Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Bacak arasındaki kemiklerim ağrıyor. Tam özel bölge kemikleri var ya. O kadar kötü bir ağrı ki dayanılmaz oldu. Adım atamıyorum uzansam kalkamıyorum. Artık üzerimi değiştirmek bile işkence.
Benim özellikle sağ tarafta oluyo o ya kasıklarımdan bacağıma doğru gidiyo. Bebek de tam ortaladı kendini şimdi

Benim özellikle sağ tarafta oluyo o ya kasıklarımdan bacağıma doğru gidiyo. Bebek de tam ortaladı kendini şimdi
Yemin ederim canım çıktı. Parol içsem mi diye düşünüyorum. Ağlayıp duruyorum akşam arttı ağrı. Benim de ağırlık sağda bebek hep prda toplanıyor. Allah'ım şu çektiğimiz acılar mülakatla sonuçlanır inşallah 🙏🏻 😢

Yemin ederim canım çıktı. Parol içsem mi diye düşünüyorum. Ağlayıp duruyorum akşam arttı ağrı. Benim de ağırlık sağda bebek hep prda toplanıyor. Allah'ım şu çektiğimiz acılar mülakatla sonuçlanır inşallah 🙏🏻 😢
Bence parolun zararı olmaz belki rahatlarsın biraz

Merhaba arkadaşlar. Biz de 39+2 de bu serüveni tamamladık. Doğum yapacaklara şimdiden kolaylık diliyorum. Sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏
Aaaa süper 🤩 nasıl geçti doğum seruveniniz? Bebis nasıl, siz nasılsınız? Agri sizi var mı?

Masallah dogum hikayenizi bizimle de paylasir misiniz 🥰

Aaaa süper 🤩 nasıl geçti doğum seruveniniz? Bebis nasıl, siz nasılsınız? Agri sizi var mı?
Üçüncü gebelik ve üçüncü sezaryen. Anestezik ilaçlar ben de tansiyon düşürebiliyor. O yüzden ameliyatta biraz zorlandım. Midem bulandı falan. Bebek sürekli emince sütüm de çabuk geldi. Şu an yetiyor mu bilmiyorum ama ilk gün için fena sayılmaz. Kısacası çok iyi olmasa da sorunsuz atlattık çok şükür🧿🧿🙏

Bu haftada ne guzel dogumlar olmus 😍
Bebegi taburcu olanlar olmus cok sevindim
Sifa bekleyen arkadaslarimada acil şifalar diliyorum
Bende 40+1 den bildiriyorum hic bir dogum belirtim yok
Geçtiğimiz carsamba sehir hastanesi aciline gittim ne 1cm acilma vardi ne bir gram sanci. Artik iyce stres olmaya basladim :(

Bu haftada ne guzel dogumlar olmus 😍
Bebegi taburcu olanlar olmus cok sevindim
Sifa bekleyen arkadaslarimada acil şifalar diliyorum
Bende 40+1 den bildiriyorum hic bir dogum belirtim yok
Geçtiğimiz carsamba sehir hastanesi aciline gittim ne 1cm acilma vardi ne bir gram sanci. Artik iyce stres olmaya basladim :(
dogurmamız lazım acilen çünkü suni sancı olacağına sezaryen olalım daha iyi. İnşallah kendiliğinden suyumuz gelir valla nefes alamıorum çok stres oldjm

dogurmamız lazım acilen çünkü suni sancı olacağına sezaryen olalım daha iyi. İnşallah kendiliğinden suyumuz gelir valla nefes alamıorum çok stres oldjm
Bende cok korkuyorum suni sancidan.
Şehir hastanesine gidiyorum
Bu haftada gelmezse muhtemelen yatis verip sunu sanciyi verecekler. Kolay kolay sezaryen almiyorlar 😔

Bende cok korkuyorum suni sancidan.
Şehir hastanesine gidiyorum
Bu haftada gelmezse muhtemelen yatis verip sunu sanciyi verecekler. Kolay kolay sezaryen almiyorlar 😔
Suni sancının çözüme kavuştuğunu malsef çevremde göremiyorum hepsi 24 saat sonunda sezaryene döndü

Beklemekte stresli.
Suan evet korkuyorum ama yeter ki dogsun sanci cekmeyede raziyim
İşte sorun şu ki suni sancıda bebegin kalp ritmi bozulup sezaryene dönülen gördüm, suni sancı yüzünden 1 gün sürünüp yok açılmıyo denip sezaryen duydum, açıldı ama bebek geri kaçıyo denip sezaryene dönen duydum. Kısacası suniye hiç bulaşmamak lazım. Acayip bi şey ya gözümle görüyorum hastanede. Suni sancı korkunç yani gerçekten bilgin olsun acı çekme boşuna diye söylüyorum.

Kizlar bugun ben de 40+2yim dun sabah kahvemsi sulu akintim oldu, bugun de pembeye dondu yine acik pembe sulu sekilde. Ebe kontrolumde normal oldugunu ve 41e kadar bekleyip sonra rahmi elle uyarma yapicaklarini soylediler hala dogurmazsam.

Hafif regl agrilari hissediyorum karnimda da. Stres oldum bi ne zaman gelicek diye burda biraksam 42ye kadar beklerler🥲

Back
X