Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    141
Sağol cnm inş
 
Eki Görüntüle 3453315 merhaba benim 2 li testim doktor sorun yok dedi amma yaş riski ne demek buradan okudum
Yaşta da sıkıntı yok sizin.1011lerde.250 altı riskli diyorlar mesela benim yaş riskim cikti.1: 93 diğer değerler normal.o yüzden takmamaya çalışıyorum.yasimdan dolayı riskli çıkacağını biliyorduk Dr da dahil.
Ya bunu bende bekliyordum zaten yaş riskini.
Yok korkma inşaallah bir şey olmaz. Kanama yoksa problem yokmuş. Rahim büyüyor ondan
Şükür yok sabahlari oluyor geçiyor sonra
Ay ne güzel hep öğrenmişsiniz cinsiyetleri
Benim dr 15 haftadan önce söylemem diyor
Bazı Dr lari da anlamıyorum devlet sırrı sanki.kesin gördüysen söyle,goremediysen de daha net değil de yani.oglumda ilk gittigim özel hastanedeki Dr 16dan önce söyleyemem dedi.hastane değiştirdim 1hafta sonra ki gittiğim Dr kesin erkek dedi.13haftaliktik .
 
Değil mi heyecanla iki kere sordum ama söylemedi
Malesef dr değiştirme şansım yok, riskli gebelik geçiriyorum rahim ağzı yetmezliği var Eray Çalışkan hocaya gidiyorum ve işinde en iyisi neyse sağlıklı olsunda bekleriz 2 hafta daha
 
Benim de bugün 15+1 ama gözükmedi. Önce kız olabilir dedi. Sonra baktı bacaklarının arasında bir çıkıntı var ama klitoris de olabilir erkek cinsel organı da ya da kordon da dedi. Arada bıraktı dedi gönderdi. Ben de çok merak ediyorum. Sanki kız dese şüpheli deseler gidip bir sürü kız kıyafeti alacağım ne olacak ki gördüyse benim doktor gibi tahmin diyebilirdi. Benim gerçi bir tahmine de varmadı ama belirsiz kaldı öyle.
 
Canım fetal test yaptirmismiydin onda söylemediler mi
 
Eray hocaya bende gitmiştim geçen sene miyom ameliyatimi o yaptı. Biraz riskli bir durumdu işinin ehli olduğu için tercih ettik. Titiz biri işini şansa bırakmaz . Kesin ve nettir hiç şaşırmadım tahminde bulunmamasına. Çok duamı almıştır ama kendisi . Sağlıkla gelsin inşallah .
 
Bende Eray hocaya gidiyorum. Bende de rahim ağzı yetmezliği var
 
Kızlar ben bilenlerinize birşey danışmak istiyorum.
Daha önce devlet hastanesinde 2 li tarama testi yaptıranınız var mı? Benim devletteki takipli doktorum ben tatile çıkıyorum yapamam başka doktora git dedi bende perinatoloji o testi yapıyor diye sevk açar mısınız başka türlü randevu alamıyorum dedim. Gerek yok perinatolojiye normal kadın doğumcular yapıyo dedi bende ikili test yapan bi devlet hastanesinden randevu aldım yarın gidicem ama içim içimi kemiriyo ya derlerse perinatolojiden randevu al diye. Şuan zaten 12+5 im bidaha oraya randevu bulana kadar süresi dolacak. Bilen beni bi aydınlatırsa çok sevinirim.
 
Ben devlette yaptırdım canım kadın doğum da
 
Canım kadin dogumcular yapıyor zaten 2li testi.perinatoloji riskli yada ayrıntılı ultrason yapıyor.
 
Bende randevu aldım kadın doğumdan gittim dedim ilçede yapılmıyor 2li test için geldim dedim tmm dedi baktı ultrason da sonra bide kan verin 2hafta sonra görüşürüz dedi bukadar.tabi bnm 2haftayi geçti de.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…