Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bir de belim ağrıyor ya hep kilodan işte kilolu haöile kaldım zaten 1.58 boyum 70 kiloydum muhtemelen şimdi bi 73 felan oldu ayakta durunca belim ağrıyor şimdiden .ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum vallahi
Allah kolaylık versin bende 1.72 89 kiloyum başta zayıfladım biraz şimdide yine aynı kilodayim bel ağrısı bendede var ayakta kalmak benide cok yoruyor cok oturunca da kötü oluyorum

Benim 17+1 de hareketlerini hissetmem normal mi gıdıklama gibi bir his oluşuyor 1 kere de kayma hissi oldu
Normal tabiki bende 17 de hissetttim. Zaten 16 dan sonra hissediliyor ve farklı bir his olduğunu anlıyorsunuz. Önce seğirmeyle başlıyor sonra daha sert tekli tok vuruşlara dönüşüyor bazende dışarıdan dalgalı dalgalı gözükecek şekilde kayıyor çok tatlı bir his

Kızlar detaylı ultrasonda yüzünü 3D gösterirler değil mi? benim normal rutin kontrollerde bile rica ettiğimde 3 boyutlu gösteriyordu detaylıda hayli hayli gösterir diye düşünüyorum. Ancak detaylıyı yapan başka bir doktor olduğu için güvenemiyorumda göstermeyedebilir ters biriyse cshdjfjf

3 boyutlu gösterdi Dr bana ama bolca tatlı yiyip gidin bebeğin hareketli olmasını istiyorlar

Gösteriyorlar 2-3 fotoğrafını çıktı alıp verdiler bana mail adresimi alıp mail de attılar

Sol göğsümde koltuk altina dogru baya bi agri var geceden beri. Göğüs ağrım geçeli çok olmuştu niye başladı anlamadim

Benim bir de belim ağrıyor ya hep kilodan işte kilolu haöile kaldım zaten 1.58 boyum 70 kiloydum muhtemelen şimdi bi 73 felan oldu ayakta durunca belim ağrıyor şimdiden .ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum vallahi
Boyumuz kilomuz ayniymis bnmde kasiklarim belim agriyo cok egilince is yapinca baya da gecmiyo bugün buyuk süpürgeyi acmaya cesaret edemedim mini supurgeyle cektirdim gördüğüm yerleri bugün dolap silcektm bide sözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…