- 8 Ekim 2020
- 2.248
- 3.480
- 29
hayır nisan ayı mı mayıs mı ?evet 2025 olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır nisan ayı mı mayıs mı ?evet 2025 olacak
Evet kesinlikle buranin en guzel yani tum derdini acip, cozum bulabilmek. Insallah bizde o gunleri goruruz ❤Gercekten oyle. Bi de insan burada ailesine arkadaslarina en yakinlarina soramicagi konusamicagi herseyi rahat rahat konusup icini dokup tum endiselerine cozum ya da karsilik bulabiliyor ya o cok guzel bir duygu. Beraber doguma gun sayma dusuncesi beni simdiden duygulandiriyor cunku bakiyorum diger anne gruplarina, grubumuzun ilk bebisi dogdu falan yaziyolar uf cok guzel ve duygusal bir duygu Arada onlari okumak hosuma gidiyor beniiim bizim zamanlarimizda neler yazmislar bakip sonra bi de sonlarda ne diyolar bakiyorum
17 mmdi. Doktor 20mmden sonra görüyoruz çoğunlukla dediKese boyutunuz ne kadardı
Evet internetten bakmıştım ben de 20-25 mm sonra görünüyormuş bebek17 mmdi. Doktor 20mmden sonra görüyoruz çoğunlukla dedi
22.04.2025 ay ne oldu valla anlamadım bi yandan çalışıyorumhayır nisan ayı mı mayıs mı ?
ben tamamen karman çorman yazmışım doğrusu 22 nisan 2025 tehayır nisan ayı mı mayıs mı ?
Ben bilmeden yedim ama yeme benceKızlar gebelikte komagene cig kofte yesek sorun olur mu canim cekti ama cig kofte yasak diyor internette, yiyen var mi acaba?
benimde canım çekti geçenlerde evde yaptım rondada az nefsimi körleyecek kadar çok güzel oluyor evde yapın bnce tantuni bile evde yaptım benKızlar gebelikte komagene cig kofte yesek sorun olur mu canim cekti ama cig kofte yasak diyor internette, yiyen var mi acab
Minik bezelyem icin dayanabilirim galibaBen bilmeden yedim ama yeme bence
Etli olan yasak diye biliyorum çiğ et olduğu için ama yine de tam emin olmadan yememek lazımMinik bezelyem icin dayanabilirim galiba
Ayyy bisey diyim mi tam gruba yazicaktim bunu bugun yarin yarin yiyim diye hayalini kuruyorum esim de cigkofte bulgur bisey olmaz dedi etsiz yapiyo Komagene de. Yine de sorun mu olurKızlar gebelikte komagene cig kofte yesek sorun olur mu canim cekti ama cig kofte yasak diyor internette, yiyen var mi acaba?
Bence etsiz bir şey olmaz içinde zararlı bir şey yok ki benim de canım çektiAyyy bisey diyim mi tam gruba yazicaktim bunu bugun yarin yarin yiyim diye hayalini kuruyorum esim de cigkofte bulgur bisey olmaz dedi etsiz yapiyo Komagene de. Yine de sorun mu olur
Di mi ya ama etsiz de etli de yasak yazmis internette icine bisey tozu konuyomus cin tozu mu ne ama ben sanmiyorum Komagene onun icine garip gurup tozlar koysunBence etsiz bir şey olmaz içinde zararlı bir şey yok ki benim de canım çekti
O zaman evde yapsak bir sorun olmaz rondoda yapılan pratik tariflerden aynı durumdayım midem sadece tuzlu olan yemekleri kabul ediyor . Belki bulantılardan olabilir sabahları çok yaşıyorumDi mi ya ama etsiz de etli de yasak yazmis internette icine bisey tozu konuyomus cin tozu mu ne ama ben sanmiyorum Komagene onun icine garip gurup tozlar koysun
Baktim diger basliklarda doktorlari abartmadan hamilelik boyunca 3-4 kez yenebilir demisler. Ben ikna oldum
Bu arada kizlar canim acayip tuzlu seyler cekiyor. Istahim kapali ama bisey yiceksem de hep tuzluya gidiyo elim. Cikarim yapmak icin cok erken
ben rondada yaptım gayet güzel oldu ama tarifte bulgur haşla yazmıyordu ben biraz kısır yapar gibi sıcak suyla haşladım suyu az koydum ama öyle bulgurları tıkır tıkırda kalmıyor çiğ köfteciden de dürüm aldım paraylaO zaman evde yapsak bir sorun olmaz rondoda yapılan pratik tariflerden aynı durumdayım midem sadece tuzlu olan yemekleri kabul ediyor . Belki bulantılardan olabilir sabahları çok yaşıyorum
bence iyi gayet zaten %66 diyor doktor en az sizin üstünde her türlüCanlarım iki gün önce beta 850’ydi. Bugün 1500 üzeri yazmış laboratuvar. Cihazları en fazla bunu ölçüyormuş Dert etmeme gerek yok herhalde değil mi? Zaten pazartesi doktor kontrolüne gideceğim