Merhaba ben fetal dna verdim sonuç iyi çıktı ense ölçebildi ama yüzünü göstermedi burnuna bakamadı bir dahaki gelişinde bakarız dedi bunu bir sorun olarak görmedi ama sizin doktorunuz olumsuz bir şey mi söyledi de korktunuzKızlar 11 hafta 4 günlük gittiğim kontrol de perinatolog ile devam ettim direkt kendim istedim. Hoca bebeği göremiyorum ense ve burun için dedi git kanlari ve tekrar bakalım dedi teker baktı yine olcemedi kahvaltı et dolaş gel bakalım dedi teker baktı bebek dönmüyor hareket etmiyor hiç çok inat ya ne kadar ugrastirdi dedi. Bu arada karnıma bastırıyor kasiklarimi cekistiriyor cihaz ile cokuyor vuruyor dönmedi dedi vajinal bakicam dedi vajinalda epey Bi uğraştı hayır buradan fa göstermiyor dedi. Teker karına geçti enseyi 1.3 dedi ense normal dedi onu da çok zor olctugunu söyledi sonra peşine burun kemiği göremiyorum dönmüyor dedi bu pozisyonla da alakalı olabilir dedim lütfen bebeğim ve benim için de dua edin kızlar günler geçmiyor 2 hafta sonra kan tarama sonuclarim çıkacak ve teker muayene edilicem lütfen duanizda unutmayın yaş da ileri değil 30 yaşındayım. Tüp bebekte gebeyim