Ben dört gözle 32 yi bekliyorum. İşe gitmek iyice zor gelmeye başladı keşke daha önceden çıkabilsemmKızlar sorum çalışanlara izne kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz 32 olunca çıkacak mısınız yoksa 37 yi mi bekleyeceksiniz? Zaman ilerledikçe iyice işe gitmek istemiyorumsizde durumlar nasıl? Gönlüm 37 ye kadar dayan doğum sonrasına aktar diyor ama diğer yandan da 32 olunca direk izne ayrıl diyor kafam çok karışık
Ben sıkıntı olmazsa 37ye kadar dururum bebekli dönemde daha cok izin lazim diye düşünüyorum. Bu arada benim de işe gidesim hic gelmiyor, zor geliyorKızlar sorum çalışanlara izne kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz 32 olunca çıkacak mısınız yoksa 37 yi mi bekleyeceksiniz? Zaman ilerledikçe iyice işe gitmek istemiyorumsizde durumlar nasıl? Gönlüm 37 ye kadar dayan doğum sonrasına aktar diyor ama diğer yandan da 32 olunca direk izne ayrıl diyor kafam çok karışık
Ben de 32 de çıkmak isterim ama sonrası için izin gerekiyor, mecbur 37 yi bekleyeceğim. Ben 28.haftanın içindeyim, şu ana kadar bir şey yoktu ama artık ağırlaştığımı hissediyorum, yaşım da ileri, sanırım onla da ilgili.Ben dört gözle 32 yi bekliyorum. İşe gitmek iyice zor gelmeye başladı keşke daha önceden çıkabilsemm
Bende bebekli zamanda daha çok lazım diye düşünüyorum ama diğer yanım da gitmek istemiyorBen sıkıntı olmazsa 37ye kadar dururum bebekli dönemde daha cok izin lazim diye düşünüyorum. Bu arada benim de işe gidesim hic gelmiyor, zor geliyor
Bence yaşla ilgili değil 26+6 oldum ve yürüyüşüm bile değişmeye başladı bazen ağrılarım oluyor bebişler iyice büyümeye başladıBen de 32 de çıkmak isterim ama sonrası için izin gerekiyor, mecbur 37 yi bekleyeceğim. Ben 28.haftanın içindeyim, şu ana kadar bir şey yoktu ama artık ağırlaştığımı hissediyorum, yaşım da ileri, sanırım onla da ilgili.
Ben evden çalışıyorum ondan 37ye kadar çalışayım izinlerim doğum sonrasına kalsın istiyorum. İnşallah haftalar ilerledikçe de sabırla devam edebilirim.Kızlar sorum çalışanlara izne kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz 32 olunca çıkacak mısınız yoksa 37 yi mi bekleyeceksiniz? Zaman ilerledikçe iyice işe gitmek istemiyorumsizde durumlar nasıl? Gönlüm 37 ye kadar dayan doğum sonrasına aktar diyor ama diğer yandan da 32 olunca direk izne ayrıl diyor kafam çok karışık
O sandalyede 8-9 saat oturmak bile insani cok yoruyor gercekten. Gobek de buyudu artikBende bebekli zamanda daha çok lazım diye düşünüyorum ama diğer yanım da gitmek istemiyordayanabildigim kadar gideceğim. En büyük avantajım iş arkadaşlarım çok yardımcı işe gidip boş boş durup geliyorum ama yine de gitme isteğim hiç kalmadı
Ben 37de ayrılmayı düşünüyorum inşallah, doğum sonrasına kalsın diyeKızlar sorum çalışanlara izne kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz 32 olunca çıkacak mısınız yoksa 37 yi mi bekleyeceksiniz? Zaman ilerledikçe iyice işe gitmek istemiyorumsizde durumlar nasıl? Gönlüm 37 ye kadar dayan doğum sonrasına aktar diyor ama diğer yandan da 32 olunca direk izne ayrıl diyor kafam çok karışık
Ben 37 ye kadar calismayi dusunuyorum bi aksilik olmazsa cunku izin dogum sonrasinda daha gerekliKızlar sorum çalışanlara izne kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz 32 olunca çıkacak mısınız yoksa 37 yi mi bekleyeceksiniz? Zaman ilerledikçe iyice işe gitmek istemiyorumsizde durumlar nasıl? Gönlüm 37 ye kadar dayan doğum sonrasına aktar diyor ama diğer yandan da 32 olunca direk izne ayrıl diyor kafam çok karışık
Ben bir ara sağlık ocağından rapor alıyordum doktor ne kadar gel sen bizim takipli gebemizsin desede artık utanmaya başladımO sandalyede 8-9 saat oturmak bile insani cok yoruyor gercekten. Gobek de buyudu artikArada doktorum rapor yaziyor 3-5 gün dinleniyorum o iyi oluyor
Benim doğum iznim tam yaz tatiline denk geliyor ikisi birleşecek o yüzden martta çıkmak en mantıklısıBen de 32 de çıkmak isterim ama sonrası için izin gerekiyor, mecbur 37 yi bekleyeceğim. Ben 28.haftanın içindeyim, şu ana kadar bir şey yoktu ama artık ağırlaştığımı hissediyorum, yaşım da ileri, sanırım onla da ilgili.
Ben o kadar bile dayanamamıştım 20 lerde bırakmıştım işiBen 34. Haftada izine ayrilmistm sonrasinda 1 ay rabbim bi enerji vermisti sanki yorulup işi birakan ben degilmisim gibio kadar cok gezmistim ki dogumdn onceki gun bile piknikteudim sormasinda calismadim ama istifa ettim yoksa bende 37 yi beklerdim
Çok yoğun çalışıyorum hala.Kızlar sorum çalışanlara izne kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz 32 olunca çıkacak mısınız yoksa 37 yi mi bekleyeceksiniz? Zaman ilerledikçe iyice işe gitmek istemiyorumsizde durumlar nasıl? Gönlüm 37 ye kadar dayan doğum sonrasına aktar diyor ama diğer yandan da 32 olunca direk izne ayrıl diyor kafam çok karışık
Ben bir ara sağlık ocağından rapor alıyordum doktor ne kadar gel sen bizim takipli gebemizsin desede artık utanmaya başladımbirde galiba 32 den sonra rapor alınca doğum izninden sayılıyor
Sabah kalkip işe gitmek yoruyodu bence yoksa evde daha cok is varBen o kadar bile dayanamamıştım 20 lerde bırakmıştım işi
Ise gidince de evdeki isleri baskasi yapmiyo ki yine biz yapiyoruzSabah kalkip işe gitmek yoruyodu bence yoksa evde daha cok is vargerci ilk hamilelik kalk diyen yok yemek diyen yok rahatti
Evet hem uykuya doyamazdım hem de mide bulantıları çok zordu. Sonra eve gelip çocuksuz ve işe gitmeden hamilelik kolaydı şimdi ev işleri, paçama yapışan 2 yaş krizinde bir bebeyle yine zor oluyorSabah kalkip işe gitmek yoruyodu bence yoksa evde daha cok is vargerci ilk hamilelik kalk diyen yok yemek diyen yok rahatti
Herkes bu 2 yaş krizinden bahsediyorEvet çok
Evet hem uykuya doyamazdım hem de mide bulantıları çok zordu. Sonra eve gelip çocuksuz ve işe gitmeden hamilelik kolaydı şimdi ev işleri, paçama yapışan 2 yaş krizinde bir bebeyle yine zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?