Geçer umarım dinlenmeyle, belki yaşayan arkadaşlar vardır yardımcı olurlarrYok benimki aksam 3-4 ten beri böyleyatıyorum wc haricinde ama gecmiyor
Benim 24 den beri suyum fazla diyet de yapıyorum fazla bırakıyorum da fazla. Erken doğum riskini o zamandan beri söylüyor diye erken hazırlandım ve ev tadilatını şubata bırakmıştık erteledim. Çok ağrı ve baskı yapıyor ayakta uzun kalınca vajinaya doğru o da sudan dedi doktor. Ama kız kardeşim fazla su ile 41 se doğurdu. Ben de normal süresini bekler diye umuyorumKızlar bugün kontrolüm vardı. Üniversite hastanesinde çıkan tüm tahlillerin iyi dendi. Enfeksiyon yokmuş kültürde üreme çıkmadı ama garip olanı özel hastanede yapılan üç tahlilde de enfeksiyon olmasıydı. Neyse o yok çok şükür dedim. Nst bakıldı önce sancım da yok.. bebeğin gelişimi de iyi çok şükür ama suyun biraz fazla dedi. Ki ben gebelik şekeri diyeti yapıyorum ekmek meyve dahil hiçbir şey yemiyorum. Geçen hafta suyun gayet iyi derken şimdi biraz fazla dedi. Canım çok sıkıldı çünkü bu da erken doğum sebebi. Eşyalarını hazırla tedbirli ol dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sonra çıkarken korkma bence bu bebiş erken gelmeyecek dedi ama suyun biraz fazla demesi korkuttu beni. Her hafta kafama takılacak bir şey çıkıyorAllah'ım sağlıkla vaktinde kavuştursun bizi yavrularımıza
Yaa evet ben de aynı ağrıları hissediyorum. Yatakta kalamıyorum çok baskı oluyor. Karnım hep sert. Bende bu durum yeni. Diyet yapmama rağmen neden böyle kafama takıldı. Allah korusun bebekte problem olursa da bu durum olabilirmiş. Ama ben fetal DNA testi yaptırdım en başında. Sonra ayrıntılı ultrasona giridim. Çok şükür her şey iyi denmiştiBenim 24 den beri suyum fazla diyet de yapıyorum fazla bırakıyorum da fazla. Erken doğum riskini o zamandan beri söylüyor diye erken hazırlandım ve ev tadilatını şubata bırakmıştık erteledim. Çok ağrı ve baskı yapıyor ayakta uzun kalınca vajinaya doğru o da sudan dedi doktor. Ama kız kardeşim fazla su ile 41 se doğurdu. Ben de normal süresini bekler diye umuyorum
Kesinlikle vajinam ağrıyor son üç dört gündür daha doğrusu alt bölgenin neredeyse her yanıı.. Yan yata yata yan kemikler iş yerinde oturunca kalça.. Ve vajina ağrısı dediğiniz gibi baskı. Resmen doğuma hazırlanıyoruzHanımlar merhaba,
Bir sorum olacak. Vajinada bir doluluk hisseden var mı? Göbekten bahsetmiyorum. Aşağıda vulvada bir basınç hissi. Umarım anlatabilmişimdir.
Bana eczacı bi arkadaşım mama da koymamın iyi olabileceğini söyledi. Önlem amaçlı yanında dursun dedi. Aslında hemen alınabilicek bi şey ama o telaşla uğraşmaktansa tedbirli gideyim dedim ben deMama da mı almak lazım o zaman
Erken doğum dışında bişi olacağını ummuyorum o da kesin değil tavşan dudakta olabiliyormuş ama o da ayrıntılıda görüşüyor olsaydı söylerdi sebepsiz de olabilir dedi doktorum öyle düşünüyorumYaa evet ben de aynı ağrıları hissediyorum. Yatakta kalamıyorum çok baskı oluyor. Karnım hep sert. Bende bu durum yeni. Diyet yapmama rağmen neden böyle kafama takıldı. Allah korusun bebekte problem olursa da bu durum olabilirmiş. Ama ben fetal DNA testi yaptırdım en başında. Sonra ayrıntılı ultrasona giridim. Çok şükür her şey iyi denmişti
Mama da mı almak lazım o zaman
Benim hastanem mamayı bize aldırdı yoktu orda inşallah gerek kalmaz bende mecburiyetten koydum işte git gwl olmasın diye Allahın izniyle kullanmayız,Ben mama da almıştım ama hiç kullanmadım. Sütüm gelmişti zaten gelmeme ihtimaline karşı hastanelerde oluyormuş sonradan öğrenmiştim bunu da. Hastaneler bebeğin sarılık olma riskini göze almıyormuş.
Evet alanlar sadece farklı marka olmasın diye alıyor benim hastanemde hipo mi neydi organik ondan veriliyordu ben kullanırsam milupa kullanırım diye kendim götürcem yoksa her hastanede mama ve sağma makinesi oluyor sağma makinesi de acil mastit olursa sipariş gelene kadar beklemesi zor ya da hijyen takıntısı sebebi ile koyuluyor ama zaten ben hemen alabilirim diyen ya da hastanede de kullanırım diyene gerek yok lazım olunca alınırBen mama da almıştım ama hiç kullanmadım. Sütüm gelmişti zaten gelmeme ihtimaline karşı hastanelerde oluyormuş sonradan öğrenmiştim bunu da. Hastaneler bebeğin sarılık olma riskini göze almıyormuş. Ama yine de doğum yapacağınız hastanelere sorun kızlar belki her hastanede mama yoktur bilemiyorum.
İstanbulda her hastanede var ama şaşırdım bunaBenim hastanem mamayı bize aldırdı yoktu orda inşallah gerek kalmaz bende mecburiyetten koydum işte git gwl olmasın diye Allahın izniyle kullanmayız,
Hepimizde benzer ağrılar var demekki bütün hamileler böyle kaderimiz bu ağrı çekmiyorum ben harikayım hoplayıp zıplıyorum diyen varmı acabaaz önce annemde yeter oflayıp pıflama diyor ölüyorum ben bu ağrılardan yaaa ne zaman ne yattığım belli ne kalktığım her an işkence
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Üniversite hastanesinde çıkan tüm tahlillerin iyi dendi. Enfeksiyon yokmuş kültürde üreme çıkmadı ama garip olanı özel hastanede yapılan üç tahlilde de enfeksiyon olmasıydı. Neyse o yok çok şükür dedim. Nst bakıldı önce sancım da yok.. bebeğin gelişimi de iyi çok şükür ama suyun biraz fazla dedi. Ki ben gebelik şekeri diyeti yapıyorum ekmek meyve dahil hiçbir şey yemiyorum. Geçen hafta suyun gayet iyi derken şimdi biraz fazla dedi. Canım çok sıkıldı çünkü bu da erken doğum sebebi. Eşyalarını hazırla tedbirli ol dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sonra çıkarken korkma bence bu bebiş erken gelmeyecek dedi ama suyun biraz fazla demesi korkuttu beni. Her hafta kafama takılacak bir şey çıkıyorAllah'ım sağlıkla vaktinde kavuştursun bizi yavrularımıza
Ya bizim analarımız nasıl yapıyormuş ben ilk ikisinde böyle değildim ama bunda pertim bugün bi çorba bir pilav kuru bir de salata yaptım ama yani öldüm az önce de evde bir tatlı krizi patlak verdik 10 dk helva kavurup yine yatıyorum 10 dk bişi yapıp 1 saat yatıyorum resmenBenim hastanem mamayı bize aldırdı yoktu orda inşallah gerek kalmaz bende mecburiyetten koydum işte git gwl olmasın diye Allahın izniyle kullanmayız,
Hepimizde benzer ağrılar var demekki bütün hamileler böyle kaderimiz bu ağrı çekmiyorum ben harikayım hoplayıp zıplıyorum diyen varmı acabaaz önce annemde yeter oflayıp pıflama diyor ölüyorum ben bu ağrılardan yaaa ne zaman ne yattığım belli ne kalktığım her an işkence
Hastane hiçbirşey vermedi bence sağma makşnasıda yoktur ordaİstanbulda her hastanede var ama şaşırdım buna
İnşallah sütümüz gelir de ihtiyaç duymayız. Tabii gelmezse de dünyanın sonu değil asla. Sadece tedbirsizlik insanı strese sokabiliyor doğum sürecinde. Az kaldı sabırlı olursak her şeyi hallederiz analık kolay değilBenim hastanem mamayı bize aldırdı yoktu orda inşallah gerek kalmaz bende mecburiyetten koydum işte git gwl olmasın diye Allahın izniyle kullanmayız,
Ben o yaşlarda nasıl bir hamilelik geçireceğimi de bilmiyorum yatalak mı olurum ne olur üst süte geldiği için mi böyle oldu anlamadımki normal zamanda gayet hareketli ağrısız sızısız biriyim annem de 42 de doğurdum senden diriydim diyorYa bizim analarımız nasıl yapıyormuş ben ilk ikisinde böyle değildim ama bunda pertim bugün bi çorba bir pilav kuru bir de salata yaptım ama yani öldüm az önce de evde bir tatlı krizi patlak verdik 10 dk helva kavurup yine yatıyorum 10 dk bişi yapıp 1 saat yatıyorum resmen
Evet biliyorum sizin biraz merkeze vs de uzak olduğunuzu ama ben her şehir böyledir diye hayal etmiştimHastane hiçbirşey vermedi bence sağma makşnasıda yoktur ordabaşka şehirdeyim ben güya yeni açılan özel bir hastaneydi iki hastaneyi birleştirdiler
Aynı ya aynı kolum kalkmıyor...Ya bizim analarımız nasıl yapıyormuş ben ilk ikisinde böyle değildim ama bunda pertim bugün bi çorba bir pilav kuru bir de salata yaptım ama yani öldüm az önce de evde bir tatlı krizi patlak verdik 10 dk helva kavurup yine yatıyorum 10 dk bişi yapıp 1 saat yatıyorum resmen
Yaparsa bile şartlar onu gerektirdi öyle uygun gördüm dersiniz yani dilekçe sunacak halimiz yok gidin bir görüşün enerji alırsanız değiştirirsiniz fiyat ne kadar hangi şehirMerhaba anneler sürekli takipteyim ancak yazamıyorum sürekli bı koşuşturma halindeyim bende 32 haftalık oldum bulunduğum yerde iki özel hastane var bir tanesine takipliyim ancak aşırı zam geldi öbürü nispeten daha uygun sizlerden fikir istiyorum sizce bu aydan sonra Dr degiştirsem gideceğim Dr neden baştan beri gelmedin diye sorun yaparmi hastaneler birbirine çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?