- 24 Ağustos 2024
- 283
- 528
Ya bu bilgiyi ben verdim öyle bildiğim için ama sadece siyah leke yaptırıyor da olabilir. Belki çürütmüyordur. Herhangi bi eczacı bilir doğrusunu sorun mutlakaBilmeyen olur diye söyleyeyim; ağızdan sıvı formlu demir ilacı dişleri anında çürütür, eğer kullanan olacaksa aklında olsun acilen dişini iyice fırçalamalı
Eğer bulantınız yoksa kesinlikle oroferonu denemenizi tavsiye ederim çünkü gerçekten kusturmayan bir ilaç mucize gibi. Ben bulantıya alıştım da kusturması daha da sıkıntı oluyor yediğiniz boşa gidiyorDoktora sorayım umarım işe yarar olmadı enjeksiyon şeklinde yazmasını talep edeceğim. Siz iyi dayanıyorsunuz kendinizle gurur duyun benim bulantım kalmadı yine de demir ilacı içerken 10 kez düşünüyorum ve hep kusmayla sonuçlanıyor
E nabızda protein değeri yazmıyor. Referans değeri negatif sonuç pozitif var yalnızca. 2 ay önce yaptırdığım tahlilde negatifmiş sonucum ve daha önceki yıllarda yaptırdıklarımda da. Şeker yüklemesi yaptırmadım henüz ama diyabetim yok normalde. Tansiyonum da düşük seyreder hep.E nabızdan protein kaç çıkmış bakabilirsiniz. Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Ya da diyabet öykünüz var mi şeker hastalığı da idrarda proteine sebep olabiliyor diye biliyorum. Birde protein kaçağı eger yüksek değerlerde değilse tek başına çok anlam ifade etmeyebilir yüksek tansiyon vs gibi belirtiler varsa o zaman riskli oluyor. İçinizi rahat tutun doktor en doğru bilgiyi verecektir
Merhabalar. İdrarda proteinin pozitif olması ne anlama geliyor, bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun maşallah diyelim. Umarım bir sorun yaşamazsınız. Benim de idrarda mukus çıkmıştı ben de onu kafaya çok takmıştım ama Dr normal demişti. Sizin de öyledir gebelikte bazı değerler normal bir kadının değerlerine göre farklı oluyor.Bugün tahlil verdim sonuçların tamamı çıkmadı henüz. Doktorla pazartesi görüşeceğim. Umarım bir sorun yaşamayız.
Bebeğin kilosu da 2 hafta ileride görünüyor. 15 haftalık henüz ve 150 gr. Doktor bir sıkıntı var gibi söylemedi ama kafama takıldı.
Çok sağ ol canımCanım dostinex yazdırabilirsin doktoruna süt hormonlarını baskılıyor bu ilaç, tabii danış öncesinde bir yan etkisi olur mu diye. Çok geçmiş olsun
İnsan her şeyi kafaya takıyorum bu süreçte maalesef. İyi mi kötü mü ayırt edemiyorum kimi şeyleri de.Geçmiş olsun maşallah diyelim. Umarım bir sorun yaşamazsınız. Benim de idrarda mukus çıkmıştı ben de onu kafaya çok takmıştım ama Dr normal demişti. Sizin de öyledir gebelikte bazı değerler normal bir kadının değerlerine göre farklı oluyor.
Benim de protein değerim pozitif çıkmıştı ama değer olarak çok düşük olduğu için doktor diyabet öyküsü vs sordu onlar olmayınca kayda değer olmayacağını bir sorun olmadığın zaten cok düşük olduğunu söyledi bir şeylerle açıklamıştı ama aklımda tutamadım umarım sizin de hiç bir şey çıkmaz mutlu mutlu geçirirsinizE nabızda protein değeri yazmıyor. Referans değeri negatif sonuç pozitif var yalnızca. 2 ay önce yaptırdığım tahlilde negatifmiş sonucum ve daha önceki yıllarda yaptırdıklarımda da. Şeker yüklemesi yaptırmadım henüz ama diyabetim yok normalde. Tansiyonum da düşük seyreder hep.
Dediğiniz gibi umarım tek bu değerimde sorun çıkar ve tek başına bir anlam ifade etmez.
Bir de yazmayı unuttum eğer idrar yolu enfeksiyonu varsa o da sebep olabiliyorİnsan her şeyi kafaya takıyorum bu süreçte maalesef. İyi mi kötü mü ayırt edemiyorum kimi şeyleri de.
İnşallah sıkıntısız geçer kalan aylar da. Teşekkür ederim. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bunu bende duymuştum hatta doğru hatırlıyorsa bir arkadaşım çocuğuna içerirken bilmediği için dişlerine değmesine ardından diş fırçalamasına dikkat etmemişti ve ön iki dişi çürük ve lekeli. Süt dişleri olduğu için biraz rahat ama yine de kötü bir durum ileride bebişlerin ihtiyacı olur ve icirmek zorunda kalırsak o zaman için de aklımızda bulunsun ama doktora sorup teyit etmek daha doğruYa bu bilgiyi ben verdim öyle bildiğim için ama sadece siyah leke yaptırıyor da olabilir. Belki çürütmüyordur. Herhangi bi eczacı bilir doğrusunu sorun mutlaka
Bende öyle hissediyorum bence bebekKızlar bugun 17+1 im karnimdan bazen misir patlamasi gibi hareketler geliyor cok hafif. Bunlar bebek hareketi mi oluyor acaba
Siz yazınca baktım da içeriği temiz mi acaba,acil var diyor içinde asitli ürünler olmuyor diye duydum sanki.Body sh.pta indirim varmis ben yuzdeyuz dogal shea yagı aldım baska kremler de aldım catlak icin shea yagı oneriliyordu
Benim de protein değerim pozitif çıkmıştı ama değer olarak çok düşük olduğu için doktor diyabet öyküsü vs sordu onlar olmayınca kayda değer olmayacağını bir sorun olmadığın zaten cok düşük olduğunu söyledi bir şeylerle açıklamıştı ama aklımda tutamadım umarım sizin de hiç bir şey çıkmaz mutlu mutlu geçirirsiniz
İnşallah çok güzel geçer hepimizinkiBir de yazmayı unuttum eğer idrar yolu enfeksiyonu varsa o da sebep olabiliyor
Benim de devamlı oluyor, sarı akıntı oluyor bende hep, bazen beyaz şeffaf.Kizlar iyi aksamlar.
Biraz ozel olacak ama akıntılarınız oluyor mu sizinde ?
Ben artik aşırı rahatsiz olmaya basladim
Surekli geliyor
Ozellikle yürüyüş yaptigimda cok fazla oluyor
Beyaz bazen şeffaf
Sizde de bu sekilde mi ?
Koku yoksa korkmayın diyorlar ama cok rahatsiz edici gercektenBenim de devamlı oluyor, sarı akıntı oluyor bende hep, bazen beyaz şeffaf.
Bilmiyorum gelince arkasını iyice okumadan açmayayım madem. Ama katkısız yuzde yuz diyor imgiltere markası o nedenle güvendim. Yorumlara bakılırsa da hep hamileler kullanmısSiz yazınca baktım da içeriği temiz mi acaba,acil var diyor içinde asitli ürünler olmuyor diye duydum sanki.
Ben de shea butter arayışındayım da