- 1 Aralık 2019
- 20
- 3
- 32
HATIRLATMA!
Tabloda olmayan arkadaşlarım. Lütfen bilgilerinizi verin sizleri tabloya ekleyeyim.
Kaçıncı çocuk
Kese görme ( hafta olarak )
Kalp atışı duyma ( hafta olarak )
Tahmini doğum tarihi
Şehi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HATIRLATMA!
Tabloda olmayan arkadaşlarım. Lütfen bilgilerinizi verin sizleri tabloya ekleyeyim.
Kaçıncı çocuk
Tahmini doğum tarihi
Şehi
MerhabâHATIRLATMA!
Kaçıncı çocuk
Tahmini doğum tarihi
Ekledim canım , hoş geldin sağlıkla gelsin oğluşunMerhabâ
Yaş 32
Sat 29 mart
2. Çocuk
Kese görme 5+4
Kalp atışı 7+0
Tahmini doğum 3 ocak
Şehir diyarbakır
Cinsiyet erkek
Randevu alma kısmı çok zor ama nasıl yapabiliyorsunuz şimdi aradım en erken 19 Ağustos diyor
Evet cok yoğun bir doktor.Randevu alma kısmı çok zor ama nasıl yapabiliyorsunuz şimdi aradım en erken 19 Ağustos diyor
Ben sabah baktığımda tam göbek deliğimdeydi kalp atışını orada yakaladım :)Ben de aldım fetal dopplerden cuma elime geçecek bakalım . En azından o içimizi rahatlatır. Hisseden arkadaşlar şanslı .
Bir yarım saattir ara ara midemin 3 parmak falan altı pıt pıy baya atıyor dışarıdan hissediliyor ama o bebek değil bence bebek o kadar yukarıda değildir değil mi
Yapiyor canim benim 13 haftada bilmisti ve degismediKızlar selam pendik medikal parkta halide yüksel hocayı öneren arkadaşlarım, hoca cinsiyet için erkenden yorum yapıyor mu yoksa 16 dan önce söylemem mi diyor
Ben eurofinste yaptım memnunum bir haftada çıktı sonuçlarFetal dna nipt nerede yaptırdınız acaba. Ben de haftaya vereceğim. Doktor genoks diyor ben ise Fransa firması eurofins düşünüyorum ama bilemedim. Genoks Türkiye’de test yapıyor
Nabız gibi atıyosa o karın nabızı yaBen de aldım fetal dopplerden cuma elime geçecek bakalım . En azından o içimizi rahatlatır. Hisseden arkadaşlar şanslı .
Bir yarım saattir ara ara midemin 3 parmak falan altı pıt pıy baya atıyor dışarıdan hissediliyor ama o bebek değil bence bebek o kadar yukarıda değildir değil mi
Tansiyonunuzu ölçünKizlar benim geceleri ayaklarim ellerim sismeye basladi. Su yu cok icince veya acken icince de midem bulaniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Var mi benim gibi olan
havuç suyu - portakal suyu - meyveli kefir su yerine bunları tüketin bir şekilde bol sıvı almaya çalışın idrarla atılıyor ödem sadeceKizlar benim geceleri ayaklarim ellerim sismeye basladi. Su yu cok icince veya acken icince de midem bulaniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Var mi benim gibi olan
Bu durumu benden başka yaşayan yok mu hic kizlar? Benim tam tersine midem artik daha cok bulaniyo 13 hafta bittiBende de ayni sorun var yaa. 13+5 teyim. Şu ana kadar sadece hafif bulantim olurdu bugun ilk kez cok yogun kusma derecesine gelecek sekilde bulantim oldu ve kafamin ici sersem gibi. Nefes darligi huzursuzluk bisey yiyememe hepsi var. Hani azalmiyomuydu gittikçe?
Bende ilk 3 ayda bir kere kusmuşumdur haftada 2 3 gün bulantım oluyordu şimdi her gün bulantı hafta 2 3 kusma şeklindeyim. Bebek büyüdükçe mideyi zorluyor olabilir. Yengemin doğuma kadar geçmemişti bulantı ve kusması. Doğuma giderken bile kusmuş. Bazılarında geçmiyor malesef.Bu durumu benden başka yaşayan yok mu hic kizlar? Benim tam tersine midem artik daha cok bulaniyo 13 hafta bitti
Benimde saatim yüzüğüm sıkmaya başladı ki sol ele takarım büyük bile olurdu, bende şiştiğimi farkettimKizlar benim geceleri ayaklarim ellerim sismeye basladi. Su yu cok icince veya acken icince de midem bulaniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Var mi benim gibi olan