Hiç moralini bozma bak başına gelenler olmis hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyleBi doktora daha gitmekte fayda olabilir. Şuan 35+1 im. Gerçekten çok moralim bozuk. Birkaç kötü hikayede okudum, şuan alsa bebeği yoğun bakıma gider gerek yok sıkı takip edelim dedi
İçin rahat edecekse farklı bir görüş daha alabilirsin olumsuz şeyleri okuma hepimizin başına her an her şey gelebilir Allah korusunKızlar merhaba benim nasipse 27 ocakta doğumum var. Bugün doktora gittik çok canım sıkıldı. Bebeğin boynuna 3 tur kordon dolanmış. Yakın takip edilmeli dedi. Birde demirim düşğk diye serum verdi 2 güne bir benim gibi sorun yaşayan oldu mu
Ardıç kolonyası çok güzel kokuyorKızlar gelenlere ikram etmek için kolonya almak istiyorum ama kokusu rahatsız etmeyecek çiçek kokuları gibi bı şey var mı bildiğiniz. Aynı odada dökünce nefesi kesmeyecek
Sıkıntı yapmayın inşallah sağlıkla kavuşursunuz benim de ya 10 ya da 13ü diye belirledi doktor Bebek dönmedi sezeryan olacak normal isterdim aslında ama bir yandan da nasip bu diyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeKızlar 37+1 de kontrole gittim bugün. Bebiş iyi, suyu tuzu falan da iyi, 51cm 3350gr.
Tansiyonum çok yüksek 1 haftadır sürekli böbrek ve karaciğer değerlerine bakıyoruz,ilaç da çok fayda etmiyor.. karaciğer biraz yükselmiş ama bir hafta daha kontrollerle geçirmeye çalışalım dedi. Ctesiye ulaşırsak salı-çarşamba sezeryan günü alacağız. Amaaa tansiyondan sorun artarsa acil sezeryan girebilirmişim.. ya da kendi gelmek isterse de normal doğumu değerlendireceğiz duruma göre dedi..
herşey belirsiz hala delirrciimm..
tek belirli olan şey en geeeç 15 ocakta kavuşuyoruz minnakla
Evet maalesef öyleydi başta solunum sıkıntısı da yaşamış bana söylemediler ama yarım saate toparlamış. Ben çok kötüydüm o gün acayip kasılmam vardı ayakta duramıyordum ve o gün kontrol amaçlı gittik çok sancı çıktı açılmam vardı dr da alalım dedi ki hiç sezaryene giresim yoktu normalde bir hafta sonrasına planlamıştık doğumu ama işte her şey de bi hayır var dilim bağlandı resmen kabul ettim yatış yapıldı 2 saat içinde aldılar. Allaha emanet vallahi başımıza ne geleceğini bilmiyoruz5 katAllah'ım bu bebeler neden rahat durmuyor icerde
Sıkıntı yapmayın inşallah sağlıkla kavuşursunuz benim de ya 10 ya da 13ü diye belirledi doktor Bebek dönmedi sezeryan olacak normal isterdim aslında ama bir yandan da nasip bu diyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Yeğenimin doğumunda da öyle kontrol amaçlı gidip acil doğuma aldılar ablamı kordonu dolamış üç kere sıpa. Son haftalar sık kontrol önemli bu yuzdenEvet maalesef öyleydi başta solunum sıkıntısı da yaşamış bana söylemediler ama yarım saate toparlamış. Ben çok kötüydüm o gün acayip kasılmam vardı ayakta duramıyordum ve o gün kontrol amaçlı gittik çok sancı çıktı açılmam vardı dr da alalım dedi ki hiç sezaryene giresim yoktu normalde bir hafta sonrasına planlamıştık doğumu ama işte her şey de bi hayır var dilim bağlandı resmen kabul ettim yatış yapıldı 2 saat içinde aldılar. Allaha emanet vallahi başımıza ne geleceğini bilmiyoruz
Aaa, yani kordunu görüp de doğuma almadılar, sancı çıktığı için sezeryan oldun.. iyiki de istemiyorum biraz daha bekleyelim diye ısrar etmemişsin.. gerçekten herşeyde bir hayır var…Evet maalesef öyleydi başta solunum sıkıntısı da yaşamış bana söylemediler ama yarım saate toparlamış. Ben çok kötüydüm o gün acayip kasılmam vardı ayakta duramıyordum ve o gün kontrol amaçlı gittik çok sancı çıktı açılmam vardı dr da alalım dedi ki hiç sezaryene giresim yoktu normalde bir hafta sonrasına planlamıştık doğumu ama işte her şey de bi hayır var dilim bağlandı resmen kabul ettim yatış yapıldı 2 saat içinde aldılar. Allaha emanet vallahi başımıza ne geleceğini bilmiyoruz
Öyle deme canım her şey olması gerektiği zaman olurmuş bol bol kokla sev bebişi evde foto çek anı biriktir hem bebek mevlidi yaparsın 40 banyosu vs yaparsın bir çok seçenek var ben de foto çekinemedim elbise aldım ama nasip artık eşimle evde çekecez kendi kendimizeAahh kizlar ya bende garip bı duygu var.hamileligime doymadım sankierken geldiği icinmidir bilmem şuan kızımı da çok seviyorum iyiki geldi diyorum ama böyle hamiş olan arkadaşların gün alması fln çok imreniyorum.bide doğumda bsy yapamadım ne süs ne ikram ne fotograf vs.icim buruk..üstüne bide yoğun bakım sürecimiz.hepsi etkiledi beni sanırım.hep diyordum ama erken olcak bnm bebek,yoksa 38 39lara kadar dayanamicam die.bsyi 40kez söylersen gerçek olurmuş.
Evet aynen öyle. Biz 5 6 gibi eşim işten çıktığı gibi gitmiştik dr yoktu Nst çekildi açıklığa bakıldı falan öyle karar verdik. O gün ultrasonla bakılmadı yani kabul etmeyip eve de gitsem bakılmayacaktıAaa, yani kordunu görüp de doğuma almadılar, sancı çıktığı için sezeryan oldun.. iyiki de istemiyorum biraz daha bekleyelim diye ısrar etmemişsin.. gerçekten herşeyde bir hayır var…
Ya kordonu görünce hemen alınıyor mu normalde. Bana onu teklif ermedi çok erken dedi 35+1 sen hareketleri takip et sık gel dedi kordon dolanmasına öokta bişi demedi ben kendim stres yaptım diyordumAaa, yani kordunu görüp de doğuma almadılar, sancı çıktığı için sezeryan oldun.. iyiki de istemiyorum biraz daha bekleyelim diye ısrar etmemişsin.. gerçekten herşeyde bir hayır var…
Allah razı olsun çok gerginim napayımHiç moralini bozma bak başına gelenler olmis hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyledua edecem sizin için
İçimi rahatlatan yorum oldu, çok teşekkür ederim. Kaygılar yedi bitirdi beni.Ben doğum yapınca bebeğimin boynuna 5 kat kordon dolanmış dr um şok olmuştu ve 2 gün öncesinden kontrole gelmiştik. Çok şükür bişey olmadı bebeğime küvöze bile girmedi sende içini ferat tut sım kontrole git ve bebek hareketlerini takip et sürekli. Allaha emanet olsun
Oğluma 39+0 da suyum geldi aniden sezeryan oldum doğumdan sonra aynı şeyleri hissetmistim. Bence haftasından kaynaklı değil anı olduğu için öyle hissediyorsun. İki haftaya kadar burda hamile kimse kalmayacakAahh kizlar ya bende garip bı duygu var.hamileligime doymadım sankierken geldiği icinmidir bilmem şuan kızımı da çok seviyorum iyiki geldi diyorum ama böyle hamiş olan arkadaşların gün alması fln çok imreniyorum.bide doğumda bsy yapamadım ne süs ne ikram ne fotograf vs.icim buruk..üstüne bide yoğun bakım sürecimiz.hepsi etkiledi beni sanırım.hep diyordum ama erken olcak bnm bebek,yoksa 38 39lara kadar dayanamicam die.bsyi 40kez söylersen gerçek olurmuş.
Yok yok öyle bişey olduğunu sanmıyorum. Bir kere sordum doktora, kordon dolansa ne olur diye, çoğu bebeğe dolanıyor sonra düzeliyor hatta demişti. doktorlar sık takip etmek istiyorlar sadece canım, stres yapma sakın..Ya kordonu görünce hemen alınıyor mu normalde. Bana onu teklif ermedi çok erken dedi 35+1 sen hareketleri takip et sık gel dedi kordon dolanmasına öokta bişi demedi ben kendim stres yaptım diyordum
Bebeğin sağlıklı ve kollarında ya gerisini boşver.. heves ettiğin şeyleri başka türlü yaparsın.. diş buğdayında, yarı yaşında falan süs püs hediyelik yap.. evde giyin süslen güzel çekimler yap bebeğinleAahh kizlar ya bende garip bı duygu var.hamileligime doymadım sankierken geldiği icinmidir bilmem şuan kızımı da çok seviyorum iyiki geldi diyorum ama böyle hamiş olan arkadaşların gün alması fln çok imreniyorum.bide doğumda bsy yapamadım ne süs ne ikram ne fotograf vs.icim buruk..üstüne bide yoğun bakım sürecimiz.hepsi etkiledi beni sanırım.hep diyordum ama erken olcak bnm bebek,yoksa 38 39lara kadar dayanamicam die.bsyi 40kez söylersen gerçek olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?