Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Kızlar merak edenlere çok teşekkür ederim bugün eve çıktık. Sezaryen olunca ağrı sancı ister istemez baya hırpalandım ben. Bugün daha iyiyim. Ameliyat yerim acıyor oturup kalkarken yürürken. İlk kalkış zordu onun dışında bi şekilde adapte olmaya çalışıyorum. Doğum yapacaklar var kötü şeylerden çok bahsetmek istemiyorum ama kucağınıza aldığınız o an bambaşka.

Umarım herkes sağlıkla ve kolaylıkla doğurur ve eve geçer

Aynıyız sevindim yalnız olmadığıma ama bana doktor bebeğin çok iri olduğunu söylüyor sezaryen diyor stres okuyorum sizin kilo ne durumda acaba bebeğin yani
Bayram haftası diye bu hafta gitmedim son kilosunu bilmiyorum en son 11-12 gün önce gittim 3200 ölçüldü ama ben başından beri vajinal ya da sezeryan fark etmez diyorum bebek nasıl doğarsa öyle gelsin 🌸 sağlıklı olsunlar da

Günaydın, Mayıs anneleri grubundanım. Bu sabah renksiz çok az miktarda şeffaf akıntı farkettim bunun nişan olma ihtimali var mıdır ? Miktarı fazla mı oluyor nişanda, tecrübeli anneler varsa danışmak istedim. Bir ağrım sızım da yok miktarı az da olsa görünce şaşırdım🫣Ne yaptınız devamı geldi mi akıntının

M misebu sonrasında bir iki kez daha geldi ama doktorum çok önemsemedi, yarın kontrolüm var muhtemelen vajinal muayene edip kontrol edecek

M Madame butterfly ne durumdasın? Ben bu sefer sarı akıntıya taktım 🙈 ay bir sefer de kendime takacak bir şey bulmasam keşke. Bebek bazen çok hareketleniyor bazen duruluyor. Kasılmalar devaaam ağrılar devaaam
Bende de beyaz akıntı geliyo yumurta akı gibi nişanın devamı mı yoksa başka bi akıntı mı anlamadım ama koku falan yok. Benimki de bu gün öğlen hareketlendi baya şimdi yine durgun doğuralım artık imdatttt

Bayram haftası diye bu hafta gitmedim son kilosunu bilmiyorum en son 11-12 gün önce gittim 3200 ölçüldü ama ben başından beri vajinal ya da sezeryan fark etmez diyorum bebek nasıl doğarsa öyle gelsin 🌸 sağlıklı olsunlar da
Ben de öyle diyordum ama doktor sezaryen deyince beni bir ağlama aldı

Benim bebiş de hep sağ tarafta. Dediğiniz gibi son zamanlarda özellikle geceleri sağ tarafta toplanıyor sağ taraf aşırı derecede geriliyor ağrıyor. Ben de yalancı kasılma dedikleri bu mu merak ediyorum.
Bir de vajinal kasılmalar oluyor bazen. Ama sanırım doğum kasılmaları vajinal olmuyormuş belden karna doğru yayılıyormuş. Vajinal kasılmalar da çok rahatsız edici.
Benim 40 haftanın dolmasına 3 haftadan az kaldı. Nstde kasılma çıkmadı açılmam da hiç yoktu birkaç gün öncesinde.
Bende serklajlıyım 36. Haftadayım haftaya alınacak dikişler.
Çoğu serklajlıda dikişler alınınca hemen doğum başlıyormuş🫠 bende hazırlıklı gideceğim böyle olunca.
Bende 2 gün önce kontrole gitmiştim çizgi dümdüzdü sancım hiç yoktu

Yine kasılıp kaldı sağ tarafımda. Hareket az. Bu aralar sarı akıntı da çoğaldı. Progestan kullanıyorum onun da geri çıkışı oluyor da. Daha beyaz oluyordu. Sizde sarı akıntı oluyor mu? Kokulu değil ama.
Bende arada beyaz akıntı oluyor sadece.

Kızlar merak edenlere çok teşekkür ederim bugün eve çıktık. Sezaryen olunca ağrı sancı ister istemez baya hırpalandım ben. Bugün daha iyiyim. Ameliyat yerim acıyor oturup kalkarken yürürken. İlk kalkış zordu onun dışında bi şekilde adapte olmaya çalışıyorum. Doğum yapacaklar var kötü şeylerden çok bahsetmek istemiyorum ama kucağınıza aldığınız o an bambaşka.

Umarım herkes sağlıkla ve kolaylıkla doğurur ve eve geçer
Sağlıkla büyüsün 😍 ilk miydi sizin ? Nasıl bir his karnınızda büyüttüğünüzü kucağınıza almak ❤️

Bende serklajlıyım 36. Haftadayım haftaya alınacak dikişler.
Çoğu serklajlıda dikişler alınınca hemen doğum başlıyormuş🫠 bende hazırlıklı gideceğim böyle olunca.
Bende 2 gün önce kontrole gitmiştim çizgi dümdüzdü sancım hiç yoktu
Sıkıntılı zamanları atlatmışsınız, maşallah bebişe. Sağlıkla doğsun miniklerimiz. 🙏

İyi akşamlar hanımlar, doktor kontrolünden geldik 38+1 haftalığız bugün, Nst de zirveyi gördük ooo dedim ben bunu ne zamandır çekiyorum :) haftaya Allahın izniyle 10 Nisan'a sezeryan randevusu aldık. İlk doğumum vajinaldi ama bu bebe iri gidiyor. Ve ben kendimi vajinal doğum yapabilecek kadar güçlü hissetmiyorum. Doktorumda bu gebeliğimde sezeryan doğumu önerdi neredeyse 100 kilo oldum ☹️.

Back
X