Ben bugünü hiç kullanmadan geçirdim dün gece almıştım ama sabah yeterli geldi öğlen biraz bulantı hissettim ama kusacak kadar olmadıHaftamız neredeyse aynı bu aradaBana gece yatmadan iki dedi ama ben bir tane alıyorum şimdilik yeterli geliyor
Ben Osmangazi üniversitesini arayıp ikili tarama yaptırıp mı fetal DNA yaptirmaya geleyim diye sormuştum gerek yok ikiliye demişlerdi. Ankara'da normal bir devlet hastanesindeki doktora da fetal DNA önerir misiniz dedim önce ikili taramayı görmem lazım ona göre öneririm dedi.Arkadaşlar merhaba konuya ortadan giriyorum ama fetal dna yaptıran birisi, ikili tarama gibi diğer tarama testlerini yaptırmasına gerek varmı ? Özele gideceğim o yüzden onlara kalsa hepsi gerekli.
Biz joie'nin muze lx travel sistem Bebek Arabasını kullandık oğlumda hala kullanıyoruz bu bebeğimde de onu kullanacağız. Puseti var üste takıp kullanılıyor ve oto koltuğu olarak da kullanılıyor 6 ay. Ben memnun kaldım hafif olması bayağı iyi ama çift yönlü değil tek eksisi o oldu.Kızlar selam bebek arabası ve oto koltuğu araştırdınız mı? İndirimde yakalarsam bakıcam da çok çeşit var
Merhaba, beni de ekleyebilir misiniz :)
Fetal dna testi yaptırınca diger testleri istemiyorlar en azından benim doktorum istemedi direk fetal dna dedi ben sordum digerlerine gerek yok dediÇok teşekkür ederim cevap içinyaşım 35 yaptırıcam mutlaka doktorumda önerdi zaten ama sanki ikili test falan onları da araya sıkıştıracak. Olabildiğince az masraf yapmaya çalışıyorum yeni tüp bebek sürecinden çıktım o yüzden
Periontolog diye biliyorum, kendi doktorumuz yapmıyorArkadaşlar detaylı ultrasonu kontrole gittiğimiz doktor mu yapıyor yoksa bizi perinatoloğa mı yönlendiriyor acaba
Ben doktora sormuştum ilk aylarda önermiyorum demiştiDoktoru tarafından grip aşısı önerilen var mı aranızda kızlar? Ya da yaptıranınız var mı?
Ben aynı kilodayım ama göbeğim çıktı 9+3 bendeKızlar bende bugün 9+0 oldum. 57 kilo ile gebe kaldım ve öğrendiğimden bu yana 1.5 kilo almışım aslında bulantım var iştahsızım ama neden böyle oldu anlamadım sizde durumlar nasıl
Bana 4-5 aylar arası dedi ama ben korunuyorum zaten gripten maske falan takıyorum toplu taşıma kullanmıyorum o yüzden yaptırmayacağım sanırım.Doktoru tarafından grip aşısı önerilen var mı aranızda kızlar? Ya da yaptıranınız var mı?
Gayet güzel 2500 sonrasi vermeyin yani bı kere daha verin sonra kese görmeye gidinMerhaba arkadaşlar kan değerlerim kötü mü bi bakar mısınız
9 eylül 63
13 eylül 306
19 eylül 1187
MasallahGünaydın kızlarDün kontrolüm vardı bebişi gördüm ilk kez el ayak şeklinde ikili test verdim umarım sonuçlar güzel gelir cinsiyeti göstermedi bazen erken görünüyor dedi ama göremedik,1 ay sonra gel dedi ama nasıl beklicem bir de folik asitin bitince haftada balık yersen bırak devam etme dedi. Ek olarak bir liste gördüm onu da paylaşayım sizinle
11 haftalık mi? Korkmayın kanama alanı varmı peki? Progestan iğne ve fitil kullaniyon mu yada kan sulandırıcıArkadaşlar 11 aylık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?