Arkadaşım Medical park Pendik valide yüksel de gebelik kontrollerini ve doğumunu yaptı memnundu. Bi bak istersen
Çoğumuz erkek bebe beklediğimiz için konuşulmamış olabilir
dora bence de çok güzel bir isim , kızım olacak olsaydı düşünebilirdim
Ablamın arkadaşının oğlu var Milan , o da tam aksine acayip akıllı ve zeki bir çocuk. Araştırayım ben bu konuyu biraz
Ben daha önce servikal yetmezlikten kaybettim ikizlerimi şu anda da aynı risk olduğu için serklaj yapıldı. Çok hareket etmem yasak. Sadece 5 dk gibi kısa yürüyüşler yapmam serbest genelde evde yatıyorum.
Bir de plesenta plevia denen plesentanın rahime yapışması durumu olma ihtimali çok yüksek görünüyor diye uyardı doktor. 20. Haftaya kadar plesenta yukarı çıkıp ayrılmazsa bu tanıyı koyarız , doğum sırasında rahimi almak gerekebilir dedi. Bebeğe bir zararı yok bu durumun tamamen beni etkiliyor. Ben önceki bebeklerimde de aynı durumu yaşadım. Doğumu yaptım plesenta bir türlü ayrılmadı rahimden , çok uğraştılar doktorlar tepemde rahimi almamız gerekebilir falan diye konuluyorlardı ama 21. Haftada olduğum için çok şükür olmadı öyle bir şey bir şekilde çıkardılar plesentayı üzerine 2 kere kürtaj oldum anca temizlenebildi rahim.