Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bir zararı olamaz. Ben arada jilet değil ama yüz usturası ile alıyorum, yine ince çıkıyor. Hatta yüzüme de yapıyorum arada, gayet iyi geliyor, aydılık bir görüntü veriyor.
yüz usturasını bende çok seviyorum yılda 2-3 kez yapıyorum hem tüyler kalınlaşmadı hemde çok aydınlık veriyor eskiden cilt vbakım ürünlerini kullanırken de daha güzel etkiler aldığıma emindim ustura sayesinde ben göbeğimde çıkanlara birşey yapmadım daha tek tük cımbızla aldım şimdilik

Bu arada bu akşam saçlarımı boyayacağım Prozinc bitkisel boya aldım, çok kalıcı değil yazmışlar ama bi değişiklik olur en azından. Bu bulantılar arasında bana en iyi gelen şey kendime bakım yapmak ve alışveriş cidden

Amin inşallah, çok sağ olun. Allah ım kimseye yaşatmasın, herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah

temudan 2-3 parça birşey almıştım gerçekten çok güzel geldi tereddüt eden varsa etmesin ben yeni doğan almadım yinede kalitesi çok güzel olmayabilir diye ama kaliteside çok hoş

temudan 2-3 parça birşey almıştım gerçekten çok güzel geldi tereddüt eden varsa etmesin ben yeni doğan almadım yinede kalitesi çok güzel olmayabilir diye ama kaliteside çok hoş
kıyafet mi yoksa oyuncak tarzı şeyler mi aldınız? veya hiç alakasız ama ev eşyası mı

kıyafet mi yoksa oyuncak tarzı şeyler mi aldınız? veya hiç alakasız ama ev eşyası mı
kıyafet aldım ben kız bebek için çünkü inanılmaz derecede çeşit var ve gerçekten 3 aylık geliyor yani bizim burda satılanlar gibi değil 3 aylık deyip 6 aylık bebek girecek şekilde değil yani kalitesi de çok güzel yumoş yumoş bir kumaş

bakayım ben de merak etttiimm

ayy yani ben de başka şeyler bakayım anlamında dediim. siz atın diye değil.
kusura bakmayın yanlış bir şekilde ifade etmişim

Sağ ol canım. Tam net bilmiyoruz biz de. Araştırma test filan yapılacak.

Kızlar bugün sütüm geldi moralim o kadar bozuk ki. Nasıl kesilir, ne yapabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?
Canım dostinex yazdırabilirsin doktoruna süt hormonlarını baskılıyor bu ilaç, tabii danış öncesinde bir yan etkisi olur mu diye. Çok geçmiş olsun

Hem kusturuyor hem kabız yaptı beni… çok zorlanıyorum. Seyahatteydik cuma gününden beri, içmedim. Biraz rahat ettim ama yarın yeniden başlayacağım.

Hem kusturuyor hem kabız yaptı beni… çok zorlanıyorum. Seyahatteydik cuma gününden beri, içmedim. Biraz rahat ettim ama yarın yeniden başlayacağım.
Çok zor saçım da değil ama dişlerimden korkmasam içmeyeceğim o kadar etkiliyor ama dişlerim çürür de çekilmek zorunda kalınır diye çok korkuyorum yenisi de çıkmıyor size de çok geçmiş olsun şu vitaminlere ilaçlara bir alışabilsek gerisi gelecek

Galiba idrarda protein kaçağı diye de geçiyor. Takip edilmesi gereken bir durum olduğunu okumuştum doktorunuz ne dedi size?
Bugün tahlil verdim sonuçların tamamı çıkmadı henüz. Doktorla pazartesi görüşeceğim. Umarım bir sorun yaşamayız.
Bebeğin kilosu da 2 hafta ileride görünüyor. 15 haftalık henüz ve 150 gr. Doktor bir sıkıntı var gibi söylemedi ama kafama takıldı.

pembe olanı mı kullanıyorsun kapsül mü bana pembe olan yaptı aradım doktoru kapsüle döndük gyno ferro var birde gyno ferro sanol var ben sanol olanı içiyorum
Kapsül şeklinde ama kusunca pembe pembe kusuyorum birdahaki içmemde aç olmayı takmayıp öyle deneyeceğim. Demir ilacı ile yemek yenilince kiloya sebep oluyormuş onu da göze aldım zaten zayıfım biraz alsam sorun olmaz sanırım

E nabızdan protein kaç çıkmış bakabilirsiniz. Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Ya da diyabet öykünüz var mi şeker hastalığı da idrarda proteine sebep olabiliyor diye biliyorum. Birde protein kaçağı eger yüksek değerlerde değilse tek başına çok anlam ifade etmeyebilir yüksek tansiyon vs gibi belirtiler varsa o zaman riskli oluyor. İçinizi rahat tutun doktor en doğru bilgiyi verecektir

Doktora sorayım umarım işe yarar olmadı enjeksiyon şeklinde yazmasını talep edeceğim. Siz iyi dayanıyorsunuz kendinizle gurur duyun benim bulantım kalmadı yine de demir ilacı içerken 10 kez düşünüyorum ve hep kusmayla sonuçlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…