Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy dün gece sağ göğsüm bir kaşındı bir kaşındı nasıl kaşıdım anlatamam. Aklıma gelmedi çatlak durumu. Nemlendirmeye başlayayım bende her günbende 11+4 üm benim de aynı normal bir durum olduğunu söyledi doktor
ayrıca kaşınınca kaşımamak gerekiyormuş kakao yağı sürüyorum nemlensin çatlamasın diye
Evet bazen midem bulanınca kokudan tiksinince yada kasık ağrısı göğüs ağrısında bende seviniyorum da bu biraz fazla bi acı dedim noluyoruz sağsalim gelsinler inşallahBen canım normal daha iyi bebek hareketlenmeden burdayım sinyali veriyor ben mutlu oluyorum
Normal normal canım bende wc den çıkamıyorum resmen günde kaç kere gidiyorum belli değilKızlar benimde habire küçük tuvaletim geliyor az su ile bile mesaneye baskı uyguluyor bu normal mi ya
Benim evimde merdivenli herkes bana yok dışarı çıkma merdiven kullanma felan diyor mecbur çıkıyorum tabi yoksa ihtiyaçlarımı kim görecek herkes aklınca kpionuluyor ya ellerinden gelse 9 ay boyunca yatıcamBen yapmaya çalışıyorum ama oğlumla zor oluyor tabi o yürümek istemiyor oynamak istiyor işte olabildiğince ama yapmakta fayda var ne kadar hareket o kadar rahat hamilelik doğum demek
Kimseyi dinleme ben ilk gebeliğimde erken doğum riski var diye minimumda hareket ediyordum çok zor geçti bunda öyle olmaması için sürekli hareket etmeye çalışıyorumBenim evimde merdivenli herkes bana yok dışarı çıkma merdiven kullanma felan diyor mecbur çıkıyorum tabi yoksa ihtiyaçlarımı kim görecek herkes aklınca kpionuluyor ya ellerinden gelse 9 ay boyunca yatıcam
Bi popo bu kadar güzel olur maşallahBugün kontrol vardı bizim kız totosunu gösterdi bize amuda kalkmıştı rahmimde
MaşaAllah annesi kaç haftalıkBugün kontrol vardı bizim kız totosunu gösterdi bize amuda kalkmıştı rahmimde
12,4 ama ölçümde 13,4 çıkıyo prensesMaşaAllah annesi kaç haftalık
Çok teşekkür ederizBi popo bu kadar güzel olur maşallah
Ya maşallah maşallah çok güzel bir popiiikkkBugün kontrol vardı bizim kız totosunu gösterdi bize amuda kalkmıştı rahmimde
Biz de 13.haftaya kadar erkek olduğunu göremedik son kontrolümde kız hissediyorum dedim doktor bacak arasına baktı ve pipi görüyorum dedi o zamana kadar görmemiştik.Ertesi gün fetal dna çıktı erkek olduğu netleştiDoktorun bi tahmini olmadı 11 haftada gitmiştik en son panorama testi yapıldı ultrason atayım
Canım baş ağrısından ben de muzdaripim malesef.. küçük bir el havlusu ya da bezi ıslatıp buzluğa koyuyorum. Sonra kafama sarıyorum. Yüzümde gözünde gezdiriyorum. Soğuk ağrıyı hafifletiyor. Dene istersen..Kızlar ben 2 gündür tam baş ağrısı yaşıyorum. Parol kullandım. Bunun bi çaresi yok mu? Ölüyorum gözümü zor açıyorum. Ağlaya ağlaya duş aldım. Uyumuşum inlememe kalktım
Bu neee sen büyüdün bi de popişin mi var yaaaBugün kontrol vardı bizim kız totosunu gösterdi bize amuda kalkmıştı rahmimde
deniz hanımın yorumlarına baktım hep pozitif yorumlar var gerçekten billur hanım ve deniz hanım arasındaydım ama deniz hanım olucak gibi kararım yorumun için çok teşekkürler.Merhaba ben bu hastaneye gidiyorum doktorum Deniz Sarıkaya çok da memnunum çok pozitif her şeyi açıklayan bi doktor tavsiye edebilirim
Ben de dün gece rüyamda karnımı çatlamış gördüm neyle nemlendiriyorsun canım? Duşta bebe yağı mı sürsek acaba??Ayyy dün gece sağ göğsüm bir kaşındı bir kaşındı nasıl kaşıdım anlatamam. Aklıma gelmedi çatlak durumu. Nemlendirmeye başlayayım bende her gün
Korkma bu bir sorun demek degilki şanssızlık olmuş braz sadece. Tertemiz sonuçlar gelecek inşallah boşa stres yapma
Merhaba bu şekilde görüntüyü doktor mu çekiyor yoksa siz mi istiyorsunuz normalde siyah beyaz ya ultrasonlar yada böyle renkli istesek bi adı var mı.Bugün kontrol vardı bizim kız totosunu gösterdi bize amuda kalkmıştı rahmimde