- 27 Aralık 2019
- 9.041
- 10.572
Kız ama emin olamıyorumCinsiyeti öğrenmiş miydin biz aynı gidiyorduk sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ama emin olamıyorumCinsiyeti öğrenmiş miydin biz aynı gidiyorduk sanki
Evet evet çokta iyi değilmiş yememek gerekiyormuş galiba ama bazen dayanamıyorumBenm kullandığım buydu çok da memnun kaldım. İki sene ince haziranda doğum yapmıştım evde sadece bununla gezdim. 3 rengi var. Tavsiye ederim.Mothercare Lohusa Emzirme Atleti - BEYAZ
Mothercare Lohusa Emzirme Atleti - BEYAZ en uygun fiyatlarla Suwen de! Birbirinden kaliteli renk ve beden seçeneklerindeki ürünler sizleri bekliyor! Beyazwww.suwen.com.tr
Ayyy ben de aynı. Hatta rüyalarıma girmeye başladı
Bazı yerlerde sakatat ciğerde dahil yememek gerek yazıyor ama doktoruma sormadım korktum yeme der diyeCanım yiyebilirsin aksine faydalı ne zararı olabilir ki bende çok yedim halada yiyorum
Evet önce kadın Doğumdan randevu alıyorsunuz. Sonrasında sizi perinatalojiye yönlendiriyorlar. Ya da çapadan direkt gidip perinatolojiden randevu alabiliyorsunuz.Kızlar birşey danışmak istiyorum. Şimdi cerrahpaşa, çapa gibi hastanelerden mhrs üzerinden randevu alınamıyor kendi online randevu sistemlerinden alınıyor. Dün baktım ama perinatoloji göremedim iki hastanede de. Sadece kadın doğum var. Acaba önce kadın doğuma muayene olup sonra onlar mı perinatoloji randevusu veriyor deneyimleyen yada bilen var mı?
Planlanan normal doğum arkadaşım. Bilmiyorum doktorum üç gün yeter dedi hatta kimileri son güne kadar kullanıyormuşBen diğer doğumum da 10 gün önce bıraktım üç gün az değil mi ki sizin ki normal doğum mu acaba ben sezeryanla oluyorum da
Çapada perinataloji hala kara kaplı deftere yazıp randevu veriyor. İlk kez gitmek istediğimde ben de sizin gibi aradım ulaşmadım. Sonra hastanenin önünden geçerken eşim hadi gel bi bakalım dedi. Hastaneye girdik kadın doğum bizi perinatolojiye yönlendirdi ordan gidip kara kaplı deftere yazıp randevu vermişlerdi.Evet önce kadın Doğumdan randevu alıyorsunuz. Sonrasında sizi perinatalojiye yönlendiriyorlar. Ya da çapadan direkt gidip perinatolojiden randevu alabiliyorsunuz.
Evet doktorum özellikle uyardı beni yeme diyeBazı yerlerde sakatat ciğerde dahil yememek gerek yazıyor ama doktoruma sormadım korktum yeme der diye
İlk 3 ay özellikle fazla yenmesi önerilmiyor. Arada 1 porsiyon yenebilir tabiiCanım yiyebilirsin aksine faydalı ne zararı olabilir ki bende çok yedim halada yiyorum
Bakayım bende biDefacto'da indirim var arkadaşlar. Bilginiz olsun. Ben birkaç şey beğendim aldım.
Ben yine 6-9 ay yazlık beğendim. Sürekli yazlık bir şeyler beğeniyorum Bunlarla beraber 3 tane alt üst takim ve 3 tane de kısa tulumu oldu. Daha 6 9 ay almasam iyi olacak. Beğendiğim şeyi de almak istiyorum, doğmamış bebeğe don biçmek deyimi benim için söylenmiş gibiBakayım bende bi
Ay sen söyledin içimden gireyim bakayım diye geçirdim bildirim geldi , böyle bir şey yok yaDefacto'da indirim var arkadaşlar. Bilginiz olsun. Ben birkaç şey beğendim aldım.
Ay özellikle winnie olana bayıldımmmmm bakayorum bende hemenBen yine 6-9 ay yazlık beğendim. Sürekli yazlık bir şeyler beğeniyorum Bunlarla beraber 3 tane alt üst takim ve 3 tane de kısa tulumu oldu. Daha 6 9 ay almasam iyi olacak. Beğendiğim şeyi de almak istiyorum, doğmamış bebeğe don biçmek deyimi benim için söylenmiş gibi
Aaa evet aramızda ilk sen gidiyorsun , çok heyecanlı güzel haberlerle gel inşallahKizlar yarın ayrıntılı randevum var.en erken ben aldım sanırım.
O benim de favorim. Ben Aslan Kral'ı favorilere eklemiştim oradan bildirim geldi. 30 günün en düşük fiyatı diye. Ama Winnie the Pooh ve Pembe Panter benim favori çizgi filmlerimdi. O yüzden görünce dayanamadımAy özellikle winnie olana bayıldımmmmm bakayorum bende hemen
Ben bir yerde en iyi zamanın 19 20 hafta arası olduğunu okumuştum. İyi senin tarihin bence. Ama en erken sensin galiba gerçekten de. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Kizlar yarın ayrıntılı randevum var.en erken ben aldım sanırım.
Bende bakıyorum bazı markalara ama sezonu olmadığı için heralde kışlık bişey yok henüz olsa da çok az, o yüzden yazlıklar daha güzel görünüyorBen yine 6-9 ay yazlık beğendim. Sürekli yazlık bir şeyler beğeniyorum Bunlarla beraber 3 tane alt üst takim ve 3 tane de kısa tulumu oldu. Daha 6 9 ay almasam iyi olacak. Beğendiğim şeyi de almak istiyorum, doğmamış bebeğe don biçmek deyimi benim için söylenmiş gibi
Demek ki normal doktordan farki var 5 yil tıp okuyup tustan sonra istedikleri bölüme geçiyorlar ya herhangi bir egitim almiyorlar uzmanliktan sonra ekstra demek egitimi oluyor o da cihazi iyi kullanabilme sorunlari görmek üzerine demek ki ben bugun kontrolde sordum doktoruma ben egitimini yurt disinda aldim dediBir kere olsun nefsini köreltmek için ye bence ya
İçini orası rahatlattıysa gene oraya git bence de , doktorun güven vermesi çok önemli diye düşünüyorum
Oy kıyamam , bence bir kere olsun yemelisin
Kız nasıl ayrı bir eğitim yok 4 yıl kadın doğum uzmanlığının üstüne 3 yıl da perinatoloji için okuyorlar. Cihaz da önemli ama ultrasonu doğru bir şekilde yorumlayabilmesi için perinatoloji doktoru olması da önemli
Ben o zamanda ayni doktora gitmiştim yine ekstra ödemem olmamiştiAyrıntılı fiyatlari da hersey gibi artmis ama yine de iyi gibi. ( Lady Luck cim ben de Ağustos 2022 annesiyim ama sessizce okuyirdum grupta yokum yani.) Kizim zamaninda yani bi iki bucuk yil once biz iki bucuga girmistik ayrintiliya. Normal muayene yedi yuzdu. Klinikti gerci ama kiyaslama yaptigimizda o kadar katlamamis fiyati
Ben regenesis max iciyordum bugun demir başladi gyno ferro diyeKızlar sizlere doktor vitamin olarak ne verdi? Bana kan ilacı ve prenelac omega 3 verdi ama çok kötü kokusu ya,resmen ağzımdan gitmiyor tadı kokusu midemi bulandırdı. Kan ilacının icebiliyorum ama bu çok zor
Ben ilkini kundakladim cunku kendini surekli uyandiriyorduKızlar bebeklerinizi kundaklayacak mısınız? Yoksa şu 1 tog 2 tog olan uyku tulumlarindan mi alacaksınız? Ben kundaklamayı düşünüyorum. O yüzden küçük uyku tulumuna gerek yok diye düşündüm. Bir sonraki sonbahar kış ayında da bedenine göre uyku tulumu alırım herhalde.