- 27 Kasım 2018
- 3.295
- 3.453
Kuzum sen şehir Hastanesi'ne gitmiyor muydun neden oralarda yaptirmionBu hafta gidicem doktora canım ozaman sorucam yazarım yaşadınız ilden ile göre de fiyatlar değişir ama sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sen şehir Hastanesi'ne gitmiyor muydun neden oralarda yaptirmionBu hafta gidicem doktora canım ozaman sorucam yazarım yaşadınız ilden ile göre de fiyatlar değişir ama sanırım
Kızımda normal doğum yapmıştım bunda tercihim direk sezaryen olduğu için şuanlık önemli değil
Arkadas bizi aydinlatmak icin baya ugrasmis olsa da evet bunu bilmemek icin baya bi gebelikle ilgisinin olmamasi lazim insanin. Sade soda bebise kilo mu aldiriyormus???Ayy evet haklısın canoama biz zaten biliyorduk ki dimi
Süresi iyi de ücreti baya pahalıymış
Aman Allahım ne olmuş ozellerde fiyatlar
Güle güle giysin cnm
Kaşar peyniri ,sade soda,muz bunları yemiştim oğlumda kendim 12 kilo aldım ,oğlum maşallah iyiydi.
Emzirme atletleri almistim ben ama bebekle anne arasindaki ten tene temasi engelliyor diye tavsiye edilmedigini gormustum internette. Bu sebepten evde kullanmadim sadece disari cikarken kullandim. Dort tane vardi yetti hala duruyor. Onları kullanacagim inşallah yine. Siz de belki bu fikre katilirsiniz diye soylemek istedimBen kendim için bebek çantası aksesuarları aldım bide emzirme yastığı sütyen vs daha bakmadım
Beni de 2022 agustos anneleri topigindeydim ordaki arkadaşlar uyarmiştiDoktorda tam olarak böyle anlattı canım. Ama internette hiç bağımlılıkla alaklı birşey yoktu şaşırdım açıkçası. Ben normalde kızımda da 5 buçuk 6 aya kadar kustum nasıl yapıcam bilmiyorum
Yok canım ben devlete gidiyorimKuzum sen şehir Hastanesi'ne gitmiyor muydun neden oralarda yaptirmion
Yok canım ben devlete gidiyorum gittiğim hastaneden detayli ultrason yok doktor kendisi yönlendirme yapıyormuş tabi gene tercihi bana biraktiKuzum sen şehir Hastanesi'ne gitmiyor muydun neden oralarda yaptirmion
"AFP testi, bebekte spina bifida ve anensefali gibi doğum kusurlarının varlığını araştırmak için yapılır. Ayrıca omfalosel gibi karın defektlerinin tespiti için de kullanılır."Bu afp testi ne arkadaşlar ben bilmiyorum. Doktorum da hiç bahsetmedi hepimiz yaptırmalı mıyız?
Aynen cnm.hemde magnezyum açısından iyi.Arkadas bizi aydinlatmak icin baya ugrasmis olsa da evet bunu bilmemek icin baya bi gebelikle ilgisinin olmamasi lazim insanin. Sade soda bebise kilo mu aldiriyormus???
Anladım hayırlısı olsun kuzumYok canım ben devlete gidiyorim
Yok canım ben devlete gidiyorum gittiğim hastaneden detayli ultrason yok doktor kendisi yönlendirme yapıyormuş tabi gene tercihi bana birakti
İkili tarama temiz çıktı çok şükür ama AFP diye bişey demedi hiç doktorum ya"AFP testi, bebekte spina bifida ve anensefali gibi doğum kusurlarının varlığını araştırmak için yapılır. Ayrıca omfalosel gibi karın defektlerinin tespiti için de kullanılır."
3lü tarama yapmadı bunu yaptı doktor. 2li tarama temiz çıkınca afpye bakıyoruz dedi.
Benim atletten hiö haberim yokk ben emzirme için bralet gibi yumuşak dokulu sutyen gibi biley alcam kolay açılan rahat bi modelEmzirme atletleri almistim ben ama bebekle anne arasindaki ten tene temasi engelliyor diye tavsiye edilmedigini gormustum internette. Bu sebepten evde kullanmadim sadece disari cikarken kullandim. Dort tane vardi yetti hala duruyor. Onları kullanacagim inşallah yine. Siz de belki bu fikre katilirsiniz diye soylemek istedim
Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları nasıl sizin oralarda ? Bizim doktorun ki 5750 imiş 40 dk sürüyormuş. Mecbur vereceğiz ama çok değil mi ya
Yakın zamanda gidecekseniz bi sorun 20. Haftaya kadar yapılıyormuşİkili tarama temiz çıktı çok şükür ama AFP diye bişey demedi hiç doktorum ya
Bana da demedi hicİkili tarama temiz çıktı çok şükür ama AFP diye bişey demedi hiç doktorum ya
Sizin nereden baktığınıza bağlı ev hanımlarına da 1 yıl annelik maaşı versinler bencesini sorarsanız mesele o değil ki çalışan anne 2 aylıkken işe başlıyor ben kendi adıma özel kamu farketmez tüm çalışan anneler 2 aylıkken başlıyor dedim. Nezaket konusuna gelirseniz bunu sormanız bence yanlış siz beni tanımıyorsunuz yargılıyorsunuzİzin suresinin azligi konusunda cok haklisiniz da calisan ureten diye vurgu yapmaniz ev hanimlarina biraz nezaketsizlik olmamis mi sizce de. Burada herkes calisan degil sonucta.
Bugün devletteki doktora gittim onada anlattım durumu bağımlılık durumunuda sordum ama gebelikte hormonlar çok değişken olduğu için bağımlılık denen şey kalmıyor korkma dedi kendini tart en aza düşür bazı günler içme kendini dene dedi. O şekilde yapmaya çalışıcam bende artık bakalım umarım hızlı biter şu günlerimBeni de 2022 agustos anneleri topigindeydim ordaki arkadaşlar uyarmişti
Devlet hastanelerinde yapiliyormu acaba bu testYakın zamanda gidecekseniz bi sorun 20. Haftaya kadar yapılıyormuş
Ben devlet hastanesinde yaptırdımDevlet hastanelerinde yapiliyormu acaba bu test
Biz fetal DNA testi yaptırdığımız için istememiştir doktorum değil mi"AFP testi, bebekte spina bifida ve anensefali gibi doğum kusurlarının varlığını araştırmak için yapılır. Ayrıca omfalosel gibi karın defektlerinin tespiti için de kullanılır."
3lü tarama yapmadı bunu yaptı doktor. 2li tarama temiz çıkınca afpye bakıyoruz dedi.