Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Cok büyülü bir an bir kac gun hissedemeyebilirsiz panik yapmayin. Ben yapmıştım yavas yavas güçleniyor annesi
Hissetmeden önce iyiydi şimdi bir daha ne zaman olacak diye sabursızlanıyorum açıkçası çok teşekkürler güçlensin miniğim

valla vermedi işe geldim tavrı da çok iticiydi -_-
Günaydın, bizde de benzer bir doktor var ki ben de senin gibi düşünüyordum, hiç sormayayım dahi :S
Ben de bizim doktora grip aşısını yapabilir miyiz diye sorma gafletinde bulunmuştum. Kadın beni azarlayarak oyle bir uygulama olmadığını eczaneden kendim almam gerektiğini söyledi. yani bugüne kadar hep yaptırmış olsam ve her seferinde aynı hatayı yapsam anlaşılır da bu kızgın tavrı beni sinir etmişti.

kadın o kadar gülünce dedim ben anormal bir şey istedim herhalde , insan gibi söyleseler sanki anlamayacağız

Detaylı ultrason için şehir hastanesine gittim ama randevu yokmuş 12. Hafta gibi gelmem gerekliymiş geç gelmişim özele gideceğiz artık. Ankara'da var mı özel hastanede yaptıran önerebileceğiniz?

Hahahaha bende bu hafta icin saglik ocagina rapor almaya gittim 5 gunluk raporumu aldim. Hocam haftaya tetanoz asisi olucam o zaman da rapor verebilir misiniz dedim. O da ayni sekilde guldu daha dur bakalim bi asini ol belki de kolun agirmaz dedi

Detaylı ultrason için şehir hastanesine gittim ama randevu yokmuş 12. Hafta gibi gelmem gerekliymiş geç gelmişim özele gideceğiz artık. Ankara'da var mı özel hastanede yaptıran önerebileceğiniz?
Ankara'da Doç. Dr. Harun Egemen Tolunay'dan randevu aldım ben de. Google'da hakkındaki yorumlar çok olumluydu. Umarım sorunsuz geçer. Ücret bilgisi olarak 4500 TL dediler. Liv Hospital'e sordum. Doç. Dr. Miraç Özalp için 7500 TL dediler.

İnşallah tamamen geçer ama sonrası aşırı bir iştah oluyor dikkat miden bulandığı zaman yiyemediğin her şeyi yiyesin geliyor
Zaten cok kısa sürdü Bugün yine fenayım; çok ağır geliyor bu mide bulantısı; o kadar sinirlerim bozuldu ki artık ağlamamı tutamıyorum nerde olursam olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…