Sağol canım sende inşallah bakalım anne kendini iyi hissettiği sürece sorun yoktur.Rabbim herkesin yardımcısı olsunİnşallah güzel haberler verirsin bize canım bence bebiş gayet iyi her şey yolundadır gönlünü ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sende inşallah bakalım anne kendini iyi hissettiği sürece sorun yoktur.Rabbim herkesin yardımcısı olsunİnşallah güzel haberler verirsin bize canım bence bebiş gayet iyi her şey yolundadır gönlünü ferah tut
Ben de son kontrolümde 13.haftamdaydım bundan sonra kontroller aylık oluyor dedi.3 4 hafta sonra gel dedi tabi hemen 3 hafta sonraya randevu aldım.Arada merak ediyorum ama bekleyeceğim aksi bir durum olmadıkçaGünaydın canımmdediğin gibi oldu geçti ağrılarım şükür bugün iyiyim . Daha sakin olumlu olmayı öğrenmem lazım sanırım .
doktor en son 12. Haftada muayene etti 4 hafta sonra gel dedi ama biz bu hafta gidicez .
4 hafta bana biraz uzun geldi . Yine mi evham yapıyorum bilmiyorum
Canım bu bilgiler nerde yazıyor ne olarak geçiyor benim anladığım sadece crl ve ga:-)Kuzum burun kemiği izlenmiş ense 0.9cikmis bence sıkıntı yok gibi
Aslında güzel elbiseler var ama ben göbek büyüdüğünde de rahat giyeyim diye düşünüyorum böyle olunca çoğu elendiİnşallah buluruz bir şeyler bu hafta sonu tekrar gezeceğimbende zor dolaştım sıcakta hiç bişey beğenmedim hep almadan geldim korona bidaha bakarım canım çok açık giyinmiyorum ama genelde kısa kol elbiseler askılı olursa üstüne gömlek giyiyorum
şimdi sipariş ettim ben de jel aldın mı bebe yağı vardı evde onu kullanırım dedim ama işe yaramazsa jel de sipariş edeyimArtık kontroller 4 hafta çok uzun insan merak ediyo dayanamadım eve dopler cihazı aldım hareket vs de hissetmiyorum evde bakarım kalp atışlarına diyeee
Aaa yükseltici ne güzelmiş ya, mama sandalyesi taşımak yerine böyle bir şey mantıklı aslında. Sandalyeye de sabitleniyor sanırımKızlar dün ki indirimden aldıklarım geldi
Cnm NT yazan yer ense kalınlığı,nazal kemik dediğinde burun kemiği oluyor.2li raporda yazıyor geneldeCanım bu bilgiler nerde yazıyor ne olarak geçiyor benim anladığım sadece crl ve ga:-)
Süper canım.olcumler iyi.burun kemiği var.ense 0.8..Kızlar selam biz şimdi muayeneden çıktık. Doktor hiç resim vermedi canım sıkıldı ama cinsiyet tahmininr erkeğe benziyor öngörüm erkek dedi. Burun kemiği var ense kalınlığıda gayet güzel görünüyor dedi. Resim çektim formu. Anlayanlar yorumlarsa sevinirim
0.8 iyi mi yani çok anlamam o değerlerden. Bebeği hiç görmedim ekran doktora dönüktü annemde ben gördüm resmen bacak arasında pipi vardı diyorSüper canım.olcumler iyi.burun kemiği var.ense 0.8
Aynen sandalyeye de sabitleniyor , mamas papas olanı alacaktım o 6 bin civarı , bunu da takip ediyordum dün anlık indirim yaptılar normalde 3500 civarı fiyatı var 1300 e görünce anında aldım. Yerde falan otururken de çok rahat oluyor. Arkadaşımın bar çok aktif kullanıyor bunlarıAaa yükseltici ne güzelmiş ya, mama sandalyesi taşımak yerine böyle bir şey mantıklı aslında. Sandalyeye de sabitleniyor sanırım
Henüz yapmadim sanirim cinsiyetten sonra ufak ufak başlarim ama önce pahali olanlari elden cikarmak mantikli sonra hepsi bi araya gelince agir olabilir canimKızlar alışveriş listesi yaptınız mı neyden kaç tane hangi marka gibi. Şayet yaptıysanız grupta paylaşabilir misiniz? İlk çocuk olduğu için neyden başlanmalı ne almalı hiç bilmiyorum. En azından listeler yardımcı olabilir. Şimdiden teşekkürler paylaşan arkadaşlara
Devlet hastanelerininde boyle seyleri bana çok saçma gekiyor ya acil birsey olsa ne olacak hesabi kim verecek mesela bence özelde yaptir canim enfeksiyon icinde dikkat edersin zatenMerhaba, serklajı rahim ağzı yetmezliği sebebiyle mı oluyorsunuz? Benim de öyle bir riskim var ama özel hastanelerde direkt yapmak isterlerken devlet hastanelerinde hep ölçümle takip etmek tarafındalar.
Kiz yazik adamaOğlumda sadece yumurtlama zamanını degerlendirmistik sonra kaynanamlara gittik tatile.orda da olmuyor malum.daha sonra da zaten hamile olduğumu öğrendik 9 ay artı 40i çıkana kadar yapamadık ilk başlarda kanamam olduğu için korktuk.bu bebegimde de 15haftalik olcaz hayırlısıyla ilk başlarda kanama vardı yine korktuk yapamıyoruz.cokta aramıyorum ben.esim .bazen yelteniyor ama bebeğe bsy olur die korkutuom oğluma hamileyken gruplarda hep korkuttular ya ilişki bebeğin kalbinin durmasına sebeb oluyor vs die.ordan kalmış sanırım bende de korku
Benimki dr 0.8 mm di normal deger canim senin ilk degildi sanirim dimi diger bebegin cinsiyeti neydi saglikla gelsin minnoşKızlar selam biz şimdi muayeneden çıktık. Doktor hiç resim vermedi canım sıkıldı ama cinsiyet tahmininr erkeğe benziyor öngörüm erkek dedi. Burun kemiği var ense kalınlığıda gayet güzel görünüyor dedi. Resim çektim formu. Anlayanlar yorumlarsa sevinirim
Aklımı çeldin offfff ajfkskssk cidden trendyolda falan 3500 yav, 1600 şu an amazondaAynen sandalyeye de sabitleniyor , mamas papas olanı alacaktım o 6 bin civarı , bunu da takip ediyordum dün anlık indirim yaptılar normalde 3500 civarı fiyatı var 1300 e görünce anında aldım. Yerde falan otururken de çok rahat oluyor. Arkadaşımın bar çok aktif kullanıyor bunları
Bir kızım var 6 yaşında kuzum buda erkek olursa ne âlâ normalde kızcıyım ama eşimin erkek babalığınıda tatmasını istiyorum rabbim sağlıklı evlat versin hepimizeHenüz yapmadim sanirim cinsiyetten sonra ufak ufak başlarim ama önce pahali olanlari elden cikarmak mantikli sonra hepsi bi araya gelince agir olabilir canim
Devlet hastanelerininde boyle seyleri bana çok saçma gekiyor ya acil birsey olsa ne olacak hesabi kim verecek mesela bence özelde yaptir canim enfeksiyon icinde dikkat edersin zaten
Kiz yazik adama
Benimki dr 0.8 mm di normal deger canim senin ilk degildi sanirim dimi diger bebegin cinsiyeti neydi saglikla gelsin minnoş
Ay napim ama şekerimHenüz yapmadim sanirim cinsiyetten sonra ufak ufak başlarim ama önce pahali olanlari elden cikarmak mantikli sonra hepsi bi araya gelince agir olabilir canim
Devlet hastanelerininde boyle seyleri bana çok saçma gekiyor ya acil birsey olsa ne olacak hesabi kim verecek mesela bence özelde yaptir canim enfeksiyon icinde dikkat edersin zaten
Kiz yazik adama
Benimki dr 0.8 mm di normal deger canim senin ilk degildi sanirim dimi diger bebegin cinsiyeti neydi saglikla gelsin minnoş
Ya evet kendileri de diyor ani bir şey olursa yapacak bir şey yok diye. Sonra da önlem amaçlı serklaj yapmıyoruz diyorlar. Dediğin gibi riske atmayıp özelde yaptiracağimDevlet hastanelerininde boyle seyleri bana çok saçma gekiyor ya acil birsey olsa ne olacak hesabi kim verecek mesela bence özelde yaptir canim enfeksiyon icinde dikkat edersin zaten
Valla canım 3ten sonrası sıkıntı bizim ülkemizde. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah genelde devlet öyle oluyor ama bnm Dr um ilçe devlet hastanesindeki bana çevirip gösteriyor eşimi alıyor ama şehir hastanesi eşimi yada baskasini almıyor.yarin bı rica edicem bakalim alır mı.bide yarın özelden randevu aldım özeller genelde cinsiyeti erken söylüyor belki kesin bı cinsiyet söyler.bizim de içimizden erkek geçiyor ilçedeki de erkeğe benziyor dedi ama kız diliyoruz bizde0.8 iyi mi yani çok anlamam o değerlerden. Bebeği hiç görmedim ekran doktora dönüktü annemde ben gördüm resmen bacak arasında pipi vardı diyor
Ben de dün bebegi hiç görmedim ve ultrason fotoğrafı da vermediler. En azından sizin yanınızda anneniz girebilmiş.0.8 iyi mi yani çok anlamam o değerlerden. Bebeği hiç görmedim ekran doktora dönüktü annemde ben gördüm resmen bacak arasında pipi vardı diyor