doğumdan sonra mı alemsiniz yaaHayır, bir şey olur diye korkuyorum. Doğumdan sonra inşallah
ben de korkudan yasayamiyorum henuz bir dusuk vardi simdi korkuyorum cok acaba ondan mi oldu diye sacma sapan dusunceler, 3.ay sonrasi olabilir ama heraldeKızlar ayıptır sorması bu süreçte ilişki yaşıyor musunuz ?
çok teşekkür ederiiiim. ay hepimiz sağlıkla bi kucağımıza alsaydık bi rahat nefes alacağııızyaaguzel haberler gelicek insallah icinizi ferah tutuuun ben inaniyorum kese gorundu devami da gelicek
Bilmiyorum valla düşününce bile korkuyorum bir şey olacak diyedoğumdan sonra mı alemsiniz yaadaha ohoo çok zaman var bilmiyorum doktor sıkıntı yok dedi diye devam ettik biz ama sakin sakin takılıyoruz sıkıntı olmasın diye çok şey yapmıyoruz yani anladınız siz
Karşı taraf istiyor genelde benim eşim öbüründe o kadar korktu ki kendi yok yok diyorBilmiyorum valla düşününce bile korkuyorum bir şey olacak diyebütün cinsel isteğim de çekilip alınmış gibi zaten, hiç aramıyorum
Hiç anlamam ama keseye benziyor. 1 2 güne tam belli olur bence.Merhaba doktor 1500 beta değerinde vajinalde daha büyük görmeyi bekleriz ama sanırım şu alan kese dedi anlayan varsa bakabilir bu kese midir? 3mm boyutunda dedi.
Yarın tekrar beta bakalım dedi kanama sebebi ile
Ay yok ben bebeğimize bir şey olacak diye istemezken beyefendi isterse kapının önünde bulur kendini yani kusura bakmasın. Hiç sesi çıkmıyor zaten.Karşı taraf istiyor genelde benim eşim öbüründe o kadar korktu ki kendi yok yok diyor
Biz de en azından keseyi görelim dedikHayır, bir şey olur diye korkuyorum. Doğumdan sonra inşallah
bana kese gibi geldi ama 1500 zaten tam sınırda yani bana doktor 1500 gibiyken vajinalde görebilirz demişti. Biraz daha artınca daha net gözükür inşallahMerhaba doktor 1500 beta değerinde vajinalde daha büyük görmeyi bekleriz ama sanırım şu alan kese dedi anlayan varsa bakabilir bu kese midir? 3mm boyutunda dedi.
Ben attığınız mesajı yöneticiliği birisi devralabilirmi diye anladım yok bilgi paylaşımı yaparim tablo içinBen mesaj yazdım yöneticilik ve tablo oluşturmak için bilgilerimizi yazalım diye birkaç arkadaş dışında kimseden ses çıkmadıkimse bilgi yazmadı
Kaçıncı haftadasınız acaba?Merhaba doktor 1500 beta değerinde vajinalde daha büyük görmeyi bekleriz ama sanırım şu alan kese dedi anlayan varsa bakabilir bu kese midir? 3mm boyutunda dedi.
Bana da kese gibi geldiMerhaba doktor 1500 beta değerinde vajinalde daha büyük görmeyi bekleriz ama sanırım şu alan kese dedi anlayan varsa bakabilir bu kese midir? 3mm boyutunda dedi.
Mart Nisan mualakPardon ben nisandaydım ama martı da takip ediyordum
benimki de mart sonu nisan başı karışık ne zaman belli değilMart Nisan mualak
Kaç haftalıksin canım kap atışı duydunuz mu yada kese gordunmubenimki de mart sonu nisan başı karışık ne zaman belli değil
Evet canim kese boyle gorunuyordu benim de diger hamileligimdeMerhaba doktor 1500 beta değerinde vajinalde daha büyük görmeyi bekleriz ama sanırım şu alan kese dedi anlayan varsa bakabilir bu kese midir? 3mm boyutunda dedi.