Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iki gündür aynı durumdayım . Mide bulantıları azaldı sevindim bu seferde baş ağrıları başladı neredeyse ağlıcamkızlar aşırı bir baş ağrım var iki gündür geçmeyen resmen zonkluyor yani, doktorum parol içebilirsin dedi ama işe yaramadı, öneriniz var mı bu baş ağrısı nasıl geçer
Valla buraya link atmışlardı ondan aldım 520 tl sanırım trendyoldaAcaba hangi marka aldınız? Eğer benim aldığımdan aldıysanız direkt çöp
Ay inşallah canimBende yaptırmadım.35 yaş üstüyum.yas riski çıktı sadece onun dışında şükür iyi.
Ayy maşallah darısı bize inşallah
Ben aldım 8 ağustosta.18 hafta olcaz inşallah
Tansiyonun nasil canim ödem oluyor malesef gebelikte su icmek masaj yapmak gerekiyor sanirimKizlar benim geceleri ayaklarim ellerim sismeye basladi. Su yu cok icince veya acken icince de midem bulaniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Var mi benim gibi olan
Bende kan pihtilaşmasi var 0.4 mg oksapar kullaniyorum hic yaptirmadim neden yapiliyor ki faktor V leiden be MTHFR geni bozukArkadaşlar iyi akşamlar protein s ve protein c değerlerine baktıran yada bilgisi olan varmı hiç,kan pıhtılaşması için bakılıyor sanırım.
Bende bu var. Trendyoldan aldım bende. Hiçbir işe yaramıyor. Havaya tutunca bile nabzı alıyor inşallah siz memnun kalırsınızValla buraya link atmışlardı ondan aldım 520 tl sanırım trendyolda
Ay evet bu benim aldığım da ama grupta alanlar vardı acaba onların da mı öyle .Bende bu var. Trendyoldan aldım bende. Hiçbir işe yaramıyor. Havaya tutunca bile nabzı alıyor inşallah siz memnun kalırsınız
Memnun kalan var mı bilmem ben hiç memnun kalmadım. Dediğim gibi havadan bile nabız alıyorAy evet bu benim aldığım da ama grupta alanlar vardı acaba onların da mı öyle .
Evet yorumlarında altlara inince sizin gibi yorum yapan var benim daha elime geçmedi ama bakalım . Kullanınca iade de yokturMemnun kalan var mı bilmem ben hiç memnun kalmadım. Dediğim gibi havadan bile nabız alıyor
Gene deneyin. Ben şimdi sabırla 16. Haftayı bekliyorum. 16. Haftadan itibaren kullanılır diyor belki o yüzden bebeğin nabzını alamadım diyorum ama havadanda nabzı almazsın beEvet yorumlarında altlara inince sizin gibi yorum yapan var benim daha elime geçmedi ama bakalım . Kullanınca iade de yoktur
Merhaba cinsiyetimiz belli oldu kızz
Ya çok sevindim sağlıkla gelsin prensesKızlaar bana kız bebek ismi önerir misiniz anlamı güzel tınısı hoş güzel sevimli bir isim
Ekledim canım tabloya , cinsiyet kesinleşince haber edersin. Sağlıkla gelsin bebişincinnabon beni de ekler misin
Sat: 13 nisan
Kaçıncı çocuk: 1
Kese görme: 5+3
Kalp atışı duyma: 5+3 (dinlemedim ama gördüm)
Tahmini doğum tarihi : 24 Ocak
Canım her doktor için kötü yorum oluyor genelde. Senin elektriğin tuttuysa güvendiysen onlara bakma bence. Benim çok yakın arkadaşım halide hoca da yaptı doğumunu ve takiplerini çok memnundu kendisi.Ay bakalım benim ki değişecek mi ? Birde ben hamide hoca için yorumları okudum çok kötü şeyler yazmışlar
Bizim koğuş büyüyorBiz de bir ekleyelim son zamanlarda hep kız gibi gelmişti ama Mustafa Kemal Tek geliyor teyzeleri
Benim 15. Hafta bitiyor bakalım bende gösterecek miGene deneyin. Ben şimdi sabırla 16. Haftayı bekliyorum. 16. Haftadan itibaren kullanılır diyor belki o yüzden bebeğin nabzını alamadım diyorum ama havadanda nabzı almazsın be
Bende de var , nabzı doğru göstermiyor bence ama kalp atışı duyuluyor 12. Haftadan beri. Bebe yağı ve ya jel kullanıyor musunuz ?Gene deneyin. Ben şimdi sabırla 16. Haftayı bekliyorum. 16. Haftadan itibaren kullanılır diyor belki o yüzden bebeğin nabzını alamadım diyorum ama havadanda nabzı almazsın be
Aloevera var onunla kullanıyorum benBende de var , nabzı doğru göstermiyor bence ama kalp atışı duyuluyor 12. Haftadan beri. Bebe yağı ve ya jel kullanıyor musunuz ?
Yaaa gözün aydın , evet gerçekten çok güzel bir duygu ay tatlı şeyler yiyince hareketleniyorlar çikolata mı yesen acepBebeğin tekmelerini bugün net bir şekilde hissettim. Çok heyecan veriyor insana. Bir daha tekmelesin diye ne yapsam acaba
Onunla da olur bence. Belki alet de bi sorun vardır. Kendi kalp atışınızı duyabiliyor musunuz ?Aloevera var onunla kullanıyorum ben