- 3 Mart 2017
- 2.373
- 2.516
- 33
Bence kızEvet var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kızEvet var
5+4 KeseKızlar nasılsınız , umarım her şey yolundadır Kese ve kalp atışı görenleriniz kaçıncı haftada gördüklerini yazabilir mi , tabloyu güncelleyelim
@orchagoci canım senin bir de kürtaj olacaktı galiba ne durumdasınız ?
@Kaya burcu
nnurrcann
@Denizzz000
@Ayyayya
@adaa00
@Tugcelif4264
@whiteswan98
@pankekkk
@fehva1
@Pkolu_anneadayi
@suheddaaaa
@dikloron
@kub111
@aysoo1831
@goldenswan
@Hatun AYYILDIZ TEK
@flamenko
@Minikkedi00
@Lady Luck
D dolunaybekler
@Papatya445834
S sansyanimda
Dodine
@partalina_
@mellness87
@zey62
@fnd05
@Zuzushh the YARGI Machine
İnşallahBence kız
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Eğer güzelce duyabilirsek 2 tane bebemle ocakta bende ana olacağıma inanıyorum inşallah
Çok teşekkür ederimmmmHayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
Şu an kaç haftadasınız ?
Canım daha dün arkadaşımla bunu konuştuk. Onunda hamileliğinde kist varmış hem solda hem sağda iki tane. İlk aylarda doktor hareketlerine kısıtlama getirmiş kist bebekten büyük olduğu için bebeğe zarar verebilir diye. 4 aydan sonra hareket kısıtlaması bitmiş hiç bir sorun yaşamamış. doğum sırasında bebekle birlikte kistleri de almışlarKızlar acile geldim belim karnım çok ağrıyo diye. Keseyi gördüm şükür. Doktor yolk sac da var dedi. Ama aşağısında bir kist gördü. Sorun olur mu dedim olmaz kanama da yapmaz bu dedi. Ama aklıma takıldı. Acaba önemli birşey midir ya
Bende 1 tane göründü ve kesenin baya aşağısında keseden uzak kısımdaydı. Kendi doktorum ne diyecek asıl onu merak ediyorum. Bu doktor sorun olmaz dedi ama pek güven vermedi.Canım daha dün arkadaşımla bunu konuştuk. Onunda hamileliğinde kist varmış hem solda hem sağda iki tane. İlk aylarda doktor hareketlerine kısıtlama getirmiş kist bebekten büyük olduğu için bebeğe zarar verebilir diye. 4 aydan sonra hareket kısıtlaması bitmiş hiç bir sorun yaşamamış. doğum sırasında bebekle birlikte kistleri de almışlar
Keseden uzaksa belki vücut kendi kendine atar ne zaman gideceksin kendi doktoruna ?Bende 1 tane göründü ve kesenin baya aşağısında keseden uzak kısımdaydı. Kendi doktorum ne diyecek asıl onu merak ediyorum. Bu doktor sorun olmaz dedi ama pek güven vermedi.
Yarın gidicem canım. 11’de randevum var. Bazen vücut atıyormuş o kisti umarım öyle olur.Keseden uzaksa belki vücut kendi kendine atar ne zaman gideceksin kendi doktoruna ?
Valla akşam dayanamadim zaten aldım.ilac tuzlu olur mu bildiğin tuzu hap şekline getirmisler bulantı ilacı diye satıyorlar şimdi sanki biraz iyi gibiyim.yalniz ben şunu anladım gebeliğim boyunca tavuk etinden uzak durmam gerek.2dir tavuk yiyip çok kötü oluyorum.tavuk etini de aşırı severdimilk gebeligimde de balıktan tiksinmistim.ve hala baligi severek yiyemem.sizde var mı şuana kadar tiksindiginiz şeyler.Canım doktor bebeğe zararı olcak bir ilaç yazar mı? Araştır tabiki ama doktor yazdıysa birşey biliyordur sıkma canını
Bende de geç döllenme var yaa doktor regl tarihini değiştirdi mi acababen hala kalp atışını duyamadım geç döllenme olduğu için sat a göre geriden geliyorum bayramdan sonraya kaldı
Ben de Salı günü gideceğim inşallah o gün duymuş oluruz kalp atışınıKızlar nasılsınız , umarım her şey yolundadır Kese ve kalp atışı görenleriniz kaçıncı haftada gördüklerini yazabilir mi , tabloyu güncelleyelim
@orchagoci canım senin bir de kürtaj olacaktı galiba ne durumdasınız ?
@Kaya burcu
nnurrcann
@Denizzz000
@Ayyayya
@adaa00
@Tugcelif4264
@whiteswan98
@pankekkk
@fehva1
@Pkolu_anneadayi
@suheddaaaa
@dikloron
@kub111
@aysoo1831
@goldenswan
@Hatun AYYILDIZ TEK
@flamenko
@Minikkedi00
@Lady Luck
D dolunaybekler
@Papatya445834
S sansyanimda
Dodine
@partalina_
@mellness87
@zey62
@fnd05
@Zuzushh the YARGI Machine
yok canım keseyi gördük ama bebişi hala göremedim ben muhtemelen gördükten sonra haftayı söyleyecekBende de geç döllenme var yaa doktor regl tarihini değiştirdi mi acaba
normalde benim göğüs ucum hiç yoktu şimdi uçları çıktı çok tuhaf geliyo büyür benceHanımlar ya bende göğüs ağrısı vardı bu aralar azaldı ve büyüdü şişti göğüslerim ama uçları çok küçük bunlar ilerleyen zamanlarda büyür mü ufacık çünkü
Benim uçlar vardı da meme denilince akla gelen uç gibi değil belki doğuma yakın büyür yoksa emzirmemiz sıkıntı olur mu bilmiyorum ilk çocuğumnormalde benim göğüs ucum hiç yoktu şimdi uçları çıktı çok tuhaf geliyo büyür bence
Bebeğe meme ucundan ziyade kahverengi kısmını komple veriyoruz emzirirken o yüzden doğum olana kadar bence kendini hazırlar göğüs uçların da takılmaBenim uçlar vardı da meme denilince akla gelen uç gibi değil belki doğuma yakın büyür yoksa emzirmemiz sıkıntı olur mu bilmiyorum ilk çocuğum