- 13 Aralık 2015
- 1.424
- 1.366
- 133
- 30
Benim özellikle sağ tarafta oluyo o ya kasıklarımdan bacağıma doğru gidiyo. Bebek de tam ortaladı kendini şimdiBacak arasındaki kemiklerim ağrıyor. Tam özel bölge kemikleri var ya. O kadar kötü bir ağrı ki dayanılmaz oldu. Adım atamıyorum uzansam kalkamıyorum. Artık üzerimi değiştirmek bile işkence.
Masallah dogum hikayenizi bizimle de paylasir misinizMerhaba arkadaşlar. Biz de 39+2 de bu serüveni tamamladık. Doğum yapacaklara şimdiden kolaylık diliyorum. Sağ salim kucağınıza alın inşallah
Yemin ederim canım çıktı. Parol içsem mi diye düşünüyorum. Ağlayıp duruyorum akşam arttı ağrı. Benim de ağırlık sağda bebek hep prda toplanıyor. Allah'ım şu çektiğimiz acılar mülakatla sonuçlanır inşallahBenim özellikle sağ tarafta oluyo o ya kasıklarımdan bacağıma doğru gidiyo. Bebek de tam ortaladı kendini şimdi
Bence parolun zararı olmaz belki rahatlarsın birazYemin ederim canım çıktı. Parol içsem mi diye düşünüyorum. Ağlayıp duruyorum akşam arttı ağrı. Benim de ağırlık sağda bebek hep prda toplanıyor. Allah'ım şu çektiğimiz acılar mülakatla sonuçlanır inşallah
Aaaa süperMerhaba arkadaşlar. Biz de 39+2 de bu serüveni tamamladık. Doğum yapacaklara şimdiden kolaylık diliyorum. Sağ salim kucağınıza alın inşallah
Yalnız ağrıdan ne yazdığımı görmemişim. Mülakat ne ya mükafat yazacağımaBence parolun zararı olmaz belki rahatlarsın biraz
Şimdi yine güncelleme geldiYalnız ağrıdan ne yazdığımı görmemişim. Mülakat ne ya mükafat yazacağımaiyice delirdim bi ağlıyorum bi gülüyorum.
Yok bitmiyor ya.Şimdi yine güncelleme geldipeçeteye sildikle az az kan geliyo sanırım sivilce ya da siğil gibi bişey var napsam ki
Küçük bişey elime geliyor ama ne olduğunu anlamadım göremedim aynaylaYok bitmiyor ya.Sivilce olmuştur siğil olduğunu sanmıyorum. Aynayla falan bakmayı dene. Tahriş olmuş da olabilir.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun gözünüz aydın
Bıraktım valla kullanmıyorumDemir ilaci olarak hangisini kullaniyorsunuz
Masallah dogum hikayenizi bizimle de paylasir misiniz
Üçüncü gebelik ve üçüncü sezaryen. Anestezik ilaçlar ben de tansiyon düşürebiliyor. O yüzden ameliyatta biraz zorlandım. Midem bulandı falan. Bebek sürekli emince sütüm de çabuk geldi. Şu an yetiyor mu bilmiyorum ama ilk gün için fena sayılmaz. Kısacası çok iyi olmasa da sorunsuz atlattık çok şükürAaaa süpernasıl geçti doğum seruveniniz? Bebis nasıl, siz nasılsınız? Agri sizi var mı?
dogurmamız lazım acilen çünkü suni sancı olacağına sezaryen olalım daha iyi. İnşallah kendiliğinden suyumuz gelir valla nefes alamıorum çok stres oldjmBu haftada ne guzel dogumlar olmus
Bebegi taburcu olanlar olmus cok sevindim
Sifa bekleyen arkadaslarimada acil şifalar diliyorum
Bende 40+1 den bildiriyorum hic bir dogum belirtim yok
Geçtiğimiz carsamba sehir hastanesi aciline gittim ne 1cm acilma vardi ne bir gram sanci. Artik iyce stres olmaya basladim
Bende cok korkuyorum suni sancidan.dogurmamız lazım acilen çünkü suni sancı olacağına sezaryen olalım daha iyi. İnşallah kendiliğinden suyumuz gelir valla nefes alamıorum çok stres oldjm
Suni sancının çözüme kavuştuğunu malsef çevremde göremiyorum hepsi 24 saat sonunda sezaryene döndüBende cok korkuyorum suni sancidan.
Şehir hastanesine gidiyorum
Bu haftada gelmezse muhtemelen yatis verip sunu sanciyi verecekler. Kolay kolay sezaryen almiyorlar
Beklemekte stresli.Suni sancının çözüme kavuştuğunu malsef çevremde göremiyorum hepsi 24 saat sonunda sezaryene döndü
İşte sorun şu ki suni sancıda bebegin kalp ritmi bozulup sezaryene dönülen gördüm, suni sancı yüzünden 1 gün sürünüp yok açılmıyo denip sezaryen duydum, açıldı ama bebek geri kaçıyo denip sezaryene dönen duydum. Kısacası suniye hiç bulaşmamak lazım. Acayip bi şey ya gözümle görüyorum hastanede. Suni sancı korkunç yani gerçekten bilgin olsun acı çekme boşuna diye söylüyorum.Beklemekte stresli.
Suan evet korkuyorum ama yeter ki dogsun sanci cekmeyede raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?