- 17 Ekim 2023
- 266
- 261
- 32
Allahın izniyle her şey yolundaysa 4 hafta sonraya çağırır sanırım. Bizimki öyle yaptıHerkese merhaba 7+1 oldum bu gün Salı günü kalp atışını duymaya gideceğiz. Sonrasında ne sıklıkla gidiyoruz muayeneye ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle her şey yolundaysa 4 hafta sonraya çağırır sanırım. Bizimki öyle yaptıHerkese merhaba 7+1 oldum bu gün Salı günü kalp atışını duymaya gideceğiz. Sonrasında ne sıklıkla gidiyoruz muayeneye ?
Bende kan pihtilasmasi var hergun kan sulandırılmış iğne yapıyorum kendime. Diğer hamileliklerimdede bu şekilde ilerlemisti. O yüzden riskli grupta değerlendiriliyor. Diğer hamileliklerimde turkiyedeydim ama şimdi isvicredeyim burda ilk hamileligim nasıl olacak bilmiyorum. Haftaya randevuya gidince netleşir
Doğuma kadar mı kullanmıştınız? Ben de kullanıyorum da doktor aspirini daha önce bıraktırırım demişti galiba iğneyi de doğumdan bi gün önceBende kan pihtilasmasi var hergun kan sulandırılmış iğne yapıyorum kendime. Diğer hamileliklerimdede bu şekilde ilerlemisti. O yüzden riskli grupta değerlendiriliyor. Diğer hamileliklerimde turkiyedeydim ama şimdi isvicredeyim burda ilk hamileligim nasıl olacak bilmiyorum. Haftaya randevuya gidince netleşir sanırım.
Özellikle söyledim evim uzak hamileyim diye .Öğretmen vardı bir sürü grupta neredeler?
Eğitim öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun. Ders programlarınız nasıl idare size yardımcı oldu mu bizim daha gece yarısı falan atarlar öyle oluyor hep, kazasız belasız atlatalım çok stresli olmasa da hep ayakta olan bir meslek zorluyor bir süre sonra
Ben kalp atışından sonra çok rahatlamıştım neden riskli ki o haftalar ?8-9-10. Haftalar riskli diye duydum da ondan endişeliyim biraz bakalım ne diyecek inşallah her hafta çağırır içim rahat eder
Forumda sürekli o hastalarda kalbi duran bebeklerin olduğunu okudum ondan biraz endişe ediyorum galiba bir de tüp bebek benimkiBen kalp atışından sonra çok rahatlamıştım neden riskli ki o haftalar ?
Hangi degerlerinize baktilar. Benim gebeligim kesinlesince kan ve idrar testleri yapilmistiBenden geçen hafta istedi kan testlerini bir dünya kan verdim
Doğuma kadar mı kullanmıştınız? Ben de kullanıyorum da doktor aspirini daha önce bıraktırırım demişti galiba iğneyi de doğumdan bi gün önce
Özel ama ondan önce kan ve idrar testi vermiştim, kalp atışı işe birlikte onlara da baktı. Bir sonraki kontrol ikili test içinÇok uzun değil mi arası özel doktora mı gidiyorsunuz devlet mi
İdrar istenmedi de 15 tane falan işaretlenmişti kağııtta tek tek hatırlamıyorum inanınHangi degerlerinize baktilar. Benim gebeligim kesinlesince kan ve idrar testleri yapilmisti
Benim doktorumda aspirin bile birakilmali demişti öncesinde. Özellikle sezeryan olan hastalarda kanama durmaya biliyormus bu sebepten. Sezeryan sonrası tekrar bazı doktorlar kan sulandirici iğne verebiliyor. Sizin sanırım normal doğum olduğu için ara vermemiş olabilirBenim 2 kizim var. Onların hamileliginde sadece kan sulandırılmış iğne kullandım. Ikiside normal doğumdu. Doğum yaptigimda da iğneyi vurmuştum zaten birkaç saat sonra sancim başladı ve doğdular ama şimdi isvicredeki doktorum doğumdan 1 ay sonrasına kadar iğne kullanmalisin bizim için doğum sonrasida riskli bir süreç dedi.
Bu yıl yeni gelen idarecilerim bana iyi davranıyorlar, bir günümü boşaltmışlar, 20 dersim var. Yine de erkenden çok iyiler demek istemiyorum. Kime iyi desem bir sıkıntısı çıkıyor sonraÖğretmen vardı bir sürü grupta neredeler?
Eğitim öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun. Ders programlarınız nasıl idare size yardımcı oldu mu bizim daha gece yarısı falan atarlar öyle oluyor hep, kazasız belasız atlatalım çok stresli olmasa da hep ayakta olan bir meslek zorluyor bir süre sonra
Canım ben öğretmenim ama şu an çalışmıyorum. Eşim idareci kendisine hamile olduğunu bildiren öğretmenler olmuş ders programını hazırladıkları hafta malum. dedim ki yardımcı ol hamilelik zor bir şey görüyorsun. İlk gebeliğimde çalışıyordum arada zorlandığım zamanlar oluyordu. O hocaların Cuma ya da pazartesi gününü boş bırakacak şekilde yapmışlar ders programını ama bazı hocalar kendilerine uymayınca itiraz etmiş bir tanesi dilekçe vereceğini söylemiş. mecbur otomatik olarak yapılacakmış sistemden. O hamile olan hocalar da anlaştıkları başka hocalarla değiştirir günlerini herhalde oluyor mu öyle tam emin değilim ama idareniz iyiyse konuşun bence hiç çekinmeden insanlık hali bunlar tabii uymayan olursa otomatik yaparlar o sıkıntılı işte.Öğretmen vardı bir sürü grupta neredeler?
Öğretmen vardı bir sürü grupta neredeler?
Allah yardımcın olsun onlarda hiç din vicdan yokBizim özel okul olduğu için geçen hafta başladı dersler 28 saat ders yazmışlar ve 0 anlayış. Hastaneye kese görmeye gitmem bile sorun oldu
36 aylık olana kadar nöbet iznimiz varmış.Öğretmen arkadaşlarıma kolaylık dilerim tekrar bizim de program geldi ben önce farklı bir istekte bulunmuştum aynı zamanda hukuk da okuduğum için sonra vazgeçip sabaha dayalı program istedim ama ilkini yapmışlar uğraşmamışlar ama yine de fena değil yani en azından üniversiteye 2-3 gün gidebileceğim ve evime okul yakın o yüzden sorun yok ama doğum izninden gelen arkadaşa 4-4-4-2-2 çok güzel program yapmışlar ama onun eşi ile samimiyetinden mi yoksa iyiliklerinden mi bilemiyorum umarım seneye bana da yaparlar doğum izninden sonra nöbet tutmama hakkımız da 2 yıla çıkarılmış bilginiz olsun
Muayeneye gitmeme izin vermiyorlar ötesi yok zaten bıktım hepsindenAllah yardımcın olsun onlarda hiç din vicdan yok
Yönetmelikte analık izni bitiminden iribaren 2 yıl yazıyor 91. Maddede36 aylık olana kadar nöbet iznimiz varmış.