Bulantı böyle gemide gidersin de karnının içi bomboş sallanır gibi tuhaf bir hissiyat, ne kusarsın ne rahat oturursun miden boşmuş gibi hem aç hem iştahsız gibidaha once bulanti yasamis tecrubeli arkadaslarim, bulantilar nasil oluyor? az once bana bi boyle icim bi hos oluyomus gibi bi his geldi ve hala devam ediyor. su cok iciyorum ondan mi dedim de ne alaka emin olamadim, daha once hic bulanti da yasamadim boyle mi basliyor acaba yoksa bu da baska bir sey mi?
yani benimki de onun gibi mi bilmiyorum ama cok iyi anlattinizBulantı böyle gemide gidersin de karnının içi bomboş sallanır gibi tuhaf bir hissiyat, ne kusarsın ne rahat oturursun miden boşmuş gibi hem aç hem iştahsız gibibilmem anlatabildim mi ama arkadaşlar belki teyit edebilir :)
Aynen kesinlikle bu bulantı kusturmuyo ama süründürüyoryani benimki de onun gibi mi bilmiyorum ama cok iyi anlattinizbenimki bi mayhosmusum gibi oldu da ve boyle sanki yemek yemedigim halde midem agzimda gibi ama bi dinlemiyim kendimi bakiyim devam edicek mi
5+0 oldu bugünKaçıncı haftadasınız acaba?
Dün oldu bugün bişi yok ama az önce önce çocuğu sonra balkonu yıkadım sonra da yemek yaptım hep ayaktaydım belim kopuyorBana da kese gibi geldikanamaniz mı var şu anda lekelenme tarzı mı geliyor
Canım nasıl oldun, düne göre daha iyi misin?selam kızlar ben de 6+2'deyim. kanamam var malesef
dün lekelenmem vardı canım bugün o da kesilmişti iyiyie gidiyor diyorduk ama bu akşam yine kanamam olduCanım nasıl oldun, düne göre daha iyi misin?
İnşallah bir şey yoktur, canını sıkma. Progestan kullanıyor muydun?dün lekelenmem vardı canım bugün o da kesilmişti iyiyie gidiyor diyorduk ama bu akşam yine kanamam oldudoktora gideceğiz yine
Yaa durur inşallah canım, dualarım seninledün lekelenmem vardı canım bugün o da kesilmişti iyiyie gidiyor diyorduk ama bu akşam yine kanamam oldudoktora gideceğiz yine
İnşallah bir şey yoktur, canını sıkma. Progestan kullanıyor muydun?
çok teşekkürler kızlar duphaston kullanıyorum yarın da proluton iğne olacağımYaa durur inşallah canım, dualarım seninlebenim yengemin de sürekli kanaması geliyordu ama bir şey olmadı yeğenime şükür. Biliyorum zor ama sen moralini yüksek tutmaya çalış
Yeni mi başladı bol bol dinlen hiç kalkma canımselam kızlar ben de 6+2'deyim. kanamam var malesef
Benim kuzenimin baya surdu kanamali gecti cok sukur bebegi gayet saglikli dogdu 2 aylik oldu bile canini sikma hersey yolundadir insallahçok teşekkürler kızlar duphaston kullanıyorum yarın da proluton iğne olacağımbi gidip görelim inşallah bebek de kese de iyidir
Aman dikkat et canım eşinin yapabileceği şeyleri ona yık bence balkonu o yıkasın mesela aman yardımcı olsunlar birazDün oldu bugün bişi yok ama az önce önce çocuğu sonra balkonu yıkadım sonra da yemek yaptım hep ayaktaydım belim kopuyor
Umarım hersey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruzçok teşekkürler kızlar duphaston kullanıyorum yarın da proluton iğne olacağımbi gidip görelim inşallah bebek de kese de iyidir
Yeni mi başladı bol bol dinlen hiç kalkma canım
Benim kuzenimin baya surdu kanamali gecti cok sukur bebegi gayet saglikli dogdu 2 aylik oldu bile canini sikma hersey yolundadir insallah
kızlar çok teşekkür ederim doktordan geliyorum kalp atışını duyduk 6+1 deymişiz kanama alanım da küçülmüş sanırım aktıkça bitti.Umarım hersey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz
Benim kardeşimin tüm hamilelikleri kanamalı geçiyor Allah’ın izni ile bişi olmazçok teşekkürler kızlar duphaston kullanıyorum yarın da proluton iğne olacağımbi gidip görelim inşallah bebek de kese de iyidir
Çocuk çıkmak isteyince bekleyemedim köyden gelindiği için kitliydi terası dalan ona bıraktım açıkçası çocuğu dışarı çıkarmaya gözüm kesmedi balkonda oyalayayım dedimAman dikkat et canım eşinin yapabileceği şeyleri ona yık bence balkonu o yıkasın mesela aman yardımcı olsunlar biraz
Cok sevindim canim masallah saglikla devam eder insallahkızlar çok teşekkür ederim doktordan geliyorum kalp atışını duyduk 6+1 deymişiz kanama alanım da küçülmüş sanırım aktıkça bitti.
Çok sevindim sen yine de çok dikkat canim tamamen bitene kadarkızlar çok teşekkür ederim doktordan geliyorum kalp atışını duyduk 6+1 deymişiz kanama alanım da küçülmüş sanırım aktıkça bitti.