- 8 Aralık 2012
- 3.668
- 4.992
- 32
Benimkiler çok büyüdü yaaa tüp bebek ilaçları da çok büyüttü zaten Memişler Kocaman yani şu an yer çekimine söviyorum her gün emzirme işini hallettikten sonra ameliyat olacağım inşallahister istemez bir büyüme oluyor yer çekimine karşı koymalıyız hanımlar :)))
Canım doktorun bir sorun yok dediyse yoktur , telaş yapma hiçHahah oyuncak bebek gibi tatlışlar ya inşallah öyledir kuzum biz biraz telaş yaptık plasentaya bağdaş kurmuş asla kıpırdamıyor allahtan nabız var dedi aşırı tepkisiz herşeye ama doktor telaş yaptıracak bişey de demedi bilmiyorum ilk olduğundan herhalde korktuk
Ay bence de çıkıntı falan yok , kız gibi sankiBu arada doktor cinsiyet için daha erken ama şimdilik bacak arasında bir çıkıntı vs görünmüyor dedi. Sizler ne dersiniz kızlar
Ya evet genellemeler tutmuyor , herkesde farklı inşallah sağ Salim gelsinler de kız erkek önemli değilEvet son ana kadar belirtilere göre erkek diyordum ama demek ki genellemeler herkeste tutmuyor Amin inşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza
Ay ben de hep kız görüyorum bakalım rüyalar doğru mu çıkacak yanlış mıAyy bugüne kadar rüyamda hep erkek gördüm kız olursa sürpriz olacak bana cidden hadi hayırlısı