• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    117
Bugün alacağım tüm kutuları. Ne kadar ödeme çıktı detayları ne eczacıma sorup size de tekrar yazayım. Bana dün sanki ödenen katkı payları arttı gibi söylemişti. Enabizda da 2 rapor gözüküyor şu an benim de. Ama dün onaylananin detayını göremiyorum henüz. Ilkinde O22.3 DERİN FLEBOTROMBOZ, GEBELİKTE ICD Kodu ve tanısı var. Benim doktorum da eskiden 1 rapor veriyorduk 9 ay yetiyordu aslında ama tekrar yazalım madem dedi.
Çok teşekkür ederim bilgilendirirseniz memnun olurum.Eğerki uygun fiyatlı alırsanızda yeni raporunuzdaki kod sisteme düşünce onuda sölerseniz doktoruma o şekilde yazdırırım bende

Çok teşekkür ederim bilgilendirirseniz memnun olurum.Eğerki uygun fiyatlı alırsanızda yeni raporunuzdaki kod sisteme düşünce onuda sölerseniz doktoruma o şekilde yazdırırım bende
Rica ederim ne demek. Tabi ki mutlaka bu bilgileri yazacağım. Bugün tekrar gittim eczaneye ama Bashekimliğin onayı sisteme düşmemiş daha ondan detay görünmüyor. Ptesi geri kalanı vereyim dedi ve henüz ücreti almadan 1 kutu verdi eczacımız. Ptesi yazacağım inşallah.

Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz. Ben bir bunda kararsız kaldım doğrusu

Peki sizin raporunuzda ıcd kodu ve tanı ne olarak yazıyor.çünkü bende hep bu fiyatlara alırken rapor yeniletmemle birden fiyat arttı.doktoruma bildiriyorum hep bu şekilde yazıyorum hiçbir hasta sorun yaşamadı diyor.sorunu bulmaya çalışıyorum
D68.8 - Z33
KOAGÜLASYON BOZUKLUKLARI, DİĞER, TANIMLANMIŞ- GEBELİK DURUMU
Yazıyor.

Aslinda aklimda bir bebek arabasi daha var markasi doona dezavantaji 1 yasina kadar kullanilmasi ve fiyatinin epeyce yuksek olmasi ama asiri kullanisli bi sey. Imkani olan onu alsin
Merhaba bizde çok araştırıp pratik olsun diye , en evimiz küçük hem ayrıca oto koltuk almak istemediğimiz için doona aldık hafif ve kullanışlı . 1 yaş sonrası da küçük bir kabin boy alırız diye düşünüyoruz . Biz baby malldan almıştık indirimde

Merhaba bizde çok araştırıp pratik olsun diye , en evimiz küçük hem ayrıca oto koltuk almak istemediğimiz için doona aldık hafif ve kullanışlı . 1 yaş sonrası da küçük bir kabin boy alırız diye düşünüyoruz . Biz baby malldan almıştık indirimde
Cok iyi yapmissiniz gercekten cok kullanisli. Gule gule kullanin😊

Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz. Ben bir bunda kararsız kaldım doğrusu
Ben yaptırmayacağım, ilkinde de yaptırmamıştım. Bu konu çocuk doktorları ve kadın doğum doktorları arasında oldukça tartışmalı bir konu. Bir anda çok yüksek dozda şekeri çocuğa takviye etmek içime sinmiyor benim. Zaten ailemizde şeker hastalığı olan yok, kanda glukozum hep normal çıkar, zayıf da bir anneyim. Kendi tercihi tabii ki herkesin.

Bende yaptirmayi düşünmüyorum ilkte yaptirmistim sonradan pisman oldum zaten mantigi yok ac karnina o kadar sekeri icince illa yuksek cikar o seker ki ben zayiftim ilkte kilo sorunum yoktu oyleyken yuksek cikmisti yediklerine dikkat et demisti onu yaptirmadan da soyleyebilirdi 😁

Doktorum tokluk şekerine bakalım 120 altındaysa yapmayalım üzerinde ise yapalım dedi
Benim açlık şekeri de tokluk şekeri de normal
Çıktı zaten öyle hamurişi tatlı düşkünlüğümde yok hatta hamilelikten önce hiç yemezdim şimdi canım istiyor biraz

4 aylıkken bebeğin karın çevresi yüksek çıktı 24. Haftada şeker yüklemesi yapalım demişti 21. Hafta perinatologa gittim ayrıntılı için kadın doğum druma gitmedim ayrıntılı ultrasonda karın çevresi iyi çıktı 24. Haftada hatırlarsa yaptıracağım galiba ilk hamileliğimde de yaptırmıştım benim ailemde şeker hastalığı yok eşimin var etkisi olur mu bebeğe bilmiyorum birkaç yıldır şeker hastası gibi hissediyorum aslında yemek yiyince uyku basıyor ilk aylarda da sadece kakaolu sütlü tatlılar ve meyve yiyordum 4 aydan sonra bulantı gidince dr karın çevresi büyük diyince hamur işi ve şekeri azalttım

Back
X