• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    117

hiç çocuk büyütüp kullanmadım ama şundan aldık biz de.

Çook güzel duruyor ben de bu tarz düşünüyorum. Teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın ❤️

Merhaba anneler pijama takımı almayı düşünüyorum kısa kollumu uzun kollumu almalıyız 2 dogumumu normal yapmıştım bunu sezeryan düşünüyorum elbise şeklindemi almak gerekir yoksa normal pijamamı

Merhaba anneler pijama takımı almayı düşünüyorum kısa kollumu uzun kollumu almalıyız 2 dogumumu normal yapmıştım bunu sezeryan düşünüyorum elbise şeklindemi almak gerekir yoksa normal pijamamı
Sezaryenden sonra pijama giymek çok zor ben hemen gecelik geçirmiştim üstüme, hem tuvalette pijama çekmek için uğraşmamış oldum, hem de muayeneler için kolaylık olmuştu

Herkese merhaba 21+3 teyim. 18-19. haftalarda çok daha fazla bebek hareketi hissediyordum. Bebeğim daha kıpır kıpırdı. Zaman geçtikçe daha belirgin olmasını beklerken son zamanlarda günde bir iki hareket ancak hissediyorum. Böyle olması normal mi ? Bunu yaşayan var mı ?

Herkese merhaba 21+3 teyim. 18-19. haftalarda çok daha fazla bebek hareketi hissediyordum. Bebeğim daha kıpır kıpırdı. Zaman geçtikçe daha belirgin olmasını beklerken son zamanlarda günde bir iki hareket ancak hissediyorum. Böyle olması normal mi ? Bunu yaşayan var mı ?
Uyku duzenim bozuldugu icin geceleri uyanik oluyorum bir iki haftadir farkediyorum sabaha karsi 3 4 gibi cok hareketli oluyor. Gunduz bende cok hissetmiyorum ufak hareketlerle iki uc kez en fazla. Belki sizinkide gece hareketlidir uyudugunuz icin farkedemiyor olabilirsiniz. Iciniz rahat degilse tabii bi randevu alip doktora gitmekte fayda var. Insan rahatliyor doktordan duyunca

Merhaba 20+6 dayım ayrı şeyleri düşünüyorum ama ben normal diye düşünüyorum belki yeri genişlemiştir artık.17 18 haftalarda hissetmeye başladım ve çok hareketliydi şimdi özellikle bekliyorum kontrol amaçlı 2 3 kere yakalıyorum

Kızlar park beşik bakıyorum. anne yanı da olsun diyorum. şu çok satan popüler iki marka var ama merak ettim, burada alan/kullanan oldu mu?
Merhaba, ben de normal özelliksiz bir park yatak kullandım, yakın akrabam çok gezdiği seyahat ettiği için bunu düşünerek park yatak almıştı, ben de ondan bir sene sonra hamile kalınca sorgusuz gittim aynısını aldım. Sonra da niye normal sallantısı olan bir beşik almadım diye pişman oldum. Çocuklarımı oynasın diye içinde bırakamadım, çünkü hep beni istiyorlardı. İkincide bebeği uyuturken indir kaldır yapmaktan o kadar yoruldum ki, yatağı 9.aydan sonra kaldırdım, yer yatağı yaptım, ta ki 2.5 3 yaşına kadar😄 yani demek istediğim böyle bir alternatif de var, yatağı her gün topla yap zor, dağınıklık oluyor vs ama ben çözümü bunda gördüm. Bir de yatak alırken kendi hayatımı düşünüp ona göre seçim yapmadığım için pişmanlık yaşadım. Bu da buraya not olsun😅

Bazı zamanlar daha çok bazı zamanlar daha az hissediyorum bence biraz gün içerisinde tempomuza da bağlı yorulduğum günler pek hissetmiyorum ama bazı günler öyle hareketli ki asla durmuyor. Birde asıl 22-23 ten sonra hareketleri en sık hissediliyor ama içinizin rahat etmesi için doktora gidebilirsiniz

Bazı zamanlar daha çok bazı zamanlar daha az hissediyorum bence biraz gün içerisinde tempomuza da bağlı yorulduğum günler pek hissetmiyorum ama bazı günler öyle hareketli ki asla durmuyor. Birde asıl 22-23 ten sonra hareketleri en sık hissediliyor ama içinizin rahat etmesi için doktora gidebilirsiniz
Bende 21 haftalık oldum özellikle gece hareket ediyor bazen hiç etmiyo takip ediyorum

Ben de 21. Haftamdayım. Geceleri daha çok hissediyorum hareketlerini. Sabah çalışırken cok farkedemiyorum. Ben de dün tetanoz aşımı oldum ama perişan etti beni sevgili anneler. Dünden beri kolum kalkmıyor. Başım çatlıyor. Ara ara üşüme geliyor. Sanki ilk oğluma hamileyken bu kadar etkilememisti. İkinciyi olmaya korkuyorum şimdiden. Size çok yan etkisi olmuş muydu?

Merhaba, ben de normal özelliksiz bir park yatak kullandım, yakın akrabam çok gezdiği seyahat ettiği için bunu düşünerek park yatak almıştı, ben de ondan bir sene sonra hamile kalınca sorgusuz gittim aynısını aldım. Sonra da niye normal sallantısı olan bir beşik almadım diye pişman oldum. Çocuklarımı oynasın diye içinde bırakamadım, çünkü hep beni istiyorlardı. İkincide bebeği uyuturken indir kaldır yapmaktan o kadar yoruldum ki, yatağı 9.aydan sonra kaldırdım, yer yatağı yaptım, ta ki 2.5 3 yaşına kadar😄 yani demek istediğim böyle bir alternatif de var, yatağı her gün topla yap zor, dağınıklık oluyor vs ama ben çözümü bunda gördüm. Bir de yatak alırken kendi hayatımı düşünüp ona göre seçim yapmadığım için pişmanlık yaşadım. Bu da buraya not olsun
Zamanla ihtiyaç doğrultusunda şekilleniyor diyorsunuz yani :D
normal sallantılı beşiklerin bazıları çok ufak oluyor ve 6 aya kadar falan anca kullanılabiliniyor diye biliyorum o yüzden eledim aslında. ufak olmasa bile bebeğin düşme tehlikesi olduğu için derinliği önemli olmalı .
fakat uzun süreli kullanılan sallanan beşik önerisine açığım

Ben de 21. Haftamdayım. Geceleri daha çok hissediyorum hareketlerini. Sabah çalışırken cok farkedemiyorum. Ben de dün tetanoz aşımı oldum ama perişan etti beni sevgili anneler. Dünden beri kolum kalkmıyor. Başım çatlıyor. Ara ara üşüme geliyor. Sanki ilk oğluma hamileyken bu kadar etkilememisti. İkinciyi olmaya korkuyorum şimdiden. Size çok yan etkisi olmuş muydu?
korkutmak gibi olmasın herkeste etkisi farklı ama benim de ağrısı bir hafta sürdü
üşüme veya ağrım olmadı benim
aşıyı yapan hemşireyle de alakalı bence biraz....
çünkü hamile kalmadan önce de on yılı tamamladığım için aşı olmuştum ve hiç ağrım olmamıştı

Zamanla ihtiyaç doğrultusunda şekilleniyor diyorsunuz yani :KK70:
normal sallantılı beşiklerin bazıları çok ufak oluyor ve 6 aya kadar falan anca kullanılabiliniyor diye biliyorum o yüzden eledim aslında. ufak olmasa bile bebeğin düşme tehlikesi olduğu için derinliği önemli olmalı .
fakat uzun süreli kullanılan sallanan beşik önerisine açığım
Ben kızımda mobilya beşik oğlumda park beşik kullanmistim ama kendi fikrim park beşik daha rahat gelmişti hem hafif bu bebegimede park beşik aldım ayrı oda yapmiycam zaten halı hazırda iki çocugum var 2 yaşına kadar yanımda olsun

Ben kızımda mobilya beşik oğlumda park beşik kullanmistim ama kendi fikrim park beşik daha rahat gelmişti hem hafif bu bebegimede park beşik aldım ayrı oda yapmiycam zaten halı hazırda iki çocugum var 2 yaşına kadar yanımda olsun
benim de abimde sepet beşik vardı sonra onu koymaya yer aramakla uğraştılar. bu yüzden hep aklımdaydı mobilya tarzında beşik almamak. bir de zaten sepet beşiklerin ömrü kısa diye. ama gerçekten çok güzel ve şık duruyorlar.
park beşik kullanmasam bile çanta halinde saklarım diyorum.
sizin kullanıp da memnun kaldığınız marka nedir? özelden de yazabilirsiniz.

Ayaktayken genelde hareket hissetmiyorum. Otururken veya uzanırken hissiyatım artıyor. Özellikle sağa veya sola yatınca daha kıpır kıpır oluyor bence. Bir de diğer anne adaylarının da yazdığı gibi gece hareketleri artıyor. Bazen bir uyanıyorum içeride savaş var gibi :KK70: veya tam uyuyacakken...

Ayaktayken genelde hareket hissetmiyorum. Otururken veya uzanırken hissiyatım artıyor. Özellikle sağa veya sola yatınca daha kıpır kıpır oluyor bence. Bir de diğer anne adaylarının da yazdığı gibi gece hareketleri artıyor. Bazen bir uyanıyorum içeride savaş var gibi :KK70: veya tam uyuyacakken...
Aynıyım sanki tüm gün uyuyor gece uyanıyor gibi

Gecelik tarzı alın bence elbise gibi daha rahat oluyor.

Kızlar dişlerinizi fırçalarken sizin de diş etleriniz deli gibi kanıyor mu? Hamilelikten oluyor diyorlar ama bilemedin.

Back
X