- 28 Ağustos 2023
- 1.235
- 917
- 32
Benim az da olsa hala devam ediyor (13+5)kızlar bulantılarınız ne alemde, benim gibi hala geçmeyen ve prilam kullanan var mı
Akşam yatmadan 2 tane prilam kullanıyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim az da olsa hala devam ediyor (13+5)kızlar bulantılarınız ne alemde, benim gibi hala geçmeyen ve prilam kullanan var mı
Ben bugün gittim kan verdim sonuç nezaman çıkar acabaBenim de yarın randevum, tok gelin denildi
oiyy 14.haftada da ediyor muu, ben ilk trimesterdan sonra gecer zannediyordumBenim az da olsa hala devam ediyor (13+5)
Akşam yatmadan 2 tane prilam kullanıyorum .
Brn sordum salı dedi ama hemşire ikili test olduğunu bilmediği için öyle demiştir diye düşünüyorum bilemedimFarketmiyor sanırım ben tok gitmiştim bende Salı günü yaptırdım çam Sakura da devlette yani ne zaman çıkar acaba sonucu
Devlete mingidiyorsunuz bende bugün devlete gittim ikili için cinsiyet göremedim dedi zaten bebeki uyandırmak için çikolata falan yedik yarım saat falan yürüdümKizlar Dr a geldik şimdi çıktım.hersey gayet iyi dedi.ikili için de kan değerlerin ense değeri faln iyi sadece yaş riskin var dedi.karnindan su aldır desek aldırır misn dedi.bende hayır dedim .ozaman takip edicez dedi.birsuru ilaç yazdı kan, b 12.demir ,d vitamini vs.regenisis Max a devam et dedi.bu arada cinsiyet sordum daha erken ama ERKEK gibi sanki dedi
Benim 10 gün oldu hala çıkmadıBenim ikili test 24 saatte çıktı ve eğitim ve araştırma hastanesinde yapıldı bende çok şaşırdım
Benkızlar bulantılarınız ne alemde, benim gibi hala geçmeyen ve prilam kullanan var mı
3 4 güne dediler banaBen bugün gittim kan verdim sonuç nezaman çıkar acaba
Bulantı aynen devam 13 bitecek nerdeyse . Prilam çok kötü geldi bana . Sadece kusma refleksimi kesti bulantı aynen kaldı o yüzden devam etmedimkızlar bulantılarınız ne alemde, benim gibi hala geçmeyen ve prilam kullanan var mı
kacinci haftandasınBen
Sabahları çok bulanıyor bazen öğürüyorum ama çok şükür kusmadım hiç. Geceleri2 sabah 1 demişti doktorum sabahı bıraktım sadece gece içiyorum oda bazı günler 2 bazı günler 1
Seninle aynı gidiyoruz ben de öğrenemedimAy benim 14+3 oldu hala cinsiyetini öğrenemedim. 16 Temmuzda 15+1 oluyorum doktor randevum herhalde öğrenirim değil mi artık?
Yolunda canım herşey sende dert etmeGüzel haberler alırsınız inşallah bu durumu sorarsanız bize de bilgi verin
Ediyor ya ama öncekine göre az . Artık çıkarmıyorum ama hep tatsız haldeyim . Bazı günler fazla bulanıyoroiyy 14.haftada da ediyor muu, ben ilk trimesterdan sonra gecer zannediyordum
12+1 canımkacinci haftandasın
Valla olabilir cnm.benim bulantılarım çok ağır geçiyor bir ara günde 20den fazla kustuğun ve acile kaldırıldığım olmuştu 48saat su bile içememezlikten ama hamd olsun prilam baya iyi geliyordu ta ki bugune kadar acaba bagisiklik mı kazandım ilaca karşı
Ben 24haziran da vermiştim kanı.2hafta sonra çıkar demişti dr.e nabiza sürekli bakıp takip ettim düşmedi.aklima geldi ben hastanenin sitesinden bakardım hep sonuclarima girdim baktım 2gun önceydi sanırım.coktan çıkmış bile İstanbul'dayken 4gunde çıkmıştı.Ben bugün gittim kan verdim sonuç nezaman çıkar acaba
Tüpten anlıyorlar kan alan hemşireler ben kan verirken ordaki hemşire gebelik mi var dedi.Brn sordum salı dedi ama hemşire ikili test olduğunu bilmediği için öyle demiştir diye düşünüyorum bilemedim
Evet canım kucuk bi ilcedeyiz.burda devlete gidiyorum il de de şehir hastanesi ve Dr lari çok iyi orda da şehir hastanesine gidiyorum.Devlete mingidiyorsunuz bende bugün devlete gittim ikili için cinsiyet göremedim dedi zaten bebeki uyandırmak için çikolata falan yedik yarım saat falan yürüdüm
Çok teşekkür ederim arkadaşım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimiziÇok şükür canım atlatmana sevindim.
Oh oh maşallah oğlan anneleri çoğaldı iyice sağlıkla gelsin oğluşun canım benim , inşallah test sonucunuzda temiz çıkarcinnabon ben de bir mavi kalbini alırım canım bugün 12+4 kontrol vardı hem detaylı ultrasona girdim hem de fetal için kan verdim.. doktor %80 erkek dedi ama herşey çok netti fetal dna da hiç araştırmamıştım, doktorumun yıllardır çalıştığı ankaradaki bir laboratuara gidiyormuş kan. Yurtdışındakilerle aynı Amerikan firmasının cihazını kullanıyorlar bi farkları yok şimdiye kadar hata yapıldığını görmedik dedi. Fiyatı nispeten yurtdışına gidenlere göre ucuz sanırım, 10.500 verdik. Fiyat konusunda uygun yer arayan arkadaşlar için yazmak istedim
Canım belli oldu mu bebişin cinsiyeti ? NasılsınızEki Görüntüle 3447961 Kızlar 14. Haftamdayım benım benitomun cinsşyetini hala göremediler çok küçük dediler yaa. Bir de ben galiba grip oldum gözüm burnum akıyor beneğe zararı olur mu bununnn ne yapmalıyım
Canım merhaba , bebek ve sen nasılsınız ? Cinsiyet belli oldu mu ?Yaş: 30 sayılır
Kaçıncı çocuk:2. ( 1. Tüp bebek)
Sat:29 mart (ama geç döllenme dedi doktor)
Tahmini doğum tarihi belli olmadı geç döllenme olduğu için
Kal atışı:7+2
Benim bir tane kızım var yine kız hissediyorum