İlk çocuğunuz mu? Benim ilk bebeğim. Daha hamile olduğumu öğrenmeden itibaren seneler öncesinden beri rüyamda erkek bebek görüyorum. Eşime de hep söylüyordum. O yüzden biz ikimiz hiç kız hissedemedik. Ama ben de eşim de hep kızımız olsun istiyorduk. Eşim kızları daha çok sever. İlk oğlumuz olacak dedim. Bir hafta önce doktor kız da olabilir demisti. Bizimki erkeği duyunca ne şaşırdı ne sevindi zaten biliyordum kız olsa şaşırır bir tepki verirdim dedi. Ben de doktor erkek deyince çok sevindim demiştim doktora. Doktor beni cinsiyetçi sandı
Herkes kız istiyor artık dedi. Ben de kız istiyordum ama erkek diye sevinmeyeyim mi dedim. Annem kardeşlerim eşim birçok akrabamız erkek olacak diye sanki üzüldü. Abartmıyorum. Erkek olacak diye bir ben sevindim galiba. Cinsiyetini öğrendikten bir gün sonra bebeğimin tekmelerini hissetmeye başladım. Aynı gün bir sürü erkek bebek kıyafeti aldım. Kıyafetleri geldikçe onlarla konuşacak kadar hatta simdi kız deseler oğlum nereye gitti diyecek kadar seviyorum oğlumu. Ama kızım olsa belki bir daha bebek düşünmezdim
Kendinizi üzmeyin niye böyle düşünüyorum diye. İnsan hamile iken cicili bicili kız kıyafetlerine tokalarina takılarına bakiyor, kızlar daha sevimli geliyor, hormonları bile farklı çalışıyor. Ben oğlum olduğunu öğrendim açtım Sezen Aksu Erkek Güzeli'ni. Karnımı okşaya oksaya ağladım eve gidene kadar. Evlat ne de olsa erkeği kızı olmuyor. Ama oğullarımız doğduğunda babaci değil anaci olacak, arkadaşlarımın oğlu var analarını saat başı öpmeden rahat etmiyorlar.