Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    112
Benim 24 den beri suyum fazla diyet de yapıyorum fazla bırakıyorum da fazla. Erken doğum riskini o zamandan beri söylüyor diye erken hazırlandım ve ev tadilatını şubata bırakmıştık erteledim. Çok ağrı ve baskı yapıyor ayakta uzun kalınca vajinaya doğru o da sudan dedi doktor. Ama kız kardeşim fazla su ile 41 se doğurdu. Ben de normal süresini bekler diye umuyorum

Yaa evet ben de aynı ağrıları hissediyorum. Yatakta kalamıyorum çok baskı oluyor. Karnım hep sert. Bende bu durum yeni. Diyet yapmama rağmen neden böyle kafama takıldı. Allah korusun bebekte problem olursa da bu durum olabilirmiş. Ama ben fetal DNA testi yaptırdım en başında. Sonra ayrıntılı ultrasona giridim. Çok şükür her şey iyi denmişti

Kötü düşünmek istemiyorum. Doktor doğsa da artık korkma dedi ama ciğer geliştirici iğne verdi tedbir amaçlı. Bebekte bir sorun olabileceğini de söylemedi. Tatlı, karbonhidrat, meyve yeme dedi zaten yemiyorum dedim. Annelik ne zor ya insanın yüreği yanıyor bebeğe bir şey olursa diye

Hanımlar merhaba,

Bir sorum olacak. Vajinada bir doluluk hisseden var mı? Göbekten bahsetmiyorum. Aşağıda vulvada bir basınç hissi. Umarım anlatabilmişimdir.
Kesinlikle vajinam ağrıyor son üç dört gündür daha doğrusu alt bölgenin neredeyse her yanıı.. Yan yata yata yan kemikler iş yerinde oturunca kalça.. Ve vajina ağrısı dediğiniz gibi baskı. Resmen doğuma hazırlanıyoruz

Erken doğum dışında bişi olacağını ummuyorum o da kesin değil tavşan dudakta olabiliyormuş ama o da ayrıntılıda görüşüyor olsaydı söylerdi sebepsiz de olabilir dedi doktorum öyle düşünüyorum

Ben mama da almıştım ama hiç kullanmadım. Sütüm gelmişti zaten gelmeme ihtimaline karşı hastanelerde oluyormuş sonradan öğrenmiştim bunu da. Hastaneler bebeğin sarılık olma riskini göze almıyormuş. Ama yine de doğum yapacağınız hastanelere sorun kızlar belki her hastanede mama yoktur bilemiyorum.
Mama da mı almak lazım o zaman

Benim hastanem mamayı bize aldırdı yoktu orda inşallah gerek kalmaz bende mecburiyetten koydum işte git gwl olmasın diye Allahın izniyle kullanmayız,
Hepimizde benzer ağrılar var demekki bütün hamileler böyle kaderimiz bu ağrı çekmiyorum ben harikayım hoplayıp zıplıyorum diyen varmı acaba az önce annemde yeter oflayıp pıflama diyor ölüyorum ben bu ağrılardan yaaa ne zaman ne yattığım belli ne kalktığım her an işkence

Evet alanlar sadece farklı marka olmasın diye alıyor benim hastanemde hipo mi neydi organik ondan veriliyordu ben kullanırsam milupa kullanırım diye kendim götürcem yoksa her hastanede mama ve sağma makinesi oluyor sağma makinesi de acil mastit olursa sipariş gelene kadar beklemesi zor ya da hijyen takıntısı sebebi ile koyuluyor ama zaten ben hemen alabilirim diyen ya da hastanede de kullanırım diyene gerek yok lazım olunca alınır

İstanbulda her hastanede var ama şaşırdım buna

Sanırım 33.haftadasınız, siz dinlenin yorulmayın, üç haftanız kalmış şurda, inşallah onu da tamamlayıp rahat rahat doğumu beklersiniz.

Ya bizim analarımız nasıl yapıyormuş ben ilk ikisinde böyle değildim ama bunda pertim bugün bi çorba bir pilav kuru bir de salata yaptım ama yani öldüm az önce de evde bir tatlı krizi patlak verdik 10 dk helva kavurup yine yatıyorum 10 dk bişi yapıp 1 saat yatıyorum resmen

İnşallah sütümüz gelir de ihtiyaç duymayız. Tabii gelmezse de dünyanın sonu değil asla. Sadece tedbirsizlik insanı strese sokabiliyor doğum sürecinde. Az kaldı sabırlı olursak her şeyi hallederiz analık kolay değil

Merhaba anneler sürekli takipteyim ancak yazamıyorum sürekli bı koşuşturma halindeyim bende 32 haftalık oldum bulunduğum yerde iki özel hastane var bir tanesine takipliyim ancak aşırı zam geldi öbürü nispeten daha uygun sizlerden fikir istiyorum sizce bu aydan sonra Dr degiştirsem gideceğim Dr neden baştan beri gelmedin diye sorun yaparmi hastaneler birbirine çok yakın

Ben o yaşlarda nasıl bir hamilelik geçireceğimi de bilmiyorum yatalak mı olurum ne olur üst süte geldiği için mi böyle oldu anlamadımki normal zamanda gayet hareketli ağrısız sızısız biriyim annem de 42 de doğurdum senden diriydim diyor Gerçekten evlatlık almak istiyorum artık istersek
Bende öyleyim dinleneyim diye uzanıyorum sanki dayak yiyip geri kalkıyorum pişman oluyorum geri yattığımada

Hastane hiçbirşey vermedi bence sağma makşnasıda yoktur orda başka şehirdeyim ben güya yeni açılan özel bir hastaneydi iki hastaneyi birleştirdiler
Evet biliyorum sizin biraz merkeze vs de uzak olduğunuzu ama ben her şehir böyledir diye hayal etmiştim

Aynı ya aynı kolum kalkmıyor...

Yaparsa bile şartlar onu gerektirdi öyle uygun gördüm dersiniz yani dilekçe sunacak halimiz yok gidin bir görüşün enerji alırsanız değiştirirsiniz fiyat ne kadar hangi şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…