Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyin gelcez 2 haftaya ( dr kesin olmamakla beraber kız demişti haftaya tekrar gidicez )Grup erkek bebişlerle dolmuş kız anneleri neredesiniz sayımız çok az
Hadi bakalım bekliyoruz pembe kalp koymaya hasret kaldımBekleyin gelcez 2 haftaya ( dr kesin olmamakla beraber kız demişti haftaya tekrar gidicez )
Valla ben kızım kızım diye sevmeye başladım artık kendi bilirHadi bakalım bekliyoruz pembe kalp koymaya hasret kaldım
Leblebi varsa oda işe yarar en kötü pitinç lapası kuzum. GeçmişolsunEvde ikiside bitti şansıma aklıma geldi aslında onlar bakalım inşallah geçer çok teşekkür ederim
İçimi rahatlattın, teşekkür ederim canım benimHiç sıkma canını ben ilk hamileliğimde özelde yaptırmama rağmen 14.haftada devlete hastanesine gitmiştim ordaki dr direk kendi sordu yaptırdın mı diye, bunlar rutin ve zamanında yapılması gereken şeyler o yüzden sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum
Çok sağol canımLeblebi varsa oda işe yarar en kötü pitinç lapası kuzum. Geçmişolsun
Benim fetal DNA sonucum bugün çıktı. Eray hoca Bulgaristanda imiş yarın belli olacak ne zaman serklaj olacağımRabbim yardımcımız olsun zor zamanlardan geçiyoruz
Sizin serklaj oldu mu, benim perşembe günü olacak insaAllah
24 yaşHadi bakalım bekliyoruz pembe kalp koymaya hasret kaldım
İkili testi kadın doğumcular da perinatologlar da yapabiliyor kadın doğumcu sevk etmese zaten perinatolojiye randevu alınamıyor ama gidip görüşünce giriş açtırabiliyorlar doktora bağlı birazKızlar ben bilenlerinize birşey danışmak istiyorum.
Daha önce devlet hastanesinde 2 li tarama testi yaptıranınız var mı? Benim devletteki takipli doktorum ben tatile çıkıyorum yapamam başka doktora git dedi bende perinatoloji o testi yapıyor diye sevk açar mısınız başka türlü randevu alamıyorum dedim. Gerek yok perinatolojiye normal kadın doğumcular yapıyo dedi bende ikili test yapan bi devlet hastanesinden randevu aldım yarın gidicem ama içim içimi kemiriyo ya derlerse perinatolojiden randevu al diye. Şuan zaten 12+5 im bidaha oraya randevu bulana kadar süresi dolacak. Bilen beni bi aydınlatırsa çok sevinirim.
Hayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin minik kuş
Teşekkür ederim canım seninde
Detaylı ultrason içinde bakiyorlarmis devlette sanırım ama nasıl bilmiyorumEvet canım ama orası başka hastane randevu aldığım yer başka hastane. Bana öyle diyen doktorun hastanesinde randevu bulamadım ben o yüzden farklı hastaneden aldım. Bakalım yarın ola hayrola duruma göre şekilleniriz bizde yaptıramazsam son çare takipli olduğum özel hastanede yaptırırım. Elimden geldiğince tahlilleti testleri devlette yaptırmaya çalışıyorum kızımda herşeyi özelde yaptırdım ama gereksizmiş devlette yaptırma olanağın varsa o parayla bebeğe alışveril yap gitsin diyorum kendime şimdi
Benim yaşta 31 hayırlı sonuçlar çıkar inşallahCanım kötüyü aklına getirme , öyle düşünürsen 9 ah boyunca hep bir risk var. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
30 üsti riskli çıkıyor diye biliyorum
Şehir hastanesi daha farklı bence. Üniversitede asistanlara kalıyorsun ama en azından şehir hastanesinde uzman doktor takipinde olursun ve hep aynı doktor takip etmiş olur.
Benimki de 16 dan önce söylemem demişti ama fetal dna testinde çıktı sonuç
Serklaj oldun mu canım ?
Hayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin minik kuş
Valla sorma elim baya alıştı mavi kalp koymaya sağlıkla gelsin minik kuş , hayırlı olsun
Yediğiniz birşey mi dokundu acabaMerhabalar son bir saattir adet sancısı gibi ağrım başladı sürekli WC gidip kontrol ediyorum .
Korkmalı mıyım arkadaşlar normal mi ?
Teşekkür ederimİkili testi kadın doğumcular da perinatologlar da yapabiliyor kadın doğumcu sevk etmese zaten perinatolojiye randevu alınamıyor ama gidip görüşünce giriş açtırabiliyorlar doktora bağlı biraz
Teşekkür ederim canımDetaylı ultrason içinde bakiyorlarmis devlette sanırım ama nasıl bilmiyorum
cinnabon benide listeye ekleyebilir misin
Yaş 27
2. Çocuk
17 Nisan
Kese 7+2
Kalp atışı 7+2
Tahmini doğım tarihi 22 Ocak
Samsun
Ekledim kızlar ikinizi de , sağlıkla gelsin bebişleriniz24 yaş
8 Nisan adet
İlk çocuk
Kese 4+4
Kalp atışı 7+3
Tahmini doğum 13 Ocak
Çanakkale
Cinsiyet kız
İsim SEVGİ
Adet zamanın mı bu zamanlar ?Merhabalar son bir saattir adet sancısı gibi ağrım başladı sürekli WC gidip kontrol ediyorum .
Korkmalı mıyım arkadaşlar normal mi ?
Sağol canım inşallah hepimizinEkledim kızlar ikinizi de , sağlıkla gelsin bebişleriniz