Bugün 4.hafta oldu daha erken sanırım ama doktorla görüştüm haftaya çağırır diye bekliyorumOlumlu dusun canim ben tutunmadan dolayi oldugunu dusunuyorum sende ole dusun kese gormeye gittinmi canim bu arada kacinci haftandasin
Insallah canim bende nasipse cumartesi gunu gidicem kese gormeyeBugün 4.hafta oldu daha erken sanırım ama doktorla görüştüm haftaya çağırır diye bekliyorum
Tüp mide ameliyatı olmadım ama bende okadarcık ancak yiyebiliyorum bulantılardanBir de şeyi merak ediyorum canlar benim gibi tüp mide ameliyatı sonrası hamile kalan var mı malum biz öğünlerde ancak 1,5 köfte yarım kase çorba falan yiyebiliyoruz
Sizinki ne kadarlık bulantılar erken başlamışTüp mide ameliyatı olmadım ama bende okadarcık ancak yiyebiliyorum bulantılardan
7 haftalık oldu 8. Haftaya girdikSizinki ne kadarlık bulantılar erken başlamış
Yok inşallah bişey olmaz 4 ay kustum serumlar bile kesmiyordu 7-8 kilo verdim biranda yemeden içmeden kesildimŞey işte bu bulantısız ya bulantı olursa ölmeyelim de
Önce kadın doğuma gidip 6 haftayı 7 haftayı devirinde inş. Şu an 4+3Yok inşallah bişey olmaz 4 ay kustum serumlar bile kesmiyordu 7-8 kilo verdim biranda yemeden içmeden kesildim
Genede oğlum ve ben yaşıyoruz
Ama sende durum farklıymış doktorun la görüştün mü
Acelya sanirim ayni tarihlerde doguracagiz nasipse. Ve suan haftaligimizda ayni.Bugün hastaneye gittik 5 haftalığız martın sonu nisan başı gibi doğacak inşallah hem mart hem nisan annelerindeyim
Hayırlı olsunAcelya sanirim ayni tarihlerde doguracagiz nasipse. Ve suan haftaligimizda ayni.Nisanin üçü dogumgunum insallah o gune dogar benim gibi bereketli olur yavrucum
Şimdi kaç haftalık olduAcelya sanirim ayni tarihlerde doguracagiz nasipse. Ve suan haftaligimizda ayni.Nisanin üçü dogumgunum insallah o gune dogar benim gibi bereketli olur yavrucum
Ben gördüm keseyi5 haftalık hanımlarr keselerinizi gördünüz müü
Hoşgeldin5+3 le bende burdayım pazartesi kalp atışı için gidecegim ozman uzun uzun yazacağım ins herseyi umut olur belki herkese
Hamile olursam alıcamda cnm bekliyohum baksana test yaptım gölge gibi çizgi var gördün müGüzel anneler yavaş yavaş hamileliklermiz kesinleşmeye ve ilerlemeye başlıyor bu süreçte hepimize kolaylıklar diliyorum
Müsait olan ve isteyen biri grubu devralabilir yönetici olarak
Hepimiz hamilelik bilgilerimizi yazıp Listemizi oluşturabiliriz artık düzenli ve takipli ilerleriz
İnşallahHamile olursam alıcamda cnm bekliyohum baksana test yaptım gölge gibi çizgi var gördün mü
Eki Görüntüle 3461956
Geçmedi bugünü sayarsam 5 gün var. Dışarı çıkarken dedim alayım yaptım test bu birde iki gün bende kahverengi lekelenme oldu. Tek pede geldi bende dedim vardır diye istediğim gibi çıkmadı.İnşallah
Kaç gün geciktin şuan
Var gibimi fotoğraf tan kaynaklı belki tam belli olmuyordur