulmuştum o yüzden bu gebeliğimde vurulmak istemiyordum doktorum da gerek yok dedi zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman gerek yok canım daha yeni yaptirmisin .Ben geçen sene 2 tane vurulmuştum o yüzden bu gebeliğimde vurulmak istemiyordum doktorum da gerek yok dedi zaten
İhlamura bol limon koy cnm.caya corbana.ben oglumda 23haftalik hamileyken Corona olmuştum ilaçsız şükür atlattım .tad koku gitmişti oyleyken daha limon yaptım her yedigime.tabi Kasım da olmuştum portakal greyfurt bol yemiştim.gecmis olsun cnmKızlar selam iki gündür kasık ağrısı yaşıyorum neden olabilirki acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldum yarın doktora gidicem bi idrar tahlili yaptırayım ben normalde de sık idrar yolu enfeksiyonu olurum baksın bi doktor.
Birde eşim hasta oldu boğazları şişti burnu akıyor falan ayrı yatıyoruz ama şimdide kızım boğazlarım acıyor diyor, benimde çıtırdan acımaya başladı napsam ilerlemeden boğaz spreyide sıkamam tavuk çorbası yaptım içtik ıhlamur falan yeterli olur mu
Serklajlı olunca tetenoz yapılmayacak mıı, ya da nasıl olacak daha aramadılar beniGünaydın , Bende serklajlıyım, Bana sağlık ocağında ki hemşire yapmak istedi ben yaptırmadım
Teşekkür ederim canım hemen deniycem bugün daha beter çünkü boğazımGeçmiş olsun. Küçük bir kase bal veya pekmeze bol toz zencefil koyup karıştırın, acı olacak ama boğazı yediğiniz an yakıp iyileştirir. Annem yıllardır bize öyle yapar hiç sevmem ama bir tatlı kaşığı yeseniz yeterli, üstüne su içmeyin yaksın biraz. Mideye de iyi geliyor.
Anladım canım tamam teşekkür ederimBende sirke hiç sevmem ama içine koyunca hiç tadı filan gelmedi limon baya bastırıyor. Sprey konusunda bilgim yok canım ama benim burnum tıkanmıştı bilmeden 1 2 kere sprey kullandım aslında yasakmış. Onu da sonradan tuzlu su ile gargara yaptım
Sağol kuzum çok teşekkür ederim.İhlamura bol limon koy cnm.caya corbana.ben oglumda 23haftalik hamileyken Corona olmuştum ilaçsız şükür atlattım .tad koku gitmişti oyleyken daha limon yaptım her yedigime.tabi Kasım da olmuştum portakal greyfurt bol yemiştim.gecmis olsun cnm
Ay maşallah miniğe ne güzel mutlu ayrılmışsın hastaneden , çok sevindim tüm kontrollerimiz böyle güzel geçsin , bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallahKızlar selam. Bugün üniversite hastanesine randevu alıp gittim çünkü normal hastanelerin perinatoloji bölümüne randevu bulunmuyor. Normal rutin muayene oldum ama doktor resmen detaylı baktı en az 20 dk sürdü bebeğe bakması. Her yerini gösterdi. Ayak tabanı burnu ağzı allahım mest olarak çıktım hastaneden resmen. Aşşşşırı hareketliydi doktor çok güldü bi durmadı ölçeyim dedi suyu kilosu boyu gayet güzel dedi. Plasenta rahim ağzında duruyor ama değişir dedi. Değişmesede benim için sorun değil ben zaten sezaryen istiyorum istanbulda olup devlete giden varsa cerrahpaşayı şiddetle tavsiye ederim. Perinatoloji randevunuda gitmek istediğin hafta alabilirsin 21. Haftayı öneriyorum dedi. Kasık ağrım için hafif bi idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama bu haftada bebeğe bi etki etmez dedi. En önemli şeyi boğazlarımı söylemeyi unuttum bizde durumlar böyle.
Amiiiin canım amiin inşallahAy maşallah miniğe ne güzel mutlu ayrılmışsın hastaneden , çok sevindim tüm kontrollerimiz böyle güzel geçsin , bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Ben de kizimda gerek olmadigini hatta o kovanin gereksiz oldugunu dusundum ucuz olmadina ragmen almadim. Simdi kizim iki yasini doldurmak üzere. Copumu muhakkak gunluk atarim en kotu iki gune atarim ama inanin bir gunde bile banyom o kadar kotu kokmaya basladi ki dayanamadim balkona koydum ama kisin da balkon kullanamayacagim icin kovadan siparis verdim. Henuz gelmedi. Bezi bir hafta bekletince kurtla kr yine bence. Poşet pabali gelirse icinden alip alip baska posetle yine atarim bilmiyorum kullanmaya baslayinca karar verecegimKızlar şimdi gördüm muhabbetinizi, biz normal çöpümüzü günlük atıyoruz evde. O yüzden bekleme kokma olayı olacağını düşünmüyorum. Bez için gerçekten ekstra çöp kovasına gerek var mı ya?
Cinsiyet hakkinda yorum yapti mi canim.degisiklik yok dimiKızlar selam. Bugün üniversite hastanesine randevu alıp gittim çünkü normal hastanelerin perinatoloji bölümüne randevu bulunmuyor. Normal rutin muayene oldum ama doktor resmen detaylı baktı en az 20 dk sürdü bebeğe bakması. Her yerini gösterdi. Ayak tabanı burnu ağzı allahım mest olarak çıktım hastaneden resmen. Aşşşşırı hareketliydi doktor çok güldü bi durmadı ölçeyim dedi suyu kilosu boyu gayet güzel dedi. Plasenta rahim ağzında duruyor ama değişir dedi. Değişmesede benim için sorun değil ben zaten sezaryen istiyorum istanbulda olup devlete giden varsa cerrahpaşayı şiddetle tavsiye ederim. Perinatoloji randevunuda gitmek istediğin hafta alabilirsin 21. Haftayı öneriyorum dedi. Kasık ağrım için hafif bi idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama bu haftada bebeğe bi etki etmez dedi. En önemli şeyi boğazlarımı söylemeyi unuttum bizde durumlar böyle.
Değişiklik yok canım doktor gösterdi söylememe gerek varmı dedi dedim yok hocam herşey ortadaCinsiyet hakkinda yorum yapti mi canim.degisiklik yok dimi
Yapılıyor canım arkadas geçen sene yaptırdığı için doktoru gerek olmadığını söylemiş zaten bağışıklığı var artık. Ben en son ne zaman yaptırdigimi hatırlamıyorum. Doktorum o yüzden kesinlikle yaptırmamı söyledi.Serklajlı olunca tetenoz yapılmayacak mıı, ya da nasıl olacak daha aramadılar beni
Ya bu bebişler neden net göstermiyor bende bişey alamıyorum pazartesi kontrolum var inşallah netleşirBenim bebis birbucuk aydır erkek ama fun doktor kiz olabilir iki hafta sonra gel yine bakalım alisveris yapma dedi. Bir onceki gun birsuru sey almistim halbuki