Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Omron m2 canım ben bundan memnunum doktor tavsiye etmistiTansiyon aleti linki var mı acaba Güvenli bişey istihorum bakıyorum bakıyorum yorumlarda mutlaka yanlış diyen var
Ben 17+1'ken 2 gün önce oldum. 2. sini de bir ay sonra yapalım dediler.Kızlar sizi sağlık ocağından aradılar mı tetanoz aşısı için?Kaçıncı haftada olmayı düşünüyorsunuz?
71 ile hamile kalmıştım 68 e düştüm mide bulantılarından, şimdi tekrar 71 olmuşumKizlar bn de hepinize sormak istiyorum Ocak 2025 anneleri oldugumuza gore gebeligimizin 4.aylarina yaklastik. Siz hamile kaldığınızdan beri kac kilo aldiniz su ana kadar?
Sen kilo alımı ve hareket etmeme konusunda bensin, ben de senimOlabilir , ben ev işi falan da yapmıyorum yasak hepsi bana
Canım bir şey olmaz inşallah , doktorun ilaç verecektir onları kullan ihmal etme.
Canım ben 16 haftadayım 6 kg aldım
Bende omron 2 kullanıyorum . Markanın birkaç farklı modelini kullanan var çevremde memnunlarTansiyon aleti linki var mı acaba Güvenli bişey istihorum bakıyorum bakıyorum yorumlarda mutlaka yanlış diyen var
Varsa güvenilir bi tansiyon aleti bende takipteyimTansiyon aleti linki var mı acaba Güvenli bişey istihorum bakıyorum bakıyorum yorumlarda mutlaka yanlış diyen var
Tansiyon aleti linki var mı acaba GüvenliHaklısın canım arkadaşım 27. Haftada bu yüzden kaybetmişti bebeğini. Çok dikkat etmek lazım dediğin gibi. Hemen sipariş ediyorum trendyoldan.
hemen bakacağım çok teşekkürlerBende omron 2 kullanıyorum . Markanın birkaç farklı modelini kullanan var çevremde memnunlar
Canim bahar ergen cok iyidir gidebilirsen ona git yuzyil esra gunay oda iyiSelam ben yine doktordan geliyorum, Pendik’te aradığım doktoru hala bulamadım. Bugün medipolde gittiğim doktor çok ilgisizdi cinsiyeti geçen hafta kız diye söylemişti başka bir doktor bu doktorda 11. Haftada cinsiyet mi oluyormuş da söylüyormuş diye diğer doktora laf etti. 16. Haftada anca söylenilir dedi. Kadın beni çok gerdi gerçekten zor geçiyor benim için
Hayirli olsun canim senin adina sevindim banada dr soyledi cinsiyeti ama ben emin olmak icin bekliyorum senden sonraCanım benim bebeğimin cinsiyetini güncellerimisin kızım olacak Allah nasip ederse