Kese haftasına göre uyumlu hiç bişey yok o kahve rengi kanamada ultrasonda gözüküyordu o dur dediKesenin durumu nasıldı peki bugün
Tuhaf olan taraf şu alttan muayenede ve karındanda kese gözüküyor haftasıyla uyumlu normal boyutta ama beta yavaş ilerliyor 450 betayla nasıl kese olur? Hiç bu durumu yaşayanı duymadım sabaha kadar internette aradım yok , veHamilelik boyunca devam edenler de var senle ben pozitif düşünüp yeniden bu günleri sana ve bebeğine inanıyorum kendime ve ebebeğime de
Canim gunaydin iyi dusun guzel haberler gelicek insallahKese haftasına göre uyumlu hiç bişey yok o kahve rengi kanamada ultrasonda gözüküyordu o dur dedi
Tuhaf olan taraf şu alttan muayenede ve karındanda kese gözüküyor haftasıyla uyumlu normal boyutta ama beta yavaş ilerliyor 450 betayla nasıl kese olur? Hiç bu durumu yaşayanı duymadım sabaha kadar internette aradım yok , ve
Canim bir onceki beyani nerede verdiysen digerini de ayni yerde vermen daha saglikli sonuc getirir. Bu sekilde karsilastirma zor oluyor o yuzden doktorlar da genelde ayni yerde ver derler betayi. Icini ferah tut ve bence ozelde ver kontrole gittigin gun ya da yarinGünaydın kızlar ayın 7sinde beta baktırmıştım özelde 165 çıkmıştı. dün sağlık ocağında tekrar verdim 466 çıkmış. cumartesi kontrole gidecektim. ama artış beklediğim gibi değil bu durumda olan var mı?
Günaydın canımmGunaydin kizlarrYine midem tika basa uyandim, sanki agzimda burnumda bi tat koku var. O beni yicegim seylerden alikoyuyor gibi hissediyorum. Ofiste biseyler yiyip kendimi zorlicam ama evde icimden su bile icmek gelmedi, folik asidi bile yanima aldim ofiste icerim diye oyle soyliyim
Kasiklarda da agrim yok gibi, arada bi gelip sonra gidiyor ama cok nadir yani gunde 2-3 kez cok cok azdir. Onun disinda goguslerimin yanlari ucu cok aciyor ve yine uykusuz bir gune uyandim gibi yorgunum
Siz nasilsiniz buguun?
Ayyyni ayniyiiiz caniiimGünaydın canımm
Sürekli yeni yemek yemişim gibi bir tokluk içindeyim. Az az meyve dışında canım hiçbir şey istemiyor. Yine de yemeye zorluyorum tabii
Benim de şu an derdim göğüslerim. Acayip şiş ve hassaslar. Uçları ve yanları da acıyor. Onun dışında nadir kasık kramplarım oluyor. Bir de eskiden onda zor uyanan ben şimdi sekizden sonra uyuyamıyorum. Öğlen bir gibi de bütün enerjim bitiyor. Kafam bile çalışmıyor
Benim de göğüslerimin yanı ve ucunda acı var. Kasık ağrım geçti. Akşam üstü mide bulantısı oluyor hafiften, iştahım kapalı :) Bu arada benim uykum çok düzeldi; çok derin uyuyorum ve kısa uyusam bile çok dinlenmiş uyanıyorum. Sanırım aldığım vitaminlerdenGunaydin kizlarrYine midem tika basa uyandim, sanki agzimda burnumda bi tat koku var. O beni yicegim seylerden alikoyuyor gibi hissediyorum. Ofiste biseyler yiyip kendimi zorlicam ama evde icimden su bile icmek gelmedi, folik asidi bile yanima aldim ofiste icerim diye oyle soyliyim
Kasiklarda da agrim yok gibi, arada bi gelip sonra gidiyor ama cok nadir yani gunde 2-3 kez cok cok azdir. Onun disinda goguslerimin yanlari ucu cok aciyor ve yine uykusuz bir gune uyandim gibi yorgunum
Siz nasilsiniz buguun?
Hangi vitaminleri aliyorsunuuz? Ben sadece folik asit aliyorum simdiliikBenim de göğüslerimin yanı ve ucunda acı var. Kasık ağrım geçti. Akşam üstü mide bulantısı oluyor hafiften, iştahım kapalı :) Bu arada benim uykum çok düzeldi; çok derin uyuyorum ve kısa uyusam bile çok dinlenmiş uyanıyorum. Sanırım aldığım vitaminlerden
Ay ayniii. Cevizi ben de zorla yiyorum agzimda buyuyor sankibeezuus Lorelailai
Günaydın kızlarrben de aynı sizin gibiyim sürekli yemek yemisim gibi tokluk hissi var. Sabahları muz ve ceviz yiyorum, cevizden bile sogudum artik zorla yiyorum. Öğlen kahvalti da yumurta yerdim ama yumurtadan tiksindim sirf yemek icin krep yapiyorum. Aksamlari da meyve yemek istiyorum sonsuza kadar meyve yiyebilirim
Tokluk hissi bende de var ya geceden doyuruyo beni biri sanki böyle en sevdiğim şeyleri bile düşününce o an yiyemezmişim gibi geliyorAyyyni ayniyiiiz caniiimValla benim de oglen kendimi biseyler yemeye zorluyorum ya o andan sonra yatip uyuyasim geliyor, aksami zor ediyorum ayni sekilde. Ben de yanima yiyecek aldim sabah icin ama bakisiyoruz su an kim yicek bunlari diye
Cok mu agir bulanti oluyorKızlar bu mide bulantıları için 5.hafta erken değil mi ya ben kaç gündür sabahları bulantıyla uyanıp bir iki saat yatmak zorunda kalıyorum kalkamıyorum bulantıdan
Ya evet tam olarak oyleTokluk hissi bende de var ya geceden doyuruyo beni biri sanki böyle en sevdiğim şeyleri bile düşününce o an yiyemezmişim gibi geliyor
Hem de nasıl ya hele de geceden bi şey yiyip yattıysam sabah mahvediyo beni bulantı. Dün akşam iş arkadaşlarımla parkta oturduk çekirdek vs yedik içtik sabahına çektim yine ceremesini. En iyisi aç uyumaya dikkat edip kendimi deneyeyim biCok mu agir bulanti oluyorBelki erken baslamistir sizdee. Benim oyle agir agir yok suan sadece tokluk hissi var.
Ben bi kamu kurumunda memurumÇalışan hanımlar ne işle meşgulsünüz var mı aramızda meslektaş olanlar? Ben Türkçe öğretmeniyim eylülü düşünüyorum kara karasizler napıyorsunuz
Ben de bi kurumsal firmada denetim yapiyorum. Ya evet di miÇalışan hanımlar ne işle meşgulsünüz var mı aramızda meslektaş olanlar? Ben Türkçe öğretmeniyim eylülü düşünüyorum kara karasizler napıyorsunuz
Ne güzel, ayakta çalışanlara göre bi nebze rahattır belki işinizBen bi kamu kurumunda memurum
Beyin olarak yorucu bir işe benzettim sizinkini kolaylıklar dilerimBen de bi kurumsal firmada denetim yapiyorum. Ya evet di miOlsun oturarak ders anlatin anlaabildiginiz kadaar zaten soyleyince size ayricalik tanirlar insallah