2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım 5 kasım yazacaktin herhalde ❤️ ben öyle geçirdim listeye ekledim seni 🤦

Selam hoşgeldin.

Yani bundan sonrası keyfe keder bir degerlendirme 😂

Doğumgünü yapsan bir türlü yapmasan bir türlü bişey ya. Pastası süsü kıyafeti ikramı vs valla bana bazen geliyirlar bu sene ilk defa böyle arkadaşları falan gelsin organize edeyim dedim pişmanım 😂 ama bir yandan da mutlu olacak biliyorum o yüzden de kıyamıyorum.

Siz nasıl kutlayacaksiniz?
bu sene ben de ilk deda benim kıza evde parti yapim dedim bugüne kadar hep ailecek tek kutluyorduk. artık hediye mediye anlıyor ya hoşlarına giderrrr 🥰🥰

@incim1 canım az önce gördüm.gecikmeli regl olmuşsun sanırım. Gecmis olsun. Haydi sat ve bat yaz yeniden listeye ekleyeyim seni ❤️ her yeni döngü yeni şans biliyorsun ❤️

@papatya5571 canım senin de baya olmuş geceli bat tarihi. Ne yaptın gebelik var mı? Regl oldun mu? ❤️
Bata 2 kala negatifti. Bat günü sonuç değişir mi ona göre test yapayım

benim bu ay işler kesat ya, adamla denk gelemiyoruz bitürlü resmen. daha yumurtlama günüm gelmeden aydan ümidimi kestim diyebilirim

Selam canım ekim Kasım topiğinden ben hatırladın mı 😍 sat 25 Ekim bat 26 Kasım takvime göre ovülasyon dönemindeyim 11-12 Kasım pik yapacak beni de ekler misin🤗
Ekledim canım hoşgeldin ❤️
Benı de ekler mısınız son adet tarih 20 ekim beklenen âdet 20 kasım inş hepimiz bebeklere kavuşuruz
Ekledim kuzum seni de hoşgeldin. ❤️ Amin inşallah ❤️
benim bu ay işler kesat ya, adamla denk gelemiyoruz bitürlü resmen. daha yumurtlama günüm gelmeden aydan ümidimi kestim diyebilirim
Hadi ya ama dur bakalım yumurtlamaya kadar ne ola ne bite. Bir gün değerlendirmek bile yetiyor bazen umudunu kaybetme ❤️

bu sene ben de ilk deda benim kıza evde parti yapim dedim bugüne kadar hep ailecek tek kutluyorduk. artık hediye mediye anlıyor ya hoşlarına giderrrr 🥰🥰
Ay evet doğumgünü organize etmek de zor valla ama artık isteyecekler bu sene yine bir kaç arkadaşı geliyor seneye okulda kutlarız artık 🥰

Kızlar bişey soracağım bu ay hormon testi vereceğim adetn 2.3.4. Günlerinden birinde gel geldi 4. Gün haftasonu girerse araya diye ama benim regl 6 Kasım da lekelenme 7 kasımda kahverengi akıntı 8kasım akşama kadar sürdü sonra 8 Kasım akşam tam anlamıyla kanama başladı şimdi ben birinci gün olarak 8 kasımı mı baz almam gerek
1.gün kanamanın tam sökülmesini saycaksın canım 8 kasım yani

Ay kızlar bat 15 Kasım benim, erken gebeliği beklenen adet günü adet olmazsam hemen yapayım mı yoksa bir kaç gün geçsin mi heyecanlandım 🥲

X