- 22 Nisan 2024
- 57
- 19
- 36
Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda aminOzamn 8 Kasım sabahı seni etikeleyerek testimi yazarım ne ise nasip artık
[/QUOTE]
Malesef adete 4 gün kala adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda aminOzamn 8 Kasım sabahı seni etikeleyerek testimi yazarım ne ise nasip artık
bu sene ben de ilk deda benim kıza evde parti yapim dedim bugüne kadar hep ailecek tek kutluyorduk. artık hediye mediye anlıyor ya hoşlarına giderrrrCanım 5 kasım yazacaktin herhalde ben öyle geçirdim listeye ekledim seni
Selam hoşgeldin.
Yani bundan sonrası keyfe keder bir degerlendirme
Doğumgünü yapsan bir türlü yapmasan bir türlü bişey ya. Pastası süsü kıyafeti ikramı vs valla bana bazen geliyirlar bu sene ilk defa böyle arkadaşları falan gelsin organize edeyim dedim pişmanım ama bir yandan da mutlu olacak biliyorum o yüzden de kıyamıyorum.
Siz nasıl kutlayacaksiniz?
Bata 2 kala negatifti. Bat günü sonuç değişir mi ona göre test yapayım@incim1 canım az önce gördüm.gecikmeli regl olmuşsun sanırım. Gecmis olsun. Haydi sat ve bat yaz yeniden listeye ekleyeyim seni her yeni döngü yeni şans biliyorsun
@papatya5571 canım senin de baya olmuş geceli bat tarihi. Ne yaptın gebelik var mı? Regl oldun mu?
Ekledim canım hoşgeldinSelam canım ekim Kasım topiğinden ben hatırladın mı sat 25 Ekim bat 26 Kasım takvime göre ovülasyon dönemindeyim 11-12 Kasım pik yapacak beni de ekler misin
Ekledim kuzum seni de hoşgeldin. Amin inşallahBenı de ekler mısınız son adet tarih 20 ekim beklenen âdet 20 kasım inş hepimiz bebeklere kavuşuruz
Hadi ya ama dur bakalım yumurtlamaya kadar ne ola ne bite. Bir gün değerlendirmek bile yetiyor bazen umudunu kaybetmebenim bu ay işler kesat ya, adamla denk gelemiyoruz bitürlü resmen. daha yumurtlama günüm gelmeden aydan ümidimi kestim diyebilirim
Ay evet doğumgünü organize etmek de zor valla ama artık isteyecekler bu sene yine bir kaç arkadaşı geliyor seneye okulda kutlarız artıkbu sene ben de ilk deda benim kıza evde parti yapim dedim bugüne kadar hep ailecek tek kutluyorduk. artık hediye mediye anlıyor ya hoşlarına giderrrr
1.gün kanamanın tam sökülmesini saycaksın canım 8 kasım yaniKızlar bişey soracağım bu ay hormon testi vereceğim adetn 2.3.4. Günlerinden birinde gel geldi 4. Gün haftasonu girerse araya diye ama benim regl 6 Kasım da lekelenme 7 kasımda kahverengi akıntı 8kasım akşama kadar sürdü sonra 8 Kasım akşam tam anlamıyla kanama başladı şimdi ben birinci gün olarak 8 kasımı mı baz almam gerek
13 ünde işte ama bugün erken gebelik yapar bakarımKaşık ağrisi benım bildiğim gebelik semptomlar dan biri de ayn zamanda onun için öyle düşünme test yap en iyisi adet tarıhın ne zaman kaç gün kaldı
13 ünde erken gebelik yapmayı düşünüyorum inşallah vardır hayırlı haberler veririm hepinizePozitif düşünmeye çalış canım
Ben adetime yaklaşınca biraz kaşık ağrısı çektim olacak zannettim ama olmadı şuan sadece hafif bel ağrım var adet günün geçtiyse bir test yaptır derim
Amin inşallah13 ünde erken gebelik yapmayı düşünüyorum inşallah vardır hayırlı haberler veririm hepinize
Benim maalesef bu ay iptal letudan dolayı basit kist oluşmuş bu ayı da boş gecicem aralığa kaldimM Melek3419
@Azimliiii
@ozgeanne
@melis7171
@hello06
@kizilsaclikiz1313
asiliris
Kızlar sizlerden ne haber bat tarihleriniz geçmiş. Bizi güncelleyin tabloyu güncelleyelim
Anladım canım. İnşallah çabucak tedavi olur sinra yeniden denersin adet olmadım değil mi daha?Benim maalesef bu ay iptal letudan dolayı basit kist oluşmuş bu ayı da boş gecicem aralığa kaldim
Regl oldum zaten progesteron kullanıyordum bitince kasim 3unde başladıAnladım canım. İnşallah çabucak tedavi olur sinra yeniden denersin adet olmadım değil mi daha?
İnş cnm ben de 16 yapıcam beklemek cok zor geliyor13 ünde erken gebelik yapmayı düşünüyorum inşallah vardır hayırlı haberler veririm hepinize
Hemde nasıl var mı yok mu diye stres daha çok bitiriyor bugün erken gebelik yapıcam bakalımİnş cnm ben de 16 yapıcam beklemek cok zor geliyor
Evet öyle yapacağım eğer kanama kesilmezse pazartesi gideceğim teşekkür ederim1.gün kanamanın tam sökülmesini saycaksın canım 8 kasım yani
İnş vardır haber etHemde nasıl var mı yok mu diye stres daha çok bitiriyor bugün erken gebelik yapıcam bakalım
Hoş buldum canım nasılsın özledim seniEkledim canım hoşgeldin
Ekledim kuzum seni de hoşgeldin. Amin inşallah
Hadi ya ama dur bakalım yumurtlamaya kadar ne ola ne bite. Bir gün değerlendirmek bile yetiyor bazen umudunu kaybetme
Hayırlı haberler olsun inşallahHemde nasıl var mı yok mu diye stres daha çok bitiriyor bugün erken gebelik yapıcam bakalım