- 19 Mayıs 2015
- 1.117
- 2.040
- 38
30 hazirandan 7 temmuza 1 haftagunaydiiin :) henuz doktora gitmedim ama 30 hazirani dongu suremle hesaplayinca 4-5 haftalik diyor, siz doktora gitmis miydiniiz? dongunuz kac gun suruyor
Sizin gelişimi önden gidiyor o zaman süperdoktora gittim keseyi gördü ve çarşamba günü 6+2 dedi. pazartesi günü de kalp atışlarını dinlemek için çağırdı
Doktor kese boyutuna göre ultrasonda tarihi düzenliyor size de öyle yapmış olabilirdoktora gittim keseyi gördü ve çarşamba günü 6+2 dedi. pazartesi günü de kalp atışlarını dinlemek için çağırdı
nasıl olduğunu bende anlamadım çünkü 30 haziranda regl olduğuma eminim 3 4 gün falan sürdü. normalden kısa sürdü ve bitti.Sizin gelişimi önden gidiyor o zaman süper
ister istemez korku oluyor böyle olunca acaba ptesi kalp atışını duyabilecek miyim diye. keseye göre haftayı büyük girdiyse duymama ihtimalim de olabilir çünküDoktor kese boyutuna göre ultrasonda tarihi düzenliyor size de öyle yapmış olabilir
Evet farklılık olunca biraz karışabiliyor ama geriden gelmesinden iyidir içiniz rahat olsunister istemez korku oluyor böyle olunca acaba ptesi kalp atışını duyabilecek miyim diye. keseye göre haftayı büyük girdiyse duymama ihtimalim de olabilir çünkü
inşallah gerçekten stresli bir süreç hepimiz için çok güzel geçer umarım :)Evet farklılık olunca biraz karışabiliyor ama geriden gelmesinden iyidir içiniz rahat olsun
Hayırlı olsuunHerkese merhaba ben de aranizdayim artiik
Benimde son reglim 28 haziran, dun kontrole gittik doktor gec yumurtlama oldugunu soyledi ve 4,5 haftalik duruyor dedi. 3 hafta sonra kontrolum var bebegi o zaman gorecek ama mobil uygulamalara baktigim zaman nisanda gosteriyor dogumu. Fakat burda yazilanlara baktigimda da benden onde hamileligi olan kisiler de nisan yazmislar
Nasil hesaplaniyor bu ? Benim dogumum insallah ne zaman olacak var mi hesaplayabilecek biri
Sağlıkla artar umarım, Allah kucağınızda göstersin inşallahYok vermedim, sonra yükselmesini bekle kontrol et vs , biraz zaman geçsin dedim randevum var 10 gün sonra zaten betayla çok uğraşmak istemedim
Amin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinSağlıkla artar umarım, Allah kucağınızda göstersin inşallah
sizi takip ediyodum mart annelerinde, pazartesi gunu di mi kontrol <3inşallah gerçekten stresli bir süreç hepimiz için çok güzel geçer umarım :)
bir kaybım var ilk gebeliğim ister istemez salıp akışına bırakamıyorum. kafam sürekli orda
evet bende sizii :)sizi takip ediyodum mart annelerinde, pazartesi gunu di mi kontrol <3
Kayıp yaşayınca insan hep diken üstünde oluyor evet. Sağlıklı bir şekilde ilerlesin de 9 ay bu stresi çekmeye de razıyım.inşallah gerçekten stresli bir süreç hepimiz için çok güzel geçer umarım :)
bir kaybım var ilk gebeliğim ister istemez salıp akışına bırakamıyorum. kafam sürekli orda
doktor yasaklamadığı için biz yaşıyoruz sıkıntı olmaz normal hayatınıza devam edin dediKızlar ayıptır sorması bu süreçte ilişki yaşıyor musunuz ?
Biz oğlumda ilişki sonrası çok kanama ve çok risk yaşamıştık gözümüz çok korktu kimseden bu yönde bir talep yok henüzKızlar ayıptır sorması bu süreçte ilişki yaşıyor musunuz ?
Hayır, bir şey olur diye korkuyorum. Doğumdan sonra inşallahKızlar ayıptır sorması bu süreçte ilişki yaşıyor musunuz ?
O kadar da değil 3 ayı atlatınca normalleşiyor o süreç son aylarda yine rölanteye geçiyor. Hatta normal doğum isteyenlerde açılma için son günler doktor tavsiye ediyorHayır, bir şey olur diye korkuyorum. Doğumdan sonra inşallah
yaaevet bende sizii :)
pazartesi gideceğimm inşallah