Ben 2 cm açılmayla 37. Haftadan 41. Haftaya kadar bekledim suni sancıyla doğurdum 37. Haftada 1 gün hastanede yattım bu sefer aynısı olursa yatmam diyorum o zaman evde çocuk yoktu yatmıştım şimdi okula giden kızım varTesekkur ederimonu yazmamışım asıl. 1 cm acilma varmış. Sanci 20 - 40 arasi degisiyodu 40i gecen 1 tane vardi
E bebek indiriminden 3-5 şey aldık, hakkaten beklediğimize değmiş dedik. Dün yıkama ütüleme işlerini yaptık. Saolsun kv hepsini utuledi. Çanta hazırlığını da hafta içi ya da onur haftaya yaparım modundayim.Nasıl gidiyor güzel anneler?
E bebekte baya indirim varmış yarın gidip son kullanma tarihine bakıp humana çay malt içeceği vs alcam çok soğuk olmazsa bir de küvet vs kalmıştı onlara bakarım
Çantalarımız son eklenecek ikramlar şarj aletleri terlik vs hariç hazır onları da sezaryen günü belli olunca eklerim ya da onları bir şekilde biri getirir zorjnluları ekledim
Sizde ne var ne yok
Umarim benimki de bekler o kadar, hafta cok kucuk oldugu icin insani korkutuyorBen 2 cm açılmayla 37. Haftadan 41. Haftaya kadar bekledim suni sancıyla doğurdum 37. Haftada 1 gün hastanede yattım bu sefer aynısı olursa yatmam diyorum o zaman evde çocuk yoktu yatmıştım şimdi okula giden kızım var
Ben ebebekten bez termometre vs aldım.Nasıl gidiyor güzel anneler?
E bebekte baya indirim varmış yarın gidip son kullanma tarihine bakıp humana çay malt içeceği vs alcam çok soğuk olmazsa bir de küvet vs kalmıştı onlara bakarım
Çantalarımız son eklenecek ikramlar şarj aletleri terlik vs hariç hazır onları da sezaryen günü belli olunca eklerim ya da onları bir şekilde biri getirir zorjnluları ekledim
Sizde ne var ne yok
Birkaç eksiiğimiz vardı daha doğrusu eksiğim mastite ve göğüs ucu yarasına hazırlık yaptımNasıl gidiyor güzel anneler?
Sizde ne var ne yok
Alınabiliyor ben 32 de çalışabilir aldım bu hafta son çalışıp 34 te calisamaza donderecem sıkıntı yok yani yapiliyorNası yanii?!
35te artık dayanamayıp ayrılmam gerekti rapor alamayacak mıyım?
32de çalışabilir raporu alan hamile, suyu gelene dek çalışacak anlamına gelir
Çok kafama yatmadı ya,
Emin misiniz?
Kesinlikle magnezyum kullanmalısınız bana doktorum mag line markasını önerdi kemik agrim çok oluyordu çok çok rahatladım özel bir ilaç devlet karşılamıyor doktorumun da eşi yeni doğum yaptı eşine de onu kullanmışlar çok faydasini gördümİlk günden beri masaj yaptırıyorum ama ne inatçı ağrıysa geçmiyor sadece hafifliyor du şuan hiçbişey hafifletmez oldu
ben dayanamayıp gece yatmadan kesin bişi yiyorum sonra yanıyor bırakamıyorum da karnım gurulduyor sabaha kadar uyuyamıyorumE bebek indiriminden 3-5 şey aldık, hakkaten beklediğimize değmiş dedik. Dün yıkama ütüleme işlerini yaptık. Saolsun kv hepsini utuledi. Çanta hazırlığını da hafta içi ya da onur haftaya yaparım modundayim.
Dün gündüz bir ara tribe girdim bi çocuk hareket etmiyor diye, neyseki çok beklememiz gerekmedi. Galiba çok yorunca kendimi o da yoruldu hareketi azaldı. Ama dinlenince o da hareketlendi.
Mide yanması ise gece nöbeti başladıins ilaç geçirir de biraz rahat uyku uyuruz. Cidden yorgunum
İlk haftalar oto koltuğu ayrıca pek kullanılmıyor ama yaz ve sonrası lazım olur puset daha acil bunlar içinde onu halletmek lazım ben baya erken aldım onları beşik vs de hep hazır evi de bir tur temizledik ama bir kere daha iyi temizlik gerekir mart sonunda ama yapacak insan yok üstten üstten yaparım olmazsa napalım yaparım derken eşimle abim yapar daha çok onlar yapıyor ama kadın gibi olmuyor sildik mi sildik eeee çıkmamış diyorum biz sildik diyorlarBen ebebekten bez termometre vs aldım.
Onun dışında hastane çıkışı takımına tinylambden 1 tane aldım(indirim yoktu, çok erken almayınca biraz pahalıya geldi).
Hala kendime hastane lohusa gecelik pijama arıyorum.
Suw*nin sonra da giyebilirim diye pamuklu gecelik+sabahlık ve alt-üst pijama+sabahlık aldım.
Koyu renk tek, kısa kollu pamuklu gecelik arıyorum.
Hep viskon ve aşırı süslü :)
Oto koltuğu, bebek arabasını hallettik. Puseti de bu hafta içinde alırız.
martın ilk haftası çantayı hazırlayacağım.
Hala deterjana karar veremedim bebek kıyafetleri için.
Durumlar böyle
Deterjan toz duru granül ve onu bebekler için sıvı aldım yeni ekolojik vs denenler de bana sırf sosyal medya abartması gibi geliyor ama genel olarak granül sabun kullandım diğerlerinde deBen ebebekten bez termometre vs aldım.
Onun dışında hastane çıkışı takımına tinylambden 1 tane aldım(indirim yoktu, çok erken almayınca biraz pahalıya geldi).
Hala kendime hastane lohusa gecelik pijama arıyorum.
Suw*nin sonra da giyebilirim diye pamuklu gecelik+sabahlık ve alt-üst pijama+sabahlık aldım.
Koyu renk tek, kısa kollu pamuklu gecelik arıyorum.
Hep viskon ve aşırı süslü :)
Oto koltuğu, bebek arabasını hallettik. Puseti de bu hafta içinde alırız.
martın ilk haftası çantayı hazırlayacağım.
Hala deterjana karar veremedim bebek kıyafetleri için.
Durumlar böyle
Ben de kıyafet değil de işte böyle küvettir içecektir o promalttan Allah razı olsun sütümü çok artırdığına inanıyorum ben de süt sağma süt poşeti göğüs kremi vs hepsini hazırladım silikon uçları vs çantaya da koydum o kremleri vs göğüs pedi ama gümüş kapak ben faydasını görmedim bu sefer almadım inşallah pişman olmam. Mastit çok zor ama ilk kızda oldu oğlanda olmadı oğlanda çok sağmıştım kesin ilkinde oldu diye yine olur diye düşünme süt miktarı da her şey de bebeğe özel değişiyorBirkaç eksiiğimiz vardı daha doğrusu eksiğim mastite ve göğüs ucu yarasına hazırlık yaptımkorkudan gümüş kapak üç çeşit krem silikon koruyucu göğüs ısıtıcı ne bulduysam sipariş ettim kendi hazırlığımda bitti annemin evindeyim buraya küçğk bşr de düzen kurduk onlarda gelirse yerleştiririm hastane için bebek çantası+kendine çanta+puset üst üste ayarladım 1 lt su da koydum ne olur ne olmaz e bebeğe ihtiyacımız olmadığı için gitmeyi düşünmüyorum fiyatlarını kıyafetlerinide çok beğenmiyorum açıkcası ama en donanımlı yer olduğu için tercih ediyoruz ara sıra
oto koltuğu uyguna yakalamışken yapıştırdıkİlk haftalar oto koltuğu ayrıca pek kullanılmıyor ama yaz ve sonrası lazım olur puset daha acil bunlar içinde onu halletmek lazım ben baya erken aldım onları beşik vs de hep hazır evi de bir tur temizledik ama bir kere daha iyi temizlik gerekir mart sonunda ama yapacak insan yok üstten üstten yaparım olmazsa napalım yaparım derken eşimle abim yapar daha çok onlar yapıyor ama kadın gibi olmuyor sildik mi sildik eeee çıkmamış diyorum biz sildik diyorlar
Eskiden hep toz granül sabunu vardı. Benim de s*veno fln hep önerilince durdum ya..biraz pazarlama hilesi mi gerçekten efektif mi anlamadımDeterjan toz duru granül ve onu bebekler için sıvı aldım yeni ekolojik vs denenler de bana sırf sosyal medya abartması gibi geliyor ama genel olarak granül sabun kullandım diğerlerinde de
İnşallah inşallah yaşamamBen de kıyafet değil de işte böyle küvettir içecektir o promalttan Allah razı olsun sütümü çok artırdığına inanıyorum ben de süt sağma süt poşeti göğüs kremi vs hepsini hazırladım silikon uçları vs çantaya da koydum o kremleri vs göğüs pedi ama gümüş kapak ben faydasını görmedim bu sefer almadım inşallah pişman olmam. Mastit çok zor ama ilk kızda oldu oğlanda olmadı oğlanda çok sağmıştım kesin ilkinde oldu diye yine olur diye düşünme süt miktarı da her şey de bebeğe özel değişiyor
Tecrübeli anneler hep göğüs için önlem alıyor yeni annelerin aklına gelmiyor umarım okurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?