En yukardaki pazarYumurtlamanın kaçıncı günü yaptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yukardaki pazarYumurtlamanın kaçıncı günü yaptın canım
Ben ovulasyona geç kalmışım tam koyulup geçip oguntahmini pik cumartesi pazard ben pazartesi yapınca silinmeye başladı
İyiki varsınCanım çok üzgünüm geçmiş olsun. Üzülmek çok normal, bir de çift çizgi görüp adet görmek de insanı çok üzüyor gerçekten. Sana kocaman sarılıyorum.
Üzülme canım hayırlısı buymuş bir dahaki aya inşallahAynı regl gibi pıhtılı canlarım o kadar üzüldüm ki anlatamam
selam canım evet bu sabah regl oldum yeni döngüm başlayınca mutlu oldum aslında hamile değilsek adet gecikmesi yaşamakta çok zor oluyor.I incim1 canım az önce gördüm.gecikmeli regl olmuşsun sanırım. Gecmis olsun. Haydi sat ve bat yaz yeniden listeye ekleyeyim seni her yeni döngü yeni şans biliyorsun
P papatya5571 canım senin de baya olmuş geceli bat tarihi. Ne yaptın gebelik var mı? Regl oldun mu?
Aynen öyle canım ya gebelik yoksa adet gecikmesi sinir stres yapıyor. Sevindim en azından yeni döngün başladı ekliyorum tekrar listeyeselam canım evet bu sabah regl oldum yeni döngüm başlayınca mutlu oldum aslında hamile değilsek adet gecikmesi yaşamakta çok zor oluyor.
SAT 9.11.2024
BAT 11.12.2024
Amin canım inşallahÜzülme canım hayırlısı buymuş bir dahaki aya inşallah
Malesef canım hala regl olmadım ben iki gün önce sadece lekelenme yaşadım filan doktora da göründüm bir problem olmadığını söyledi ama regl de sokulmedi o lekelenmede bitti zaten bir gün sürmüştü kahverengiI incim1 canım az önce gördüm.gecikmeli regl olmuşsun sanırım. Gecmis olsun. Haydi sat ve bat yaz yeniden listeye ekleyeyim seni her yeni döngü yeni şans biliyorsun
P papatya5571 canım senin de baya olmuş geceli bat tarihi. Ne yaptın gebelik var mı? Regl oldun mu?
Selam canım ekim Kasım topiğinden ben hatırladın mı sat 25 Ekim bat 26 Kasım takvime göre ovülasyon dönemindeyim 11-12 Kasım pik yapacak beni de ekler misin
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım aryakusum 30 Eylül 1 Kasım M Melek3419 1 Ekim 2 Kasım Azimliiii 7 Ekim 4 Kasım ozgeanne 4 Ekim 5 Kasım bernailker 7 Ekim 7 Kasım @hello kedy 10 Ekim 7 Kasım M melis7171 10 Ekim 8 Kasım hello06 12 Ekim 8 Kasım K kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım asiliris 4 Ekim 9 Kasım @pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım @bilemedimkine 12 Ekim 12 Kasım @sekerlkz 12 Ekim 13 Kasım 28 Ekim N nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @nnurrcann 14 Ekim 14 Kasım @aylemakk 15 Ekim 15 Kasım @patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim @Lebi derya 17 Ekim 16 Kasım 1 Kasım @canancetin 17 Ekim 17 Kasım @pamuk3419 17 Ekim 17 Kasım 4 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @Daydi 26 Ekim 20 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım Eldorin 23 Ekim 24 kasım 6-7 kasım @sevgsssss 26 Ekim 24 Kasım @94bassuk 29 Ekim 24 Kasım @kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @ramses09 28 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @Lioo 29 Ekim 26 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @alyanil 1 Kasım 26 Kasım @kngl999 30 Ekim 27 Kasım @zelllos 19 Ekim 18 Kasım Z zeyyy123 20 Ekim 20 Kasım P papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @Sevdagunesim 2 Kasım 30 Kasım @tilyam 24 Ekim 18 Kasım @derindenizmavisi 3 Kasım 3 Aralık @Caglisko 1 Kasım 4 Aralık @hobicianne 5 Kasım 4 Aralık @gkogkogko 31 Ekim 5 aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @freewoman1 8 Kasım 10 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Hadi ya ben yapamadım dişim çok ağrıyor gece yatamadım unutmuşum bile ama sanki adet olcam gibi bilmiyorum kasık sancısı çekiyorum hamilelik belirtisinde hiç bunu yaşayan var mı acaba birde dediğin gibi ayaklarım üşüyor
Eşime söyledim alcak akşam yapsam bir sorun olur mu gebelik testiniHadi ya ben yapamadım dişim çok ağrıyor gece yatamadım unutmuşum bile ama sanki adet olcam gibi bilmiyorum kasık sancısı çekiyorum hamilelik belirtisinde hiç bunu yaşayan var mı acaba birde dediğin gibi ayaklarım üşüyor
Yok pek sorun olmaz sadece idrara çıkma bir kaç saat net sonuç alırsın inş pozitif sonuç alırsın güzel haberleri bekliyoruzEşime söyledim alcak akşam yapsam bir sorun olur mu gebelik testini
Ay inşallah ama kasık ağrısı çektikçe ümidim azalıyor adet olcak gibi oluyorumYok pek sorun olmaz sadece idrara çıkma bir kaç saat net sonuç alırsın inş pozitif sonuç alırsın güzel haberleri bekliyoruz
Kaşık ağrisi benım bildiğim gebelik semptomlar dan biri de ayn zamanda onun için öyle düşünme test yap en iyisi adet tarıhın ne zaman kaç gün kaldıAy inşallah ama kasık ağrısı çektikçe ümidim azalıyor adet olcak gibi oluyorum
Bat günüm hala regl olmadım ama test de yapmadım. Yarın da olmazsam test yapıp güncellerim
Pozitif düşünmeye çalış canımAy inşallah ama kasık ağrısı çektikçe ümidim azalıyor adet olcak gibi oluyorum