SüperKese görme tarıhı : 27.05.2024
Yaaaa çok üzüldüm , neden olmuş bi bilgin var mı ? Kanaman mı olmuştu. Ne kadarlıktı bebeğin ? İnan çok ama çok üzüldüm. Allahım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin bir bebek , hamilelik nasip etsinBen bugün düşük yaptım listeden çıkarabilirsinizumarım herkes evladını sağ salim kucağına alır
Benim midem çok bulanmıyor ama bende doğru dürüst beslenmiyorum canım sürekli cips istiyorBen de öyledoğru dürüst beslenemiyorum buna da ayrı üzülüyorum
çok geçmiş olsun üzüldümBen bugün düşük yaptım listeden çıkarabilirsinizumarım herkes evladını sağ salim kucağına alır
Çok üzüldüm canım. Dilerim rabbim tez zamanda gönlündekini verirBen bugün düşük yaptım listeden çıkarabilirsinizumarım herkes evladını sağ salim kucağına alır
Bizim günlerimiz aynı hende 6+5 deyim yarın kalp atışı için randevum var ben ilk haftalar kg vermiştim şimdi ilk kiloma döndüm ama düşününce gögüşlerim sadece 1 kg arttı gibi büyüdüGeçtiğmiz hafta bazen oluyordu bnde de ama bu hafta bulantıdan suyu da çok içemiyorm şuan zorlanmıyorkilo içinde doktorum ilk 3 ay kilonu korumaya çalış demişti alsakta 20.haftaya kadar bebişlere bi faydası yokmuş şuan bnde 6+5 deyim aynı kilomdayım şuan
Patogeneze gitti sonuç araştırılmak için bizde bilmiyoruz. 7 haftalık olarak biliyordum ama detaylı incelemede 10 haftalık dendiYaaaa çok üzüldüm , neden olmuş bi bilgin var mı ? Kanaman mı olmuştu. Ne kadarlıktı bebeğin ? İnan çok ama çok üzüldüm. Allahım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin bir bebek , hamilelik nasip etsin
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun üzüldüm
Teşekkür ederim amin inşallahÇok üzüldüm canım. Dilerim rabbim tez zamanda gönlündekini verir
Yolundadır endişelenme, bize haber ver mutlaka5+2 canımşuan aracı parkettim otoparkta bekliyorum saatin gelmesini heycandan ölcem inş herşey yolundadır
Sata göre 5+6 ama kese 5+3 üç beş gün oynar normal dedk doktorSüperkaç haftalıkken görmüş oldun
Ah ne güzel ya insallah bulanmaz kuzumBenim midem çok bulanmıyor ama bende doğru dürüst beslenmiyorum canım sürekli cips istiyor
4+5 te belli belirsiz kese görüyorum dedi doktpr. Yolksac yoktu şimdi muayeneye geldim 5+2 yim bakalım hayırlısıArkadaşlar kesenizi kaçıncı hafta da gördünüz ve gördüğünüzde içinde yolk sac gördünüz mü
Ayy canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun.allahim tez zaman da sağlıklı gebelik nasıp etsin inşallahBen bugün düşük yaptım listeden çıkarabilirsinizumarım herkes evladını sağ salim kucağına alır
Bende denize giremiyorum ya havuza girmeyi seviyorum ama sanırım ben bu sefer girmem artık.bizim yol çok uzak değil ispartadyim ben.antalya alanyadan ayarladık tatili de.insallah sıkıntı olmaz ya.İnşallah canımtamam dikkat ederim zaten havuzdan çok denize girerim dediğin gibi sıksıkta mayo değiştiririm
Ay ne düşünceli kaynanan var maşallahYani doktora sormak lazım benim 2 2.5 saatlik bir yol gitmem lazım ama kaynanamgil sen gelme biz geliriz dediler bana ben yine de soracam doktora
AA ciddi misin eşimde de var normaldeBulantı kusma yaşayan arkadaşlar ben onun sebebini şöyle duydum eğer gebe kaldığımız dönem eşimizde karaciğer yağlanması gibi problem varsa oluyormuş
Ben bugün düşük yaptım listeden çıkarabilirsinizumarım herkes evladını sağ salim kucağına alır
Haber verir misin canım yolk sac ı görürsen4+5 te belli belirsiz kese görüyorum dedi doktpr. Yolksac yoktu şimdi muayeneye geldim 5+2 yim bakalım hayırlısı
5+4muydu çok hatirlamiom keseyi gördük ama Dr hiç demedi yolk sac var yada yok diye.Arkadaşlar kesenizi kaçıncı hafta da gördünüz ve gördüğünüzde içinde yolk sac gördünüz mü
Bende istanbuldan antalyaya gidicem bakalım inşallah sorunsuz tatil yaparızAyy canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun.allahim tez zaman da sağlıklı gebelik nasıp etsin inşallahkanama falan mı vardı nasıl oldu
Bende denize giremiyorum ya havuza girmeyi seviyorum ama sanırım ben bu sefer girmem artık.bizim yol çok uzak değil ispartadyim ben.antalya alanyadan ayarladık tatili de.insallah sıkıntı olmaz ya.
Ay ne düşünceli kaynanan var maşallah
AA ciddi misin eşimde de var normalde
Tamam canım bekliyorum bi yarım saate alır doktor içeriHaber verir misin canım yolk sac ı görürsen
5 de gittim tam kese vardı yolk sacda varmışArkadaşlar kesenizi kaçıncı hafta da gördünüz ve gördüğünüzde içinde yolk sac gördünüz mü
Sat 11 nisan benimBizim günlerimiz aynı hende 6+5 deyim yarın kalp atışı için randevum var ben ilk haftalar kg vermiştim şimdi ilk kiloma döndüm ama düşününce gögüşlerim sadece 1 kg arttı gibi büyüdü