Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Of çok fena ya bize çok yabancı geliyo böyle meseleler ama işte hayatın gerçekleri büyüklerimiz yaşamış bebeğin eşinide toprağa gömerlermiş hatta. Düşününce kulağa çok itici ve korkunç geliyor ama aslında doğanın kanunu gibi bişey.

Gözünüz aydın canım , sağlıkla büyüsün minik kuş inşallah
Bende doğurdum 01.01.2025 olduk şükür doğum yapanlara geçmiş olsun bebişlerinin yaşları uzun olsun doğum yapacak olanlarada allahım kolaylık versin
Gözünüz aydın , sağlıkla büyüsün inşallah

Ay benim annemde bebek hıçkırıyor diyince şaşırıyor. Kız diyorum 3 tane çocuk doğurdun sende hissetmişsindir , yok ben hissetmedim diyor

Evet kediler köpekler yiyorlar plasentayı onların doğasında da bu var iyi bir protein kaynağı sonuçta.
Şimdi de moda oldu plasentayı alıp gömüyorlar üstüne ağaç dikiyorlar. Hatta bebek ve anneye ait biyolojik iz var diye kanlı bezleri, boklu bezleri bile alanlar var hastaneden.

Tam olarak yani değerlerle aynı tabloyu yaşadık. Bizim de bgn 11.gunumuz. 16,5 la 12 saat hastanede fototerapi aldık 10,50 la taburcu olduk. 3 gün sonra 9,5 tu. Dr gayet iyi dedi 1 ay sonra çağırdı. Sürekli emziriyorum ve sağıp da veriyorum ekstradan. Kızımda da olmuştu. Maalesef hemen geçmiyor 3 ay surmustu kızımda da. İlaveten mama da verebilirsiniz kısa süre. Geçecek bunlar normal değerler.

Yeğenimin kaynanası 4 tane evde doğurmuş valla gayette kolaydı diyo eğildim doğurdum diyo
Ben doğduktan 1 hafta sonra annem ve anneannem karşı komşusuna oturmaya gitmiş o da hanileymiş. Sonra kadın sancım geldi demiş bir anda kalkmış içeri gitmiş bizimkiler telaşlanmış , 10 dk sonra içerden kucağında bebekle gelmiş kadın

Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağna alırsın inşallah
Canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Canım sağlıkla kucağına al inşallah
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben çarşamba akşam normal doğum yaptım kızım 3000g 50cm 37+5 dünyaya geldi dün öğlen taburcu olduk darısı diğer hamile arkadaşlarıma hayırlısıyla sizlerde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Gözün aydın olsun canım nasıl zorlandın mı doğumda . Ben de normal istiyorum da bir tık tırsıyorum

Gözün aydın olsun canım nasıl zorlandın mı doğumda . Ben de normal istiyorum da bir tık tırsıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim kendi sancım vardı zaten akşam 7 buçuk 8 gibi hastaneye gittim 4 cm açıklıkla doğumhaneye aldılar 22:55 de kızım doğdu sancılar çok çok zorladı ama doğumum çok çabuk oldu ikinci doğumum olduğu için mi bilmiyorum ama bu doğumum da dikişim olmadı doğumdan sonra hiç sıkıntı yaşamadım hemen ayaklandım normal doğum sadece çocuk doğana kadar zor oluyor ama sonrası inan çok rahat ALLAH’ım seninde doğumunu kolaylaştırsın

Sancılar geldiğinde acaba biraz olsun nefes egzersizleriyle yönetebiliyor muyuz ben de normal doğum için bekliyorum 39+2 deyim henüz sancı yok

Ben ikinciyi doğurdum bunda daha çok hastaneye gittim.bi ilçede bı il merkezde.bende panik atak var.bide 2tane kaybim olunca sürekli gitmek istedim.kardeslerimde kiziyorlardi sen çok Dr a gidion die
Biberonla veriyorum kuzum.hastanede alışmış.beni de emiyor şuan çok şükür sıkıntı yok.oglum ne emzik ne biberon ne kaşık bsy bilmiyordu.6aylikken apandisit ameliyatı oldum.ac kaldı yavrum.memleketten kardeşim geldi onunda oğlumdan 4ay küçük kızı vardı.o emzirdi sağolsun.ama şimdi kızıma biberonda veriyorum emzikte.
Evet yine burdan gaza gelip aldığım çikolatalarim geldi
Eki Görüntüle 3531266
Çok güzel çok beğendim

Maşallah tam olarak hayalimdeki doğumu yapmışsınız. Sağlıkla büyüsün inşallah. 39. Haftaya girdik yerini sevdi herhalde yatıyor hala oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…