Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canım şu an lohusasın böyle hissetmen normal bak çoğumuzda sana özeniyoruz mesela doğum yapmışsın bebeğin sağlıklı yanında insan daha ne ister

Kızlar gelenlere ikram etmek için kolonya almak istiyorum ama kokusu rahatsız etmeyecek çiçek kokuları gibi bı şey var mı bildiğiniz. Aynı odada dökünce nefesi kesmeyecek
Ben english home beyaz cicekler aldım üstüne etiket yapıştırdım kokusu cok güzel, dağıtmak icinde pembe renk olsun diye eyüp sabri tuncer kiraz cicegi almıştım o da hafif ve güzel kokuyor

Ya kordonu görünce hemen alınıyor mu normalde. Bana onu teklif ermedi çok erken dedi 35+1 sen hareketleri takip et sık gel dedi kordon dolanmasına öokta bişi demedi ben kendim stres yaptım diyordum
Şuan cogu dogumda aynı şeyi duyuyorum canım en azından görmüş doktor cogu gozukmuyor seninki takipte olur daha iyi benim normal dogumda açılmaya ragmen bebek kanala girmedi sonra gördük 3 tur kordon dolanmış hic kötü seyler okuma

Sanırım ben nadir olan iyi kayınvalideye düşmüşüm kizlar Benimkiler benden hevesli ilk torunları birde tüp bebek olunca kayınvalidem annemden çok destek oldu hakkını yiyemem annem çalışıyor zaten istesede kendi işi başından aşkın ben bebeğe neredeyse bir iğne bile almadım diyebilirim annem ve kayınvalidem yaptı hepsini doğumdan sonra da kayınvalidemi kendim istedim özellikle yanıma Rabbim hepimizin yardımcısı olsun en çok korktuğum şey lohusalık psikolojisiyle birisini kırmak incitmek asla istemem böyle birşey yapmak çok üzülürüm böyle birşey olursa da bana şans dileyin

Aboooooo ay şaka gibi hikayeler

Artik hastanelerin nereye hizmet ettigi belli degil. Bence cok mantikli

Canım şu an lohusasın böyle hissetmen normal bak çoğumuzda sana özeniyoruz mesela doğum yapmışsın bebeğin sağlıklı yanında insan daha ne ister
Aynen kizlar çok şükür saglikliyiz dış bugdayinda vs yaparım artık.. ne bileyim işte özlüyorum sanırım ondan bu psikolojim.

Aminnnn inşallah canım benim ilk doğum korkuyorum ama denemek istiyorum inşallah seninki gibi kolay olur

Kızlar kafama bişey takıldı pazartesi kontrolüm var doktorum gecen hafta kilosunu ölcemedi cok kasılmam vardı yanlış ölçerim dedi ondan önceki hafta 3300 civarı demisti 16 gün gecmis 4 kiloyu bulmuş olabilir mi bu kadar günde

Benim bir haftada 150 gr falan aldı sına doğru yavaşlıyor

Kızlar bütün gün popoma ağrı girip durdu oturamıyorum bu nedir acaba sancı mıdır böyle saçma sancı mi olur bilgisi olan

3700 falandır salladım shdhh ama 4 değildir bence son haftalar fazla almiyolarmis uygulamada yaziyordu

Kızlar bütün gün popoma ağrı girip durdu oturamıyorum bu nedir acaba sancı mıdır böyle saçma sancı mi olur bilgisi olan
Kuyruk sokumu ağrısıysa bebeğin baskılarıyla olabiliyor. Doğum sancısı değil de vücut ağırlığının artmasından, bebeğin büyümesinden daha çok.

İşte son 3 günüm, Çarşamba itibariyle evde bebişi beklemeye başlayacağım. Ama mecbur okula gidip gelecem oğlani götürmek için onun haberi yok annesinin artık okulda olmayacağından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…