Hosbuldummm cok tsk ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldummm cok tsk ederim
Benimde kız olursa Alara, Ecem Ayliz ikisinden biri olcak ama Alara diyip diyip duruyorum karnımdakineKız isimleri çok güzel bence. Bir sürü seçenek var kızım olsa Melis, Duru, Rüya, Ayça şu an aklıma gelmeyen yavaş yavaş da aklımdan çıkan nice güzel isim düşünmüştüm.
Ben bebeğimi bebek adam diye seviyordum. Bir de bebek adam şarkısını söylüyordum. Sonra da ya kızsa diyordum. Bir de bebek kızım şeklinde söylüyordum. Sonuç bebek adam geliyor Ecem Ayliz'i daha çok beğendim. Alara da güzel ama ben olsam Ecem Ayliz koyardım ikisinin arasında.Benimde kız olursa Alara, Ecem Ayliz ikisinden biri olcak ama Alara diyip diyip duruyorum karnımdakine
İkisi de benim bebeklerimBen bebeğimi bebek adam diye seviyordum. Bir de bebek adam şarkısını söylüyordum. Sonra da ya kızsa diyordum. Bir de bebek kızım şeklinde söylüyordum. Sonuç bebek adam geliyor Ecem Ayliz'i daha çok beğendim. Alara da güzel ama ben olsam Ecem Ayliz koyardım ikisinin arasında.
Emir, yağız, göktuğ nasıl ilk oğlum cok hareketli yiğit alp biraz daha sakinMilanlar inanılmaz hareketli ve inatçı oluyor canım, bilgin olsun. Benim en zor çocuklarımdan biriydi çalışırken. Senin niye riskli şu anki gebeliğin?
Oğlumun ismi Yiğit Alp yine başına başka isimle Alp olacak bizimde Emir ya da Yağız düşünüyorum benBenim eşim de her isme burun kıvırıyor ama öneri sıfır kız isminde netleşmiştik oğlanda Alp konusunda kararlıyım bakalım yanına ne teklif edecek diye bekliyorum
Ay Alp'ler hareketli mi oluyor acabaEmir, yağız, göktuğ nasıl ilk oğlum cok hareketli yiğit alp biraz daha sakin
Zaten şu eşler ahh ahhBenim eşim de her isme burun kıvırıyor ama öneri sıfır kız isminde netleşmiştik oğlanda Alp konusunda kararlıyım bakalım yanına ne teklif edecek diye bekliyorum
Çok teşekkür ederizAy çok güzelmiş kızınızın da sizin de isimler.
Boşver sen isimsiz bırak son zamanlara kadar burdaki fikirlerden beğenirsin belki kararlaştırırsınKızlar ne güzel herkes isim beğenmeye başlamış. Ben asla isim beğenemiyorum benim bebe isimsiz kalacak herhalde
Bakalım belki bir de cinsiyette netleşmedi, netleşsin bakalım doğana kadar seçeriz inşallahBoşver sen isimsiz bırak son zamanlara kadar burdaki fikirlerden beğenirsin belki kararlaştırırsın
Benim oğlumun ismi de Kerem Aras çok sakin sevgi dolu bi çocuk bence keremler öyle oluyor hayırlısı olsun sizin için deKız kardeşim de alparslan ismini seviyor onu önerdi ama ben çok begenemedim.oglumun adı Metehan ,eşime kalsa Melikşah, Göktürk, Alptuğ bu isimlerden birini koyacak ama ben çokta istemiyorum . Kerem, Keremcem, keremAli ismini daha çok beğeniyorum. Oğluma sectirdik kurada keremi seçti erkek olursa karmaşıgiz bizde.
Hakkınızda hayırlısı olsun canımEvet canım bende öyle hissettim sağlık hayırlı olsun ama gönlümden hep kızımın olmasını isterdim kısmet artık
Teşekkür ederim canımHakkınızda hayırlısı olsun canım
Bende kız olursa mihra erkek olursa yiğit düşünüyorumKızlar isim konuşulmuş bizim isimler hazır da bizim ufaklık bacaklarını öyle sıkı sıkı kapatıyorki bugün 20 dk uğraştı doktor açsın diye asla açmadı bizim de kızımız olursa Zeynep İpek oğlumuz olursa da Talha Andaç olacak nasipse
Doktor kendi sarstı ben öksürdüm ne yaptıysak olmadı onlar ne derse o oluyor sonuçta ne zaman gösterecekler bakalım sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar kız erkek farketmez Allah herkese en hayırlısını nasip etsinBende kız olursa mihra erkek olursa yiğit düşünüyorum
Benimde kontrolüm vardı bugün öncesinde tatlı felanda yemiştim baya bı hareketlenmisti ama bir türlü göstermedi kendini
Amin canımDoktor kendi sarstı ben öksürdüm ne yaptıysak olmadı onlar ne derse o oluyor sonuçta ne zaman gösterecekler bakalım sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar kız erkek farketmez Allah herkese en hayırlısını nasip etsin