Canım şu an lohusasın böyle hissetmen normal bak çoğumuzda sana özeniyoruz mesela doğum yapmışsın bebeğin sağlıklı yanında insan daha ne isterAahh kizlar ya bende garip bı duygu var.hamileligime doymadım sankierken geldiği icinmidir bilmem şuan kızımı da çok seviyorum iyiki geldi diyorum ama böyle hamiş olan arkadaşların gün alması fln çok imreniyorum.bide doğumda bsy yapamadım ne süs ne ikram ne fotograf vs.icim buruk..üstüne bide yoğun bakım sürecimiz.hepsi etkiledi beni sanırım.hep diyordum ama erken olcak bnm bebek,yoksa 38 39lara kadar dayanamicam die.bsyi 40kez söylersen gerçek olurmuş.
Ben english home beyaz cicekler aldım üstüne etiket yapıştırdım kokusu cok güzel, dağıtmak icinde pembe renk olsun diye eyüp sabri tuncer kiraz cicegi almıştım o da hafif ve güzel kokuyorKızlar gelenlere ikram etmek için kolonya almak istiyorum ama kokusu rahatsız etmeyecek çiçek kokuları gibi bı şey var mı bildiğiniz. Aynı odada dökünce nefesi kesmeyecek
Şuan cogu dogumda aynı şeyi duyuyorum canım en azından görmüş doktor cogu gozukmuyor seninki takipte olur daha iyi benim normal dogumda açılmaya ragmen bebek kanala girmedi sonra gördük 3 tur kordon dolanmış hic kötü seyler okumaYa kordonu görünce hemen alınıyor mu normalde. Bana onu teklif ermedi çok erken dedi 35+1 sen hareketleri takip et sık gel dedi kordon dolanmasına öokta bişi demedi ben kendim stres yaptım diyordum
Sanırım ben nadir olan iyi kayınvalideye düşmüşüm kizlarAslında bazen böylesi daha iyi . Yani senin söylettiğini düşünsün canım . Ona göre böyle bir durumdan rahatsız olduğunu bilsin ki sen bir şey söyleyince şaşıramaz. Sen net ol her konuda çekinme bence .
Eşin de ne güzel demiş benim eşim ayıp olur diye demezdi . Çok zor ya kv ile . Yani ben benimkiyle düşünemiyorum kendimi . Ama nadir de olsa çok iyileri de var .
AbooooooBen doğduktan 1 hafta sonra annem ve anneannem karşı komşusuna oturmaya gitmiş o da hanileymiş. Sonra kadın sancım geldi demiş bir anda kalkmış içeri gitmiş bizimkiler telaşlanmış , 10 dk sonra içerden kucağında bebekle gelmiş kadın
Artik hastanelerin nereye hizmet ettigi belli degil. Bence cok mantikliEvet kediler köpekler yiyorlar plasentayıonların doğasında da bu var iyi bir protein kaynağı sonuçta.
Şimdi de moda oldu plasentayı alıp gömüyorlar üstüne ağaç dikiyorlar. Hatta bebek ve anneye ait biyolojik iz var diye kanlı bezleri, boklu bezleri bile alanlar var hastaneden.
Öyle deme canım her şey olması gerektiği zaman olurmuş bol bol kokla sev bebişi evde foto çek anı biriktir hem bebek mevlidi yaparsın 40 banyosu vs yaparsın bir çok seçenek var ben de foto çekinemedim elbise aldım ama nasip artık eşimle evde çekecez kendi kendimize
Oğluma 39+0 da suyum geldi aniden sezeryan oldum doğumdan sonra aynı şeyleri hissetmistim. Bence haftasından kaynaklı değil anı olduğu için öyle hissediyorsun. İki haftaya kadar burda hamile kimse kalmayacakhem süs foto vs bunlar sonra da yapılacak şeyler her şeyde hayır var sağlıkli olsun sende sağlıklı ol hepsine bedel
Bebeğin sağlıklı ve kollarında ya gerisini boşver.. heves ettiğin şeyleri başka türlü yaparsın.. diş buğdayında, yarı yaşında falan süs püs hediyelik yap.. evde giyin süslen güzel çekimler yap bebeğinle
Aynen kizlar çok şükür saglikliyizCanım şu an lohusasın böyle hissetmen normal bak çoğumuzda sana özeniyoruz mesela doğum yapmışsın bebeğin sağlıklı yanında insan daha ne ister
Aminnnn inşallah canım benim ilk doğum korkuyorum ama denemek istiyorum inşallah seninki gibi kolay olurÇok teşekkür ederim canımbenim kendi sancım vardı zaten akşam 7 buçuk 8 gibi hastaneye gittim 4 cm açıklıkla doğumhaneye aldılar 22:55 de kızım doğdu sancılar çok çok zorladı ama doğumum çok çabuk oldu ikinci doğumum olduğu için mi bilmiyorum ama bu doğumum da dikişim olmadı doğumdan sonra hiç sıkıntı yaşamadım hemen ayaklandım normal doğum sadece çocuk doğana kadar zor oluyor ama sonrası inan çok rahat ALLAH’ım seninde doğumunu kolaylaştırsın
Benim bir haftada 150 gr falan aldı sına doğru yavaşlıyorKızlar kafama bişey takıldı pazartesi kontrolüm var doktorum gecen hafta kilosunu ölcemedi cok kasılmam vardı yanlış ölçerim dedi ondan önceki hafta 3300 civarı demisti 16 gün gecmis 4 kiloyu bulmuş olabilir mi bu kadar günde
3700 falandır salladım shdhh ama 4 değildir bence son haftalar fazla almiyolarmis uygulamada yaziyorduKızlar kafama bişey takıldı pazartesi kontrolüm var doktorum gecen hafta kilosunu ölcemedi cok kasılmam vardı yanlış ölçerim dedi ondan önceki hafta 3300 civarı demisti 16 gün gecmis 4 kiloyu bulmuş olabilir mi bu kadar günde
Kuyruk sokumu ağrısıysa bebeğin baskılarıyla olabiliyor. Doğum sancısı değil de vücut ağırlığının artmasından, bebeğin büyümesinden daha çok.Kızlar bütün gün popoma ağrı girip durdu oturamıyorum bu nedir acaba sancı mıdır böyle saçma sancı mi olur bilgisi olan
Benim uzun süredir arıyorKızlar bütün gün popoma ağrı girip durdu oturamıyorum bu nedir acaba sancı mıdır böyle saçma sancı mi olur bilgisi olan
Galiba kuyruk sokumu evetKuyruk sokumu ağrısıysa bebeğin baskılarıyla olabiliyor. Doğum sancısı değil de vücut ağırlığının artmasından, bebeğin büyümesinden daha çok.
Benim de öyle artık düzgün yürüyemiyorum zaten topal penguen gibi yürüyorumBenim uzun süredir arıyor
Evet hele ilk ayağa kalktığımda çok komik yürüyorum biraz ilerleyince yürümem azıcık düzeliyorBenim de öyle artık düzgün yürüyemiyorum zaten topal penguen gibi yürüyorum
Ben uzun süre oturduysam ilk kalkinca baya bı topallliyorum eşim çok gülüyorEvet hele ilk ayağa kalktığımda çok komik yürüyorum biraz ilerleyince yürümem azıcık düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?