Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar selaam uzun zamandır yoktum mayıs ayında tüp bebek transferim yapılmıştı 14. Haftadayız bugün 13+3 de cok acele ettirdiğim için doktorum vajinal ultrasonla baktı cinsiyetine kız dedi bebeğimin . Kilom aynı almamışım aynı zamanda şeker hastasıyım bende durumlar böyle sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Bizde 13+3teyiz 😇😇

Ay bakalım benim ki değişecek mi ? Birde ben hamide hoca için yorumları okudum çok kötü şeyler yazmışlar 😅
Ya ben acikcasi ona tek seferlik gitmistim acil dogumun gerekiyordu medicalde nobetci o olmasina ragmen gelmemisti kendi dr beklemistim uzun sureli takibi nasildir bilmiyorum canim

Kızlar geçen hafta demir takviyesine başladım ben doktor yazdı. Bunu kaç hafta içeceğiz bilgisi olan var mı? Doğuma kadar devam etmez inşallah

Kizlar benim geceleri ayaklarim ellerim sismeye basladi. Su yu cok icince veya acken icince de midem bulaniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Var mi benim gibi olan
Ben oğlumda ilerki haftalarda 4 litreyi geçiyordu su içmem.resmen yemek değil su aseriyordum.ayaklarim sisiyordu.denedim su icmeyince sismiyordu.
kızlar aşırı bir baş ağrım var iki gündür geçmeyen resmen zonkluyor yani, doktorum parol içebilirsin dedi ama işe yaramadı, öneriniz var mı bu baş ağrısı nasıl geçer🥺
Buz uygulamasi yap cnm gcmis olsun.
Doktorum çıkmıştı ricayla sonucu başka asistandan aldım bunu verdiler eğitim araştırmada yaptırdım testi
Güzel sonuçlarin hayırlı olsun.

Benim öncesinde de migrenim vardı . Atak tuttumu öyle hemen geçmiyor malesef. Doktorum bana da parol icebilirsin demişti . Ama ben bir kaç kez nane yağı kullandım . Hafif başıma sürüp masaj yaptırdım. Soğuk kompres de iyi geliyor ama nane yağı zaten oldukça soguttugu ferahlattigi için benzer etkiyi yapiyor kokusu da sakinlestiriyor tavsiye ederim. Yalnız çok çok az sadece şakaklara birer damla şeklinde surmeni tavsiye ederim. Ben ilk kullandigimda eşim sağolsun bol bol sürdü o kadar yandı ki cildim anlatamam yikayamadim bile daha da yandı çünkü .

Birde geçenlerde bir tavsiye aldım . Flowy oils diye bir markanin baş agri kesici ağrı yağı . Nane , okaliptüs ve biberiye yağı var içinde ..elimdeki nane yağı bitince mutlaka bundan alacağım . Trendyol da 120tl civarında var
Direk sürmektense buhar makinasının içine koyup solusak nasıl olur acaba akşam deneyeceğim
ciltte tahriş yapabilir benim tenim çok hassas

Kızlar geçen hafta demir takviyesine başladım ben doktor yazdı. Bunu kaç hafta içeceğiz bilgisi olan var mı? Doğuma kadar devam etmez inşallah
Doğuma kadar devam ediyor ve hatta doğumdan sonraki ilk 1 ayda vermişti benim dr um, ama beslenmenize dikkat edip değerlerinizi düşürmezseniz kullanmazsınız ben gibi :) demir ilacı bana çok dokunuyor acillik oluyorum mide ağrımdan o yüzden ben bırakmıştım kullanmayı çok şükür ki demirim de iyiydi ama düşük olsa damardan veririz demişti doktorum

Doğuma kadar devam ediyor ve hatta doğumdan sonraki ilk 1 ayda vermişti benim dr um, ama beslenmenize dikkat edip değerlerinizi düşürmezseniz kullanmazsınız ben gibi :) demir ilacı bana çok dokunuyor acillik oluyorum mide ağrımdan o yüzden ben bırakmıştım kullanmayı çok şükür ki demirim de iyiydi ama düşük olsa damardan veririz demişti doktorum
Yaa 🥲 evet bende 1 haftada maf oldum sevmedim

Yaa 🥲 evet bende 1 haftada maf oldum sevmedim
Ben de multivitamin kullanıyodum bıraktım çok fena oldum

Fetal DNA testim çıkmış ama cinsiyeti yazmıyor doktora sordum cevap bekliyorum ay yarın çıkar mı derken pat diye mesaj geldi

Eklentiler

• IMG_4809.jpeg
    IMG_4809.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 65
Direk sürmektense buhar makinasının içine koyup solusak nasıl olur acaba akşam deneyeceğim
ciltte tahriş yapabilir benim tenim çok hassas
Denenebilir bence . Buz koymuslugum da var alnima oda rahatlatıyor . Bana masaj ile birlikte biraz daha rahatlama olduğu için o şekilde kullanıyorum nane yagini .

Bana tavsiye edilen o karışım yağının içinde biberiye de var biberiye zaten doğal ağrı kesici olarak bilinir . Hatta önceden biberiye çayı da içiyordum ama hamilelikte her çayı içmek istemiyorum tabi açıkçası . Sadece midem için rezene iciyorum ara ara onu da doktoruma sordum önce o şekilde.

X