Kendileri verdi sıra. 21.haftaya falan denk geliyor benimkiAyy deme ben 17hafta Oldum hala daha var.devam etmesin artık.
Hangi haftaya aldınız detayliyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendileri verdi sıra. 21.haftaya falan denk geliyor benimkiAyy deme ben 17hafta Oldum hala daha var.devam etmesin artık.
Hangi haftaya aldınız detayliyi
Bana direk kendileri verdi. Ultrasona git sıra versinler dedi doktor, ben de gidip aldım eylüle vermişlerDevlette detaylı randevuyu mhrsden mi alıyoruz acaba radyolojiden alacaksın dedi ama internette mi anlamadim
Eylül kaçıncı hafta oluyor geç olmuyormu acabaBana direk kendileri verdi. Ultrasona git sıra versinler dedi doktor, ben de gidip aldım eylüle vermişler
Evet bende aldım. Ayarını bilmiyorum ama , şimdi baktım da aldığım yerde de yazmıyorBen aldım 999 ayar olandan. Çevremde hep kremden daha iyi diye önerdiler, doğuma yakın kullanmaya başlamak gerekiyormuş hatta. Gümüş zaten iyileştirme özelliği olan bir madde. İnşallah bende de işe yarar
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prensesCanım biizimde bugün kesinleşti artık kızımız geliyor cinnabon
Canım merhaba , test sonucun çıktı mı ? Bir sorun yok değil mi ? Cinsiyet belli olduysa paylaşırsan eğer tabloyu güncelleyelimMerhaba canım ben eurofinse yaptırıyorum 450 euro dedi
Canım merhaba , umarım bebeğin ve sende iyisinizdir cinsiyet belli oldu mu ?Beklenen doğum 8 Ocak
Ankara
31 yaş
Haklısın canım baya etki ediyormuş ben anlamamışım kusmayınca. Daha da bırakmam kolay kolay. Teşekkür ederimPrilam’ın etkisi içilmediğinde anlaşılıyor. Günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi benim doktorum böyle devam ederse bırakmayı düşünmüyorum. Mutlaka başlayın tekrar 3-4 tane içince etki ediyor hiçbir zararı yok
Merhaba , bayadır aktif değilsin gurupta iyi misiniz. Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ?Merhaba Canım dün duyduk 6+5
Canım merhaba , belli oldu mu bebeğinin cinsiyeti ? Her şey yolunda değil mi ?Kızlar kabızlık durumuyla nasıl bir çözüm bulabildiniz acaba ?
Benim tek kurtarıcımdı, inşallah kimse ihtiyaç duymaz ama hassas göğüs uçlarına ve göğüs yaralarına tek çare gümüş kapakKızlar aranızda gümüş kapak almayı düşünen varmı e bebek te indirim var baktimda
925 ve 999 vardı sanırım ben ikisini de almıştım ama ondan ziyade büyüklüğüne dikkat edin bence, XL olan annca sarıyor meme ucunu öbür türlü bende baskı yapıp kenarlarını acıtmıştı meselaKaç aya
Kaç ayar almak lazım acaba iki çeşidi var çok gerek varmı bilemedim
Bedeni göremedim sadece numara yaziyor925 ve 999 vardı sanırım ben ikisini de almıştım ama ondan ziyade büyüklüğüne dikkat edin bence, XL olan annca sarıyor meme ucunu öbür türlü bende baskı yapıp kenarlarını acıtmıştı mesela
Geçmiş olsun canım bende kızımda sürekli istifra ediyordum günde belki 15 20 kere keton +3 çıkmıştı bende. Doktor acil yatış vermişti. Ama benimki kusmaktandı. Babamda şeker hastası bazen ketonu yükseliyor. Doktoruna sebebini sor öğren muhakkak zaten tedavi uygulayacaktır.Kızlar selamlar bugün kasık ağrısı baskı nedeniyle hastaneye gittim çünkü rahim ağzı takip ediliyor benim dokktor birde idrar bakalım belki enfeksiyon vardır dedi enfeksiyon çıkmamış ama keton pozitif çıkmış neden olur ki bu bilgisi olan var mı
Ya gerçekten okadar etkili mi? Ben kızımda kanlı kanlı emzirmek zorunda kalmıştım ağlaya ağlaya.. Çevremde bilgili insanda yoktu yönlendirsin kreme bile yara olduktan sonra başladım doktorum dahi uyarmadı doğumdan önce. Eğerki krem tek başına yeterli olmayacaksa bende alayım gümüş kapak. Ne işe yarıyor mesela yani etkisi ne?Benim tek kurtarıcımdı, inşallah kimse ihtiyaç duymaz ama hassas göğüs uçlarına ve göğüs yaralarına tek çare gümüş kapak
kremi dogumdan once kullanmaya baslamaniz gerekiyor 7 ayda felan ama bu sefer bende gumus kapak alicam gogus problemi yasamak istemiyorum garatiye gitmek istiyorumYa gerçekten okadar etkili mi? Ben kızımda kanlı kanlı emzirmek zorunda kalmıştım ağlaya ağlaya.. Çevremde bilgili insanda yoktu yönlendirsin kreme bile yara olduktan sonra başladım doktorum dahi uyarmadı doğumdan önce. Eğerki krem tek başına yeterli olmayacaksa bende alayım gümüş kapak. Ne işe yarıyor mesela yani etkisi ne?
Yara olmaması icinmi kullanıyor gümüş kapak acaba tan bı bilgim yok bu konuda onun yerine başka bişey kullanılabilirmikremi dogumdan once kullanmaya baslamaniz gerekiyor 7 ayda felan ama bu sefer bende gumus kapak alicam gogus problemi yasamak istemiyorum garatiye gitmek istiyorum
ayar farketmiyor sanirim ben xl olanindan ihtiyac listeme ekledim.dogum cantami insallah 30 haftada kapamak istiyorum ben bu gebeligimde.benimkiler erken gelmeyi seviyorlar malesefKaç aya
Kaç ayar almak lazım acaba iki çeşidi var çok gerek varmı bilemedim
Ben diger gebeliklerimde kullanmadim krem sadece ise yariyor ama ara ara sikinti cikabilir tabi oyle kanama vs yasatmadi bana ama garantiye gitmek istiyorum bu sefer iki cocugumda okula basliyacak saglik sorunu olsun istemiyorum insaalahYara olmaması icinmi kullanıyor gümüş kapak acaba tan bı bilgim yok bu konuda onun yerine başka bişey kullanılabilirmi