Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    93
Kızlar günaydın nst randevusu verdi doktorum daha önce giren oldu mu nasıl geçiyor ne kadar sürüyor tok mu gitmeliyiz şimdiden heyecanlandım
Bebeğin kalp atışlarına ve sancı durumuna bakılıyor genelde iki haftada bir oluyor bende bir ay sonra gideceğim inşallah kontrole gittiğimde tok olursan daha iyi olur bence

32. Haftaya verdi ayda bir gidiyordum bundan sonra daha sık olacakmış ama kaç haftada bir söylemedi henüz gittikçe sıklaşacak dedi

Daha hiç girmedim ama nst kapısında tok gelin yazıyor o yüzden karnınızı doyurup gitmeniz daha iyi olabilir

Nst için tok gidersiniz, kıpırdamazsa şeker veriyorlar, bebeğin hareketlerini gözlemlemek için. Sağ veya sola döndürüyorlar genelde, düz yatarsanız rahatsız hissediyorsunuz. Son haftalarda 3 4 güne bir çağırdıkları da oluyor.

Ben de farklı renklerde küçük hurçlara koydum ilk etaptaki kıyafetleri, gerektikçe hurç içindeki kıyafetleri güncelleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…