Bebeğin kalp atışlarına ve sancı durumuna bakılıyor genelde iki haftada bir oluyor bende bir ay sonra gideceğim inşallah kontrole gittiğimde tok olursan daha iyi olur bence
Günaydın. Nst için dümdüz gidiyorsunuz özel bir şey yapmanıza gerek yok, uzanıyorsunuz bir şeyler koyuyorlar karnınıza ve bekliyorsunuz birkaç dakika. Cihaz varsa kasılmayı tespit ediyor. Kaçıncı hafta için verdiler ve ne sıklıkla gitmeniz gerekiyor doktorunuz bilgilendirdi mi sizi? Ben sadece ilk gebeliğimde sancı hissedip bir kez acile gitmiştim rutin olarak sürekli gitmemiştim yani.
Günaydın. Nst için dümdüz gidiyorsunuz özel bir şey yapmanıza gerek yok, uzanıyorsunuz bir şeyler koyuyorlar karnınıza ve bekliyorsunuz birkaç dakika. Cihaz varsa kasılmayı tespit ediyor. Kaçıncı hafta için verdiler ve ne sıklıkla gitmeniz gerekiyor doktorunuz bilgilendirdi mi sizi? Ben sadece ilk gebeliğimde sancı hissedip bir kez acile gitmiştim rutin olarak sürekli gitmemiştim yani.
Nst için tok gidersiniz, kıpırdamazsa şeker veriyorlar, bebeğin hareketlerini gözlemlemek için. Sağ veya sola döndürüyorlar genelde, düz yatarsanız rahatsız hissediyorsunuz. Son haftalarda 3 4 güne bir çağırdıkları da oluyor.