- 12 Ağustos 2007
- 1.033
- 1.375
Ay bak ilk başlarda çok canım çekiyordu. Bide kurban bayramı 2 kaşık yedim. Sonra et tavuk balık ne varsa iğrendimSürekli ciğer yemek istiyorum aslında aşırı sevdiğim bişeyde değildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bak ilk başlarda çok canım çekiyordu. Bide kurban bayramı 2 kaşık yedim. Sonra et tavuk balık ne varsa iğrendimSürekli ciğer yemek istiyorum aslında aşırı sevdiğim bişeyde değildi
Üzülmeyin bir şey olmaz. Ben de dayanamadım bugün bir tam paket Çerezza mısır cipsi yedim. Normalde çay bile içmiyorum neredeyse hamile kaldim kalalı. Ama insanın canı isteyince gözü bazen görmüyormuş.Eşime hazırlıyorum ben ucundan tadına bakıyorum çünkü şekerime de dikkat etmem gerekiyor
Evet de mi özellikle tavuk yiyince benim ağzımda büyüyor yemek.Ay bak ilk başlarda çok canım çekiyordu. Bide kurban bayramı 2 kaşık yedim. Sonra et tavuk balık ne varsa iğrendim
Daha çok erken ama ben geçtiğimiz hafta uykumdan uyandım. 28 yaşındayım daha öyle bir bağırsak hareketi yaşamadım bi de geçen akşam hissetttim çok ve dopler cihazım var onunla yakaladım hemen hissettiğim yerden kalbini demek ki doğru hissediyorumKızlaar, bebitonun tekmelerini hissetmek ne kadar güzel bir duyguymuş 4 5 gündür kendimi dinliyorum emin olmak için hep aynı his içimde sanki minik bir baloncuk patlıyor gibi tekme olduğu da bariz belliii herkes bir an önce hisseder umarım
Yaaa ne güzel ben aradaki farkı anlamak için 4 5 gün baya iyi dinledim. Ve dün karpuz yedikten 5 dakika sonra baya net 3 kere tekmesini hissettim bağırsak hareketi ile arasında gerçekten fark varDaha çok erken ama ben geçtiğimiz hafta uykumdan uyandım. 28 yaşındayım daha öyle bir bağırsak hareketi yaşamadım bi de geçen akşam hissetttim çok ve dopler cihazım var onunla yakaladım hemen hissettiğim yerden kalbini demek ki doğru hissediyorum
Kesin midir sence yaa öyle mi hiç öyle bişe demedi 15-20 gün sonra gel demişti . Ben köye gitceğiz diye biraz daha ileriye atmıştım eğer öyleyse erkene bakim.Aa gayet büyükmüş Zeka testi 4lü tarama oluyor sanırım benim doktor 19.haftayı bulmasın demişti yanlış çıkabiliyormuş sonuçlar
Geniş kalibi canim 2 4 baya büyük oluyor ilk dogunca 1 2 al ideal ama bu bedeni fazla alma cunku çabuk büyüyorlarkızlar h&m den 0-3 ay i.in hangi bedeni seçmek gerekir kalıpları nasıl orada 0-3 ay göremedim 0-1 1-2 2-4 şeklinde olduğu için kafam karıştı siz 0-3 ay için nereyi önerirsiniz
Tatlı birşeylerden veya iyice doyduktan daha daha da netleşiyor zaten onların da kan şekeri yükseliyor enerji gidiyor bebelereYaaa ne güzel ben aradaki farkı anlamak için 4 5 gün baya iyi dinledim. Ve dün karpuz yedikten 5 dakika sonra baya net 3 kere tekmesini hissettim bağırsak hareketi ile arasında gerçekten fark var
Et kokusuna halen gelemiyorum eşim evde pişiremiyoruz diye dışarıdan söyledi. Ama tek başına oturdu sofrada bana kokusu rahatsız edici geliyor. İyice proteinsiz kaldım diye tavuğu zorluyorum hepEvet de mi özellikle tavuk yiyince benim ağzımda büyüyor yemek.
Valla bende hep ucundan ucundan nefsimi körlüyorum eşim bu sene kavun karpuz ekti. Ve ben çok severim. Bütün kış yazı meyveler için bekledim ama kan şekerimi çok yükseltiyor diye yasak. Ben her kesilen kavun karpuzdan 2 üçgen dilim tadına bakıyorum sadeceÜzülmeyin bir şey olmaz. Ben de dayanamadım bugün bir tam paket Çerezza mısır cipsi yedim. Normalde çay bile içmiyorum neredeyse hamile kaldim kalalı. Ama insanın canı isteyince gözü bazen görmüyormuş.
Belki daha önce cinsiyet söyledigini düşünmüştür direk kız yazmıştır benimde gecen erkek demesine ragmen bebek kızdı dimi dedi çok hasta görüyorlar onlarda haklı ne diyim ben tam 16da gittim erken dedi ama 19 olmadan da gel dedi ondan sonrada detaylıya gideriz zatenKesin midir sence yaa öyle mi hiç öyle bişe demedi 15-20 gün sonra gel demişti . Ben köye gitceğiz diye biraz daha ileriye atmıştım eğer öyleyse erkene bakim.
Öyle kesinlikle o yüzden bende emin olmak için biraz daha beklicem. Bu tarama testleri içinde pek güvenilir değil diyorlar özellikle üçlü dörtlü. Ben oğlumda ikili için sadexe ultrasona girmiştim kan dahi vermemiştim. Bilmiyorum yani hamileliğim zehir olur mu farklı bişey çıkardaBelki daha önce cinsiyet söyledigini düşünmüştür direk kız yazmıştır benimde gecen erkek demesine ragmen bebek kızdı dimi dedi çok hasta görüyorlar onlarda haklı ne diyim ben tam 16da gittim erken dedi ama 19 olmadan da gel dedi ondan sonrada detaylıya gideriz zaten
Evet ilk sağlıklı olsun da hep içimden kız geçiyordu ve 3 kez rüyamda kız gördüm o yüzden biraz tereddütte kalıyorum yoksa sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilOlabilir bence 18de artık kesinlesir ilk bebiş mi
güzel düşün ya hiç öyle düşünme ikilide bişey çıkmadıysa bunda da çıkmazÖyle kesinlikle o yüzden bende emin olmak için biraz daha beklicem. Bu tarama testleri içinde pek güvenilir değil diyorlar özellikle üçlü dörtlü. Ben oğlumda ikili için sadexe ultrasona girmiştim kan dahi vermemiştim. Bilmiyorum yani hamileliğim zehir olur mu farklı bişey çıkarda
Tabiki hepimizin önceliği gidince bize de yaz mutlakaEvet ilk sağlıklı olsun da hep içimden kız geçiyordu ve 3 kez rüyamda kız gördüm o yüzden biraz tereddütte kalıyorum yoksa sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil
İnşallah hepimizin sonucları temiz çıksıngüzel düşün ya hiç öyle düşünme ikilide bişey çıkmadıysa bunda da çıkmaz
Tabi kiTabiki hepimizin önceliği gidince bize de yaz mutlaka
2-4 veya 4-6 al canimkızlar h&m den 0-3 ay i.in hangi bedeni seçmek gerekir kalıpları nasıl orada 0-3 ay göremedim 0-1 1-2 2-4 şeklinde olduğu için kafam karıştı siz 0-3 ay için nereyi önerirsiniz
Ayrintili icin adiyamana mi gitsek hem adiyaman turu yapariz. Ucak bileti felan ayni heaaba geliyor istanbul icin. Tatilde aradan cikarmis oluruz isin sakasi tabiÇok fazla değil mi muayene ücreti ben 850 veriyorum adıyamanda uygun. ayrıntılı ultrason da 2200