- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Teşekkür ederim ben de öyle dedim kendi kendimebence iyi gayet zaten %66 diyor doktor en az sizin üstünde her türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ben de öyle dedim kendi kendimebence iyi gayet zaten %66 diyor doktor en az sizin üstünde her türlü
Elinize saglik cigkofteyi evde hic denemedim. bi tanidigimiz etli yapiyor onu yiyince disardakiler artik kotu gelmeye basliyobenimde canım çekti geçenlerde evde yaptım rondada az nefsimi körleyecek kadar çok güzel oluyor evde yapın bnce tantuni bile evde yaptım ben
Ay hayırlı olsuun, gayet güzel artmış muhtemelen minik keseyi de 2 gün sonra gitseniz görürsünüzCanlarım iki gün önce beta 850’ydi. Bugün 1500 üzeri yazmış laboratuvar. Cihazları en fazla bunu ölçüyormuş Dert etmeme gerek yok herhalde değil mi? Zaten pazartesi doktor kontrolüne gideceğim
Yaa benim de canim cok cekmisti ama almadim yine deAyyy bisey diyim mi tam gruba yazicaktim bunu bugun yarin yarin yiyim diye hayalini kuruyorum esim de cigkofte bulgur bisey olmaz dedi etsiz yapiyo Komagene de. Yine de sorun mu olur
Teşekkür ederiiiim evet inşallah pazartesi görürüz diye umuyorum bakalımAy hayırlı olsuun, gayet güzel artmış muhtemelen minik keseyi de 2 gün sonra gitseniz görürsünüz
valla bende evde yapınca öyle oldum hamilelik bizi aşçı yapacak sanırım herşeyi evde yapıyorumElinize saglik cigkofteyi evde hic denemedim. bi tanidigimiz etli yapiyor onu yiyince disardakiler artik kotu gelmeye basliyo
Bence gayet güzel hiç sıkıntı yapmayın güzel haberleri alırsınız inşallahCanlarım iki gün önce beta 850’ydi. Bugün 1500 üzeri yazmış laboratuvar. Cihazları en fazla bunu ölçüyormuş Dert etmeme gerek yok herhalde değil mi? Zaten pazartesi doktor kontrolüne gideceğim
Hic canini sıkma demek ki 1500un ustune cikmis bu iyi bi sey zatenCanlarım iki gün önce beta 850’ydi. Bugün 1500 üzeri yazmış laboratuvar. Cihazları en fazla bunu ölçüyormuş Dert etmeme gerek yok herhalde değil mi? Zaten pazartesi doktor kontrolüne gideceğim
Dürüm gibi olursa yesillik sorun olabilir belki ama ayrıca alınıp yesillikleri iyice yıkarsanız problem olmaz herhalde. Bildiğiniz güvendiğiniz bir şubeyse canınız çektiyse bence bir şey olmaz ama siz bilirsiniz tabiYaa benim de canim cok cekmisti ama almadim yine de
Ben bio-oil söyledim 2li kutu ama henüz erken benim icin sanırım. Cerave nemlendirici krem aldım vücut icin ama onu hamilelikten bagımsız yazın pul pul olan cildim icin aldım, hamilelikte de kullanılabiliyormus. İlerleyen dönem icin Lierac almayı planlıyorum. Yağ-nemlendirici krem ve çatlak önleyici 3ünü üst üste sürerim tabii halim kalırsa su an aksamları makyaj cıkarmaya bile üseniyorumbirde çatlak kremi olarak ne önerirsiniz şimdiden başlamam lazım benim vücudum çatlamaya çok elverişli çünkü
ben çok zayıftım evlenmeden önce evlenince biraz kilo aldım onda bile çatladım şimdide çok korkuyorum ama rutininiz gayet güzel bende böyle bir rutin oluşturmayı düşünüyprum inşallah yaparımBen bio-oil söyledim 2li kutu ama henüz erken benim icin sanırım. Cerave nemlendirici krem aldım vücut icin ama onu hamilelikten bagımsız yazın pul pul olan cildim icin aldım, hamilelikte de kullanılabiliyormus. İlerleyen dönem icin Lierac almayı planlıyorum. Yağ-nemlendirici krem ve çatlak önleyici 3ünü üst üste sürerim tabii halim kalırsa su an aksamları makyaj cıkarmaya bile üseniyorum
Valla benim doktorum istemeden numara verdi geçen gece de 12 den sonra çocuğum hastaydı ancak fırsat buldum diyip mesaj atmış ihtimalleri saymışKızlar İstanbul avrupa yakasında olanlar sürekli iletişim halinde olabileceğim bir doktor arıyorum da tavsiyeniz var mı
Anladım özel polikliniği olanlara sürekli ulaşılabilir galiba hastanede çalışan doktorlar sadece mesai saatleri içinde çünkü araştırdım baya çoğu doktor numara bile vermiyorValla benim doktorum istemeden numara verdi geçen gece de 12 den sonra çocuğum hastaydı ancak fırsat buldum diyip mesaj atmış ihtimalleri saymış
Sizin doktorunuz hastanede mi çalışıyorValla benim doktorum istemeden numara verdi geçen gece de 12 den sonra çocuğum hastaydı ancak fırsat buldum diyip mesaj atmış ihtimalleri saymış
Yoo medipolde çalışıyor ama dış gebelik riski vs için mi verdi riskli olmasa veriyor mu bilmiyorum ama bence veriyordur sıcakkanlı bir hanımSizin doktorunuz hastanede mi çalışıyor
Bahçelievler medipol Reyhan hasSizin doktorunuz hastanede mi çalışıyor
Hoş geldiniz Güzel maşallahkızlar ben 13ünde kan verdim 599.8 çıktı bugün verdim 1947 çıktı artış güzel değil mi?
Yaaa evet etli, etsiz yasak diyor. Ben de bilmeden yemiştim. Evimin karşısında var canım çekiyor arada ama dayanabilirsem yemicem. Doktora sorucam bir de gittiğimde. Benim arkadaşım yedi hep geceleri canı çekiyordu hamilelikte ama bilemiyorumKızlar gebelikte komagene cig kofte yesek sorun olur mu canim cekti ama cig kofte yasak diyor internette, yiyen var mi acaba?
Çok teşekkür ederimYoo medipolde çalışıyor ama dış gebelik riski vs için mi verdi riskli olmasa veriyor mu bilmiyorum ama bence veriyordur sıcakkanlı bir hanım
Bahçelievler medipol Reyhan has
Sordugunda bize de haber verir misin canimYaaa evet etli, etsiz yasak diyor. Ben de bilmeden yemiştim. Evimin karşısında var canım çekiyor arada ama dayanabilirsem yemicem. Doktora sorucam bir de gittiğimde. Benim arkadaşım yedi hep geceleri canı çekiyordu hamilelikte ama bilemiyorum